Poradnik młodego komputerowca
Re: Poradnik młodego komputerowca
A nie można po prostu zainstalować thunderbirda na windzie i zaimportować książki adresowej do jego formatu?
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Chłopaki (i może dziewczyny
), jakiego chudego linuxa postawić na stareńkim laptopie z celeronem 400 i 128MB RAMu? Ma być takim strychowym NAS-em dla ubogich plus możliwością zostawienia na noc jakiejś sesji ssh...

Konto usunięte, ja stawiałem gołego archlinuxa i dawał radę.
czarne jest piękne...
U mnie Debian dawał radę na czymś takim.
Biuro pomocy poszkodowanym w wypadkach drogowych RES - http://www.odszkodowania-res.pl
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Konto usunięte, jak dla mnie kazdy byle tylko nie oczekiwac, ze powloka graficzna bedzie smigac
Postaw ten ktorego zna Twoj sasiad i w razie czego bedzie Ci w stanie pomoc 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
A przede wszystkim dołóż RAM-u pod korek: NAS-owi się przyda miejsce na bufory :))
r.
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Chloru pisze: Konto usunięte, jak dla mnie kazdy
To ma być dla mnie, nie dla Ciebie

Ten archlinux brzmi nieźle. Se spróbuję.
A jak będzie mało, to upchnę nogąky pisze:A przede wszystkim dołóż RAM-u pod korek

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Konto usunięte gdzieś jest, szukać?
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
słuchajcie mam takie pytanko może głupie ale ja jestem laik więc mi wolno ,a chodzi mi o to ,że mam pocztę na WP i dziś stwierdziłem ,że całą pocztę mi szlak trafił
To znaczy mam czyściutkie konto ,żadnego maila które czasami zostawiałem
o co kaman co się mogło stać , różny był czas jaki te wiadomości były na poczcie więc chyba to nie przedawnienie bo wszystkie szlak trafił naraz i nie ma ich nawet w koszu

To znaczy mam czyściutkie konto ,żadnego maila które czasami zostawiałem

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
burat, ale nie ma jej w Twoim programie pocztowym, czy jak wejdziesz na stronę WP?
na stronie WP zawsze tam wchodzę nie mam w kompie skrzynki
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
burat, albo ktoś Ci się na konto władował, albo WP coś straciło na skutek jakiejś awarii. Napisz do nich i zapytaj. Jak masz gdzieś takie same hasła, to pewnie lepiej będzie je zmienić.
no login jest taki sam ale hasła inne już do nich napisałem

Prawdopodobnie bazy WP szlag trafił. Przykre jest tylko to, że przy darmowych kontach nie ma żadnego backupu danych, maile trzeba zapisywać na własną rękę...
Biuro pomocy poszkodowanym w wypadkach drogowych RES - http://www.odszkodowania-res.pl
Dlaczego nie korzystasz choćby z OE? Zaleta taka, że jak ktoś urwie od internetu, jest dostęp do maili off-line. Że o backupie nie wspomnę.
Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
Fakt, trudno zbackapować tam-tamy.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
a co Ci z backupu samego klienta pocztowego :pleon pisze: Fakt, trudno zbackapować tam-tamy.
Alan, Alan, Alan! pisze: a co Ci z backupu samego klienta pocztowego :p
Klientów to się zjada

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
leon, w dobie tanich dyktafonów i pamięci? nic prostszego niż backup t-t-maili 

hola hola ale z Bronxu (choć fakt backupa nie robię po prostu normalnie idę do toaletyLouCyphre pisze: Burat jest Murzynem

no nić napisali mi ,że sorki i tyle szkoda niektórych rzeczy ale jest nauczka na przyszłość

Mam film w formacie mkv i napisy do tego w txt - jak najlepiej i najprościej to skoligacić by na płytce odtwarzało to to się w odtwarzaczu DVD (taki który odtwarza tylko filmy dvd, a nie avi itp z możliwością wczytania napisów z txt) ?