FuckGump pisze: rrosiak napisał(a):
Piter 35 napisał(a):
jak te ludziska beznadziejnie jeżdzą
Bezpiecznie
Wzór kibica, trzeba się cieszyć Piterku a nie narzekać.

A później mówia ,że jakiś pirat jechał w subaru

FuckGump pisze: rrosiak napisał(a):
Piter 35 napisał(a):
jak te ludziska beznadziejnie jeżdzą
Bezpiecznie
Wzór kibica, trzeba się cieszyć Piterku a nie narzekać.
No sam widzisz, jak jedziesz kibicować to nigdy autkiem AWD.Piter 35 pisze: Fuck,to wzbudza agresję
A później mówia ,że jakiś pirat jechał w subaru
oby z fartemGump pisze:Ja pierdolę, nasi młodzi turyści ze szkoły przetrwania SAS z Wrocławia, są ewakuowani z okolic Bukowego Berda.![]()
Już wszystkie stacje o tym bębnią, najgorsze jest to ,że śmigło nie może lądować w takich warunkach. Dodatkowo dzisiaj był w nocy mróz.
Przy takim wietrze jaki jest w górach to prawdziwe piekło, młodzi mieli egzamin i spali pod Bukowym w namiotach.
Zgaduję, że wyczerpały im się baterie w iPhonach i wpadli z tego powodu w zbiorową panikę.Gump pisze:Ja pierdolę, nasi młodzi turyści ze szkoły przetrwania SAS z Wrocławia, są ewakuowani z okolic Bukowego Berda
"Młodzi turyści"? Rano też tak myślałem,że ludzie min18 +. A to ku...a są dzieci w wieku 10-12 lat.Kto je tam wyprowadził ?Gump pisze:Ja pierdolę, nasi młodzi turyści ze szkoły przetrwania SAS z Wrocławia,.
.
O jasny gwint...bojar pisze:"Młodzi turyści"? Rano też tak myślałem,że ludzie min18 +. A to ku...a są dzieci w wieku 10-12 lat.Kto je tam wyprowadził ?Gump pisze:Ja pierdolę, nasi młodzi turyści ze szkoły przetrwania SAS z Wrocławia,.
.![]()
http://www.tvn24.pl/uwiezieni-w-bieszcz ... 241,s.htmlPO CO WYPISUJECIE GŁUPOTY. MÓJ SYN JEST W TEJ GRUPIE. CAŁY CZAS MAM Z NIM KONTAKT TELEFONICZNY. NIE JEST DOBRZE ALE TEŻ NIE JEST ŹLE. CO DO DZIECIAKÓW TO W GRUPIE SĄ JEST MŁODZIEŻ OD 16 DO 23 LAT.
Zgaduję, że ten chłopak ma przy sobie aparat może z nienajwspanialszym wyświetlaczem, ale za to z dobrą baterią.CAŁY CZAS MAM Z NIM KONTAKT TELEFONICZNY
bracie podobna akcja- rejsik mieliśmy po Mazurachzino pisze:nie histeryzowałbym...
kiedy w czasie rejsu po Mazurach ze 20 lat temu zerwała się potężna burza, nikt nie mógł tego przewidzieć...
a zgrana załoga i odpowiedzialni opiekunowie poradzili sobie ze złamanym masztem i nikt nie starcił zdrowia, tylko Błękitny 24 jeszcze wtedy nie latał...![]()
bez udziału telefonów komórkowych
dokładnie to samo chciałem powiedzieć, że jak mają dobrych trenerów, to wiedzą co w górach zrobić, żeby przetrwać przy gorszych temp - a z tego co pisałeś wynika, że młodzi w tym się specjalizują... tylko nie znają tych gór tak jak Ty, więc wyszkolenie jeszcze do poprawyGump pisze:Portale podają co im ślina na język przyniesie, na razie czekam na ich przyjazd do grajdoła, napiszę jeszcze co i jak.
Ja parę lat temu spałem z inną grupą w górach przy -25, naprawdę mają wyposażenie którego nie powstydziłby się prawdziwy alpinista.
Czarne chmury zebrały się nad Adventure World Warsaw - słynnym parkiem rozrywki, który miał powstać pod stolicą. Teraz cała inwestycja stanęła pod znakiem zapytania.
Spółka Royal Imtech, która jest generalnym wykonawcą, ma duże problemy. W poniedziałek jej akcje na parkiecie w Amsterdamie taniały o 50 proc. Wszystko przez oświadczenie władz spółki o problemach finansowych. Według Holendrów winni są inwestorzy największego parku rozrywki w Polsce.
busik,busik pisze:remek - czyżby Twoja zabawka miała pozostać niewykorzystana?
http://finanse.wp.pl/kat,104124,title,P ... omosc.htmlCzarne chmury zebrały się nad Adventure World Warsaw - słynnym parkiem rozrywki, który miał powstać pod stolicą. Teraz cała inwestycja stanęła pod znakiem zapytania.