BLOG - Bezsensowna Logoreja O Gownie
Re: BLOG - Bezsensowna Logoreja O Gownie
Zobaczcie co zrobił WIlly Bogner ( poczytajcie o nim, to on we wczesnych Bondach na nartach jeździł za Jamesa itepe - teraz ma wielką firmę odzieżową).
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
Proszę zobaczyć, jak na spotakniu PISOWSKIM wszyscy w dupę włążą dla kasy. Np Kurski, KAJAM SIĘ! mówi.
Jak to kasa decyduje o godności.
Jak to kasa decyduje o godności.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
chyba wolę facetów, którzy jak trzeba walą po mordzie (nawet na salonach), niż takich włazidupasów
To są dwa zła Fido_. Z różnych biegunów, ale bijący w mordę to nie moja bajka, nawet jak im się wydaje, że to sprawa honorowo pojedynkowa w 21 wieku.
Twierdzę, że ten gościu jest zmieniony.
Twierdzę, że ten gościu jest zmieniony.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Arno, to my jesteśmy zmienieni. Jak byłem w szkole to normalnie pralem się z kumplami po pyskach. Jak było za grubo to stawało się przed obliczem ojca i on określał sprawiedliwość. Dziś do szkoły jest wzywana policja.
JKM się właśnie nie zmienił. Został gdzieś w dawnych czasach
JKM się właśnie nie zmienił. Został gdzieś w dawnych czasach
W dawnych czasach nie dałbyś nikomu w ryj po dwudziestu latach - to świadczy o tym obywatelu
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Arno, ja się generalnie z Tobą zgadzam, że to było niezbyt godne.
Ale patrząc na rzucających kurwami polityków "prywatnie", albo biznesmenów "Giertychów", to naprawdę JKM to jest małe, nieszkodliwe miki
Ale patrząc na rzucających kurwami polityków "prywatnie", albo biznesmenów "Giertychów", to naprawdę JKM to jest małe, nieszkodliwe miki
Fido_, pozwolę sobie przypomnieć, że politycy rzucali mięsem w rozmowach prywatnych a nie przed kamerami.
Chyba masz znajomych, którym takie zachowania się zdarzają? Ja mam masę - wiem, że moje towarzystwo jest mierne, podrzędne i zdemoralizowane, ale no cóż, takie życie.
mam w nosie, czy ktoś używa słowa "kurwa" jako przecinka. To lepsze w prywatnej rozmowie, niż mówienie na antenie "półtorej miesiąca".
I rzucanie kurwami w prywatnej rozmowie jest niczym w proównaniu do niby grzecznego zachowania panow redaktorów nieodpowiedzialnie nakręcających każdą sprawę w nieodpowiedzialny sposób - taśmy są jedynie ostatnią taką sprawą. W zasadzie bryluje w tym TVN24. ( Ciekawe, że TVP Info zamienia się w podobną stację)
Myślę, że właśnie antypaństwowe zachowanie mediów jest jedną z najgroźniejszych kwestii - bo to z kolei rzutuje na to jak ludzie głosują, a przede wszystkiem skupia polityków na kombinowaniu, co mówić w nieistotnych kwestiach, zamiast zajmować się czymś konstruktywnym.
Walenie w mordę jest mi obce klasowo.
Chyba masz znajomych, którym takie zachowania się zdarzają? Ja mam masę - wiem, że moje towarzystwo jest mierne, podrzędne i zdemoralizowane, ale no cóż, takie życie.
mam w nosie, czy ktoś używa słowa "kurwa" jako przecinka. To lepsze w prywatnej rozmowie, niż mówienie na antenie "półtorej miesiąca".
I rzucanie kurwami w prywatnej rozmowie jest niczym w proównaniu do niby grzecznego zachowania panow redaktorów nieodpowiedzialnie nakręcających każdą sprawę w nieodpowiedzialny sposób - taśmy są jedynie ostatnią taką sprawą. W zasadzie bryluje w tym TVN24. ( Ciekawe, że TVP Info zamienia się w podobną stację)
Myślę, że właśnie antypaństwowe zachowanie mediów jest jedną z najgroźniejszych kwestii - bo to z kolei rzutuje na to jak ludzie głosują, a przede wszystkiem skupia polityków na kombinowaniu, co mówić w nieistotnych kwestiach, zamiast zajmować się czymś konstruktywnym.
Walenie w mordę jest mi obce klasowo.
Dzisiaj przypadkiem rano słuchałem Mleczkę, jak na krakowskim Rynku Jareczkowi K. z tiwienu zarzucił transmitowanie każdego wydalania jadu przez niebyty społeczno polityczne, które to urastaja do rangi wydarzenia.Arno pisze: I rzucanie kurwami w prywatnej rozmowie jest niczym w proównaniu do niby grzecznego zachowania panow redaktorów nieodpowiedzialnie nakręcających każdą sprawę w nieodpowiedzialny sposób - taśmy są jedynie ostatnią taką sprawą. W zasadzie bryluje w tym TVN24. ( Ciekawe, że TVP Info zamienia się w podobną stację)
Jareczek zasugerował ten temat na inna rozmowę, z czym rzeczony rysownik się zgodził.

I nic z tego nie będzie, Fux.
Bo tam chodzi jedynie o $$$. Jak w wielu innych kwestiach.
Bo tam chodzi jedynie o $$$. Jak w wielu innych kwestiach.
Bardzo podoba mi się wyrok Trybunału Strasburskiego.
Bardzo słusznie, że Trybunał przyznał zakapiorom wiercącym ludziom wiertrarką dziury w stopach, ścinającym przed kamerą osobnikom, spiskującym terorystom zadośćuczynienie za krzywdy, których doznali na terenie naszej ojczyzny jedyny.
Jednocześnie prokuratura rozpoczęła postępowanie w sprawie NIE DLA ISLAMIZACJI EUROPY.
To bardzo dobry trend. Zapytacie - dlaczego? Prosta odpowiedź: Europa schodzi na psy, świat arabski się bogaci, ma nadmiar pieniędzy, więc chyba słusznym będzie oddanie się w ich hojne ręce. Sobieski by to na pewno pochwalał.
Co więcej - i to chyba najważniejsze - uratuje nas to przed feminizmem galopującym i przed pewnymi zagadnieniami dżenderyzmu.
Chyba czas się przechrzcić.
Ja to mam nawet aljazeerę ustawioną w TV.
Bardzo słusznie, że Trybunał przyznał zakapiorom wiercącym ludziom wiertrarką dziury w stopach, ścinającym przed kamerą osobnikom, spiskującym terorystom zadośćuczynienie za krzywdy, których doznali na terenie naszej ojczyzny jedyny.
Jednocześnie prokuratura rozpoczęła postępowanie w sprawie NIE DLA ISLAMIZACJI EUROPY.
To bardzo dobry trend. Zapytacie - dlaczego? Prosta odpowiedź: Europa schodzi na psy, świat arabski się bogaci, ma nadmiar pieniędzy, więc chyba słusznym będzie oddanie się w ich hojne ręce. Sobieski by to na pewno pochwalał.
Co więcej - i to chyba najważniejsze - uratuje nas to przed feminizmem galopującym i przed pewnymi zagadnieniami dżenderyzmu.
Chyba czas się przechrzcić.
Ja to mam nawet aljazeerę ustawioną w TV.
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Jakąś alternatywą wydaje się przejście na święte prawosławie i na imperialistyczne słowianofilstwo. Wtedy też można (a nawet należy) ganiać gejów, demokratów i zestrzeliwać samoloty z tymiż na pokladzie. W bonusie - można też (a nawet należy) strzelać do wyznawcow Proroka, względnie ich podtapiać i miziać prądem po jajach, i można się nie przejmować mądralami z międzynarodowych trybunałów.Arno pisze: czas się przechrzcić.
Mnie chyba nawet byłoby łatwiej, językowo i w z uwagi na gusta kulinarne.
Choć z drugiej strony, w arabofilstwie kusi to latanie w luźnych kieckach. Latem - wiatr we włosach bezcenny.
Tak przy okazji, Trzeci Rzym to nie jest pusta idea:
cuekawy watek sie z robil z auta dla dziada. glownie o oszczednosciach.
to chyba jest dzisiejsza rzeczywistosc.
jechalismy orzez ddr.
w ddrze same wiatraki. i panele sloneczne. gdzie czlowiek nie spojrzy w bok, zeby krajobraz podziwiac, widzi wiatrak.
zona moja zapytala, czy niszczenie przyrody wiatrakami jest ekologiczne? co z tymi ptakami itepe... bo a ddr wiatra jest wszechobecny.
inna sprawa tez dzisiejsza, to poruszony przez dominex pl problem braku studentow na studiach humanistycznych. podobno jest tragedia.
czyli wchodzimy w swiat technokracji? czy raczej w swiat kretynow, ktorymi latwiej jest manipulowac?
znikaja lektury z progamu... nie bedzie umanistow, czyli beda ludzie jak w stanach - nic nie wiem, ale dobry jestem. czytalem tez o korporacjach lapiacych maturzystow - juz my ich wyksztalcimy...
jak tak dalej pojdzie to arecheologia, paleotologia, historia, lingwistyki teoretyczne, nie praktyczne, znikna... juz niemmowie o glupawej
spoleczenstwo bez wyksztalconych humanistow? koniec swiata.
tez czytalem, ze w stanach koncza sie uniwerki. bo studia sa za drogie ( stany sie wycofaly z dotacji) studneci pokrywaja caly koszt, podobno zadluzenie siega biliona....
to chyba jest dzisiejsza rzeczywistosc.
jechalismy orzez ddr.
w ddrze same wiatraki. i panele sloneczne. gdzie czlowiek nie spojrzy w bok, zeby krajobraz podziwiac, widzi wiatrak.
zona moja zapytala, czy niszczenie przyrody wiatrakami jest ekologiczne? co z tymi ptakami itepe... bo a ddr wiatra jest wszechobecny.
inna sprawa tez dzisiejsza, to poruszony przez dominex pl problem braku studentow na studiach humanistycznych. podobno jest tragedia.
czyli wchodzimy w swiat technokracji? czy raczej w swiat kretynow, ktorymi latwiej jest manipulowac?
znikaja lektury z progamu... nie bedzie umanistow, czyli beda ludzie jak w stanach - nic nie wiem, ale dobry jestem. czytalem tez o korporacjach lapiacych maturzystow - juz my ich wyksztalcimy...
jak tak dalej pojdzie to arecheologia, paleotologia, historia, lingwistyki teoretyczne, nie praktyczne, znikna... juz niemmowie o glupawej
spoleczenstwo bez wyksztalconych humanistow? koniec swiata.
tez czytalem, ze w stanach koncza sie uniwerki. bo studia sa za drogie ( stany sie wycofaly z dotacji) studneci pokrywaja caly koszt, podobno zadluzenie siega biliona....
Pojawiła się ostatnio nowa moda w mediach - moralizatorstwo i dbanie o bezpieczeństwo.
Przykład tutaj:
http://natemat.pl/114237,ojciec-zabral- ... ieczenstwo
I wypisują jakieś pacany miliony słów o rodzicach, co narażają, zabierają, nieodpowiedzialni, o morderczych zapędach - wszystkich pod sąd i zabrać te dzieci najlepiej. To samo zresztą dotyczy innych zajwisk - ile jest wpisów o prędkości na szosach - to już pełna hipokryzja. Cały naród zapierdala, w tym piszący, ale jakby modlili się o penalizację przekroczenia o pół kilometra. Ostatni ktoś walnął, na Słowacji to tak grzecznie jeżdżą i że to wzór. No ciekawe, czy sam by przejechał z Gdańska do Rzeszowa zgodnie z przepisami i to bocznymi drogami, bo ładne krajobrazy.
Przykład tutaj:
http://natemat.pl/114237,ojciec-zabral- ... ieczenstwo
I wypisują jakieś pacany miliony słów o rodzicach, co narażają, zabierają, nieodpowiedzialni, o morderczych zapędach - wszystkich pod sąd i zabrać te dzieci najlepiej. To samo zresztą dotyczy innych zajwisk - ile jest wpisów o prędkości na szosach - to już pełna hipokryzja. Cały naród zapierdala, w tym piszący, ale jakby modlili się o penalizację przekroczenia o pół kilometra. Ostatni ktoś walnął, na Słowacji to tak grzecznie jeżdżą i że to wzór. No ciekawe, czy sam by przejechał z Gdańska do Rzeszowa zgodnie z przepisami i to bocznymi drogami, bo ładne krajobrazy.
- dzixd
- Moderator działu
- Auto: Legacy IV "prawie spec b h6", legacy II 2.2, 2xLegacy III 2.5 MY99, Impuls - Legacy IV H6 5EAT LPG
- Polubił: 9 razy
- Polubione posty: 307 razy
+1Alan, Alan, Alan! pisze: Prawda o feministkach wspolczesnych zostala wyrazona w sexmisji. Sfiksowaly wiadomo czemu.

Jeździć nie umiem, ale się staram 
Naprawiać też nie umiem, ale się staram.

Naprawiać też nie umiem, ale się staram.

Syn pożyczył samochód Forester na wyjazd do Novego Sadu. Potem jeszcze z tydzień jeździł po mieście. Wróciłem wczoraj z nad morza i patrzę a Forester ma naderwany zderzak.
Zakładam naiwnie, że syn nic nie powiedział, żeby urlopu nie niszczyć kochanym rodzicom. Naiwność jest ogólnie zalecana w celu zachowania spokoju ducha.
Teraz muszę z rędkością światła to naprawiać, bo córka jadzie do Pragi i musi wziąć forestera w celu wiezienia gratów.
O raju.
Zakładam naiwnie, że syn nic nie powiedział, żeby urlopu nie niszczyć kochanym rodzicom. Naiwność jest ogólnie zalecana w celu zachowania spokoju ducha.
Teraz muszę z rędkością światła to naprawiać, bo córka jadzie do Pragi i musi wziąć forestera w celu wiezienia gratów.
O raju.
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Arno, a czy w ramach nauki samodzielności syn nie mógłby się tym zająć osobiście?
To jest dobry i jedynie słuszny pomysł, So What, ale piątek będzie wtedy nieosiągalny i córka na studia pojedzie bez rzeczy. Więc, choćbym pragnął, to nie mogię rezekować.
Bardzo naderwany ? Nie da się z tym jeździć ? Bo jak córa z takim pojedzie, to będzie lans że nie tylko po asfalcie. 

Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
A może taka szybka naprawa ;)

ewentualnie metodą FUX'a:
Link: https://www.youtube.com/watch?v=WpnxQ8JIUQM

ewentualnie metodą FUX'a:
Link: https://www.youtube.com/watch?v=WpnxQ8JIUQM
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
Leonie, da się jeździć, lecz - oderwana jest boczna część błotnika tylkego i ostrą częścią patrzy do przodu. 1: pęd powietrza, może to odchylać 2: Czesci panowie wąsaci z przyjemnością jej odbiorą dokumenty. jeśli nie da się tego naprawić całkowicie, to przynajmniej postaramy się to unieruchomić...
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
To w sumie słuszna koncepcja, żeby naprawę nie zajęła się osoba, która uszkodziła auto (przyjechała uszkodzonym autem), lecz osoba, która ma najwięcej czasuArno pisze: To jest dobry i jedynie słuszny pomysł, So What, ale piątek będzie wtedy nieosiągalny i córka na studia pojedzie bez rzeczy. Więc, choćbym pragnął, to nie mogię rezekować.