Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
Kruszyn, wyrazy współczucia , trzymaj się brachu .
A gadaliśmy ostatnio o Mamie ..
A gadaliśmy ostatnio o Mamie ..
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Żona się poparzyła. Pękło szklane naczynie.
Na szczęście bez większych, szpitalnych konsekwencji.
Na szczęście bez większych, szpitalnych konsekwencji.
FUX, a co żonie kazałeś gotować ? Wyrazy bo chyba jedna z gorszych dolegliwości .
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Podziękował i przekazał.
Zimna woda zdziałała cuda.
Zostało troszkę bąbli i zaczerwienienie.
Wyglądało groźnie, ale sytuacja została opanowana.
Zdarzenie było przy robieniu zalewy na ogórki małosolne. Strzeliło naczynie, w którym mieszane były składniki.
Ale ciasto przygotowane
Zuch Kobieta.
Zimna woda zdziałała cuda.
Zostało troszkę bąbli i zaczerwienienie.
Wyglądało groźnie, ale sytuacja została opanowana.
Zdarzenie było przy robieniu zalewy na ogórki małosolne. Strzeliło naczynie, w którym mieszane były składniki.
Ale ciasto przygotowane

Zuch Kobieta.
FUX, rano do apteki i można poprawić panthenolem. dobre i bez recepty.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
W końcu żona FUXA ,FUX pisze: Zuch Kobieta.

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
baran na parkingu postanowił przytulic audi a4 do ropuchy
przednie i tylne ,lewe drzwi uszkodzone i urwany próg

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

burat wyrazy
nie chcę powiedzieć, że to kara za to że na Chlejady nie przyjechałeś, bo tam by Ci się pewnie nie przydarzyło
dobrze że masz OC i rozejdzie się pewnie z czasem po kościach
nie chcę powiedzieć, że to kara za to że na Chlejady nie przyjechałeś, bo tam by Ci się pewnie nie przydarzyło

dobrze że masz OC i rozejdzie się pewnie z czasem po kościach
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
to na parkingu u mnie pod pracą wiec nie miał szans na ucieczkęSo What! pisze: Całe szczęście, że dorwałeś sprawcę![]()

a i jeszcze ciekawostka bo wczoraj ,około godz 22giej postanowiłem zgłosić szkodę przez internet i dziś koło 11tej odezwał się do mnie rzeczoznawca i umówił na jutro ,dość szybko zobaczymy ,jak będzie dalej

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
burat, rozumiem, że zostawiłeś sprawcę w takim stanie jak on Twój samochód?
A poważnie, współczuję, mam nadzieję że przynajmniej szybko i sprawnie ropuch wróci do pełnej sprawności

A poważnie, współczuję, mam nadzieję że przynajmniej szybko i sprawnie ropuch wróci do pełnej sprawności

poszło po oświadczeniu
,młody co wjechał mi w subaraka od 2,5 miech miał prawko ,jak mnie zobaczył gdy wyszedłem do niego to już nawet nie miałem siły go objechać. Wziąłem tylko papiery jego ,czy wszystko oki ,spytałem czy chce wołać policję czy robimy przez oświadczenie. Papiery były w porządku (na wszelki wielki jeszcze je sobie skserowałem) ,a stało się co się stało nie było sensu jeszcze uwalić go bardziej mam nadzieję ,że z ubezpieczeniem będzie wszystko dobrze ,a młody wyciągnie naukę na przyszłość (choć słoną bo auto na niego więc składka go teraz na pewno zaboli przy płaceniu ) Jak by to był jakiś starszy kierowca albo zaczął by cwaniakować lub głupio się tłumaczyć , wtedy mógł bym nie być taki spokojny ,a tak no to co mi da że się na niego wydrę , każdy gdzieś kiedyś popełnia błąd, grunt żeby do tego odpowiednio podejść.

burat, oby się dobrze skończyło i młodziakowi jakiś wujek nie doradził wycofać oświadczenia.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- subarka665
- 5 gwiazdek
- Auto: Subaru Legacy - Luxus
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
inquiz, raczej mu nie przyjdzie ,bo są świadkowie i nagranie z kamery jak coś