A tak się składa, że akurat swego czasu brat mi trochę tego puszczał
Piter, a czy to nie jest przypadkiem wokalistka Within Temptation? Bo głos identyczny.. Ale w takiej aranżacji, bez ostrych gitar jej nie słyszałem... Git!
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
A ja konsekwentnie promuję inne języki, niż angielski - tym razem mieszankę rosyjsko-czeczeńsko-turecką. Ale bardziej pasowało tym razem w innym wątku, więc tu tylko link: http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.ph ... 41#p166941
Dorobek artisty duży, więc wrzucam pierwszy kawałek, który słyszałem w wieku 12 lat. Nigdy nie zapomnę Mistu Magna, oliwkowego zapachu, tego kawałka i pierwszej przejażdżki po Great Ocean Road.
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
Noo... dobry kierunek obraliście Kolego Grzegorzu na dzisiejszy wieczór
Wreszcie trochę się pobudziłam, bo coś z zimowego letargu wyjść nie mogę .
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"