COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
Re: COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Bardzo słusznie
Czuję się nominowany, wykonuję i rozpowszechniam

Czuję się nominowany, wykonuję i rozpowszechniam

ta akcja miała na celu coś bardzo konkretnego, zwrócenie uwagi na problem ludzi z ALS.
Robi się z tego medialną szopkę zapominając o sensie sprawy. Mało kto wspomina w ogóle o tej przerażającej chorobie, bo nikt o niej nie ma pojęcia!!!
... ja niestety mam to pojęcie
i ch.j mnie strzela jak widzę po raz kolejny tę durną zabawę. Oczywiście, ten gościu ma mały plusik, co nie zmienia faktu że o ASL nawet nie wspomniał.!!!
Robi się z tego medialną szopkę zapominając o sensie sprawy. Mało kto wspomina w ogóle o tej przerażającej chorobie, bo nikt o niej nie ma pojęcia!!!
... ja niestety mam to pojęcie

"Choďte srát s vaším psem před váš dům"
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Ja akurat też...cubikon pisze: niestety mam to pojęcie
Różne są na świecie ważne i dramatyczne problemy. Dotknięci ALS to nie jedyna grupa, zasługująca na pomoc. A akurat radosne marnowanie wody w ramach happeningów to tez okazja, by zwrócić uwagę na coś, co na co dzień niezbyt dociera do naszej świadomości.cubikon pisze: ten gościu ma mały plusik, co nie zmienia faktu że o ASL nawet nie wspomniał.!!!
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
FUX, kolonizowałbyś Afrykę czy wjechał na Krym?

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Wychodzi na to że Polska jest centralnie w dupie
"Choďte srát s vaším psem před váš dům"
Yyyy. Bez dogłębnej analizy, trudno o jednoznaczną odpowiedź.

brawa dla tego pana

Plamen Konstantinow nie chciał udzielić wywiadu telewizji Polsat, ponieważ... zakodowała transmisje z mistrzostw świata
Reporter Polsatu czekał w Gdańsku na reprezentację Bułgarii. Chciał porozmawiać z Konstantinowem o mistrzostwach. Bułgar, który przed kilku laty grał przez rok w Jastrzębskim Węglu, wstępnie się zgodził. Ale kiedy zobaczył mikrofon z logo Polsatu, zapytał, czy to ta telewizja, która transmituje dla Polaków mundial. Gdy usłyszał potwierdzenie, stwierdził, że nie będzie rozmawiał na znak protestu przeciwko zakodowaniu mistrzostw!
To nie koniec spięć Konstantinowa z Polsatem. Telewizja poprosiła go o nagranie zaproszenia na mecze. Bułgar odpowiedział, że może to zrobić, ale pod warunkiem, że dostanie za to pieniądze. "Skoro bierzecie pieniądze od ludzi za możliwość oglądania meczów, to ja nie będę reklamował was za darmo" - stwierdził.
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
Jak dla mnie to kładowcy i krosowcy wjeżdżają bardzo często na prywatne tereny i potem się dziwią, że właściciele na nich idą z grabiami (ciekawe, jak on te pierwsze plastikowe grabie z widłami pomylił, ale widać, że chłopak miastowy i się wyszaleć na cudze pole przyjechał).sanek486 pisze:http://evona.pl/member/video/1d3a530b1c ... e68348ad36
Jestem za karaniem takich ludzi, którzy innymi wjeżdżają na teren prywatny.
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
wdzięczność kibiców dla stacji

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

burat dobre, ale wygląda mi na fake

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
ryjeks, też tak próbowałeś zjeść śniadanie na tylnej klapie w swojej subarynie? ciekawe czy mi się uda 

jak sobie jeden z drugim wypoleruje raz samodzielnie furę, to takie durne pomysły nie będą strzelać do głowy

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
-
stefanekmac
- 5 gwiazdek
- Auto: był forek XT jest OBK 2,5
- Polubił: 26 razy
- Polubione posty: 91 razy
A pro po jedzenia.Jest reklama na onet -pani miała zatkany (!) organizm.Pomogły jej nasiona.....Czyżby chłopów zabrakło na planecie ?
Pamietajmy o Wołyniu.