Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
busik, z Zabiegą byli przyjaciółmi jakiś dłuższy czas ,a sprzed wypadku nie pamięta chyba coś koło roku 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

A "Motylka" nie odczuwała? Patrz jak się teraz śmieje. A Maciek? Wiem. Jest winny. "Motylka" też. Jest różnica?busik pisze: Chłopak żyje, sam nie wie czy lepiej że nie został tam na miejscu wypadku. Nikt z nas nie chciałby być na jego miejscu, odczuwać nagonkę całego kraju na siebie, tak naprawdę nie móc "normalnie" żyć.
maf1, jednak "motylka" przeszła jakoś bardziej ludziom i ciszej było o samym wyroku ,może dlatego większość społeczeństwa mówiła : "to przecież nasza Motylka tyle medali ot miała pecha" nawet pan Mietek spod szóstki ,który w jeden sezon stał się ekspertem pływackim jak i w skokach narciarskich i pani Basia spod dziewiątki ją dobrze z "Gali" znali.A tu bardziej działa "no zapie.alał jak głupi jak te małolaty co pierdzą tymi samochodami pod oknami, dobrze mu ,niech mają za swoje" bo tu już go kojarzy tylko syn pana Waldka ,a przecież wiadomo że on też nienormalny tylko w tych złomach siedzi i jeździ jak głupi wyścigowiec jeden. 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

burat pisze: czasami chwila "wytchnienia" w pudle działa na niektórych "kojąco"
Owszem, czasem. Jednak, IMHO jest to tylko efekt uboczny.
Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
No ale co się dziwić. Zawsze więcej tolerancji mamy do ludzi, których lubimy i którzy nam się pozytywnie kojarzą.
leon, no według założeń ma być efektem pożądanym do którego dążymy
Konto usunięte, no jak najbardziej i właśnie w tym świetle wydaje mi się że ten wyrok jest za mocny

Konto usunięte, no jak najbardziej i właśnie w tym świetle wydaje mi się że ten wyrok jest za mocny

Dziś karawan najwyraźniej po latach "bezobsługowego" używania postanowił przypomnieć o sobie
Wywalił mi chek engin i migającą kontrolkę od tempomatu
Od paru dni coś mi tam brzęczało z tyłu ,doszedłem do wniosku że tłumik albo spadł z jednego mocowania albo się rozszczelnił więc może przeciąg się zrobił i sonda wywaliła błąd. W poniedziałek pojadę zobaczę co i jak . Normalnie jeszcze jedna taka akcja i focha walnę i będzie miał przesrane

Dramat debilnie pytania a tak poważnie to ciekawe czy są jeszcze dziennikarze co potrafią "rozmawiać"...busik pisze:
największą porażką tego wywiadu jest Lisowa - nie znaleźli nikogo lepszego do tej roboty?

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
o jo jojKruszyn pisze: Wywalił mi chek engin i migającą kontrolkę od tempomatu
Kruszyn pisze: Normalnie jeszcze jedna taka akcja i focha walnę i będzie miał przesrane
znaczy do lekarza go zaprowadzisz czy ze skały zepchniesz?

O skały u mnie ciężko więc Wisła albo wpadnę do Ciebie i poszukamy skałyesilon pisze: znaczy do lekarza go zaprowadzisz czy ze skały zepchniesz?![]()

Może jakąś zapalniczkę znajdziesz ?Kruszyn pisze:O skały u mnie ciężko więc Wisła albo wpadnę do Ciebie i poszukamy skałyesilon pisze: znaczy do lekarza go zaprowadzisz czy ze skały zepchniesz?![]()

Kurcze jeszcze się poparzę niechcącyleon pisze: Może jakąś zapalniczkę znajdziesz ?![]()

wszystko na terenie miasta, nawet wariant z widowniąKruszyn pisze:O skały u mnie ciężko więc Wisła albo wpadnę do Ciebie i poszukamy skałyesilon pisze: znaczy do lekarza go zaprowadzisz czy ze skały zepchniesz?![]()

http://www.google.pl/imgres?imgurl=http ... Aw&dur=653
http://panoramywirtualne.com/kadzielnia/index.html
http://www.google.pl/imgres?imgurl=http ... AA&dur=454
esilon, technicznie najłatwiejszy wariant trzeci 

Kruszyn, przeca w tym Twoim padle to nie ma co się zepsuć 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Tego nie jestem w stanie pojąć - myślałem, że wszyscy są równi wobec prawa, a dowalanie komuś większego (i w drugą stronę - mniejszego) wyroku za to, że pojawia się w TV jest dla mnie dziwne.TERZO pisze: Niestety bycie celebrytą to nie tylko dostawanie Ferrari "na testy", ale również "wychowawczy" wyrok.
WRC fan pisze: myślałem, że wszyscy są równi wobec prawa
Od kiedy tak jest ?
No właśnie,jedzie normalnie wszystko normalnie tylko się świeci
Co tam "razie czego" masz w garażu na handel złomiarzu
^Tylko z wiatrakiem... 

OK - przynajmniej powinnoleon pisze:WRC fan pisze: myślałem, że wszyscy są równi wobec prawa
Od kiedy tak jest ?

Kruszyn, zaklej taśmą albo wyciągnij żaróweczkę , powinno pomóc

burat, mówisz... 

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Kruszyn, zaraz dostaniesz od Pitera ofertę na szwajcarską taśmę izolacyjną

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Chloru, no czekam właśnie na jakieś propozycje a tu zero odzewu. Rozumiem że szabat ale zachód słońca już był .... 

Cinek, nie bądź blondynaKruszyn pisze:No właśnie,jedzie normalnie wszystko normalnie tylko się świeciCo tam "razie czego" masz w garażu na handel złomiarzu
^Tylko z wiatrakiem...

Link: http://www.youtube.com/watch?v=KMhp2ShPVQw
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
Dziś moje tv postanowiło mnie olać i,że się nie włączy
. Nie reaguje na prośby (z pilota) i gróźb (z przycisków) ma mnie w du..e
Jutro dzwonię do ubezpieczalni bo wykupiłem przedłużenie gwarancji na 5 lat a tv ma 3,5 ktoś coś wie może jak to wygląda w praktyce?? 

- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Ja pierd... limit miejsc na bieg Rzeźnika rozszedł się w ciągu godziny 600 osób
i nie zdążyłem się zapisać.
Pozostało mi jedynie czekać na rundę dogrywkową, jeśli jakieś drużyny nie wpłacą w terminie kasy lub wystartować
na drugi dzień w Rzeźniczku, ale to jest tylko 25km po górach

Pozostało mi jedynie czekać na rundę dogrywkową, jeśli jakieś drużyny nie wpłacą w terminie kasy lub wystartować
na drugi dzień w Rzeźniczku, ale to jest tylko 25km po górach

Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "