Pozdrawiamy się
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Pozdrawiamy się
vicu pisze: vibowit, ja Ci Gieteczka z przyjemnością umyję jak mi go pożyczysz na wypad do Łomży![]()
Ale po co Ci Golf?

No, to miałeś dzisiaj kreskową serięPrzemeq pisze:Yo! dla:
- Devlina spotkanego w "U Sherlocka";
- Bilexa spotkanego na myjce Hery-Bis; potem był spot w Makro;
- Małego5150 prawie obkiwanego dziś na Prostej. "Prawie", bo jechaliśmy w sznurze samochodów z przeciwnych kierunków i zauważyliśmy się dopiero minąwszy się. Dlatego była odroczona kiwka telefoniczna.

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

Pozdrawiam, również MAZI'ego, którego zanim spotkałem na Dobrej wyciął mi niezły numer 

- wime
- 1 gwiazdka
- Auto: OBK
Pozdrawiam czarnego forka i i legasia mijanych dzisiaj na moscie Lesko/Huzele
i paniom z czarnej imprezy spotkanej pod hotelem Witek w Kraku co sie na mnie dziwnie patrzyla ze sie patrze na jej samochód
i paniom z czarnej imprezy spotkanej pod hotelem Witek w Kraku co sie na mnie dziwnie patrzyla ze sie patrze na jej samochód

- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
To i ja pozdrowię M@rcina (srebrna impreza na blachach PO więc chyba on), z którym wymieniłem dzisiaj przyjazne gesty na skrzyżowaniu Żwirki i 1-go sierpnia.
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Tak, to jarrosiak pisze:To i ja pozdrowię M@rcina (srebrna impreza na blachach PO więc chyba on), z którym wymieniłem dzisiaj przyjazne gesty na skrzyżowaniu Żwirki i 1-go sierpnia.

Dziękuję za pozdrowienia i również pozdrawiam

- wime
- 1 gwiazdka
- Auto: OBK
cos mam ostatnio szczescie do spotykania subarek na moscie :)
pozdrowienia dla czarnej imprezy WI XXXXX
pozdrowienia dla czarnej imprezy WI XXXXX
pozdrowienia dla srebrnej SI RLE xxxx i niebieskiego STI ze swinia na lusterku DW xxxxx dzisiaj kolo 18 przy paszowym wejsciu do magnolii
Pozdrowienia dla Doxy , ale mnie spiła 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
To ja pozdrowię Azraela zauważonego na skrzyżowaniu Dźwigowej i Popularnej 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Chloru pisze: na skrzyżowaniu Dźwigowej i Popularnej
W jakim mieście go wypatrzyłeś, bo raczej nie w W-wie

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
rrosiak, faktycznie tam to już Globusowa albo Chrobrego. Ta sama ścieżka, będzie wiedział o co chodzi :-P
To nie wprowadzaj zamętu, prowincjuszu z WoliChloru pisze: rrosiak, faktycznie tam to już Globusowa albo Chrobrego. Ta sama ścieżka, będzie wiedział o co chodzi :-P

Może i prowincjusz, ale przynajmniej na wyjazd w jego strony nie potrzebuję wizy, ani telefon w roamingu nie pracuje 

http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
- Chloru
- 6 gwiazdek
mały 5150, ażeby Ci tak siatex zardzewiał i spojler odpadł
No i żebyś nie mówił, że jestem nie miły to możesz spakować suchy i mokry prowiant, zatankować auto do pełna i przyjechać. Daleko masz ale jeden bak powinien wystarczyć przy Twojej emeryckiej jeździe :-P

No i żebyś nie mówił, że jestem nie miły to możesz spakować suchy i mokry prowiant, zatankować auto do pełna i przyjechać. Daleko masz ale jeden bak powinien wystarczyć przy Twojej emeryckiej jeździe :-P
Odpozdrawiam oczywiścieKruszyn pisze:Pozdrowienia dla Doxy , ale mnie spiła

Jaaa?? Spiłam??

Dzięki za miły mini spocik, no i za zwiedzanie przejścia podziemnego przy Gubałówce, wreszcie zobaczyłam jak tam jest

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek

EterycznyŻołądź, jakbyś z nami imprezował to musielibyśmy Cię nieść albo ciągnąć po bruku 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Pytanie, co by bylo, gdyby spocik nie był mini...Doxa pisze:Odpozdrawiam oczywiścieKruszyn pisze:Pozdrowienia dla Doxy , ale mnie spiła.
Jaaa?? Spiłam??. No chyba że Ci rozchodniaczek Łąckiej zaszkodził, ale tego to już nie widziałam
![]()
Dzięki za miły mini spocik, no i za zwiedzanie przejścia podziemnego przy Gubałówce, wreszcie zobaczyłam jak tam jest

Dolce far niente 

Pozdrowienia dla kierowniczki GTka w kolorze "silver" spotkanej o godz. 8:50 na Warszawskiej w Łomiankach. Nie miałem czasu, by się przyjrzeć, czy to był TEN Silver.

Nie dość, że prowincjusz to jeszcze niedouczony. Niemiły pisze się razem, podobnie jak niedouczony.Chloru pisze:No i żebyś nie mówił, że jestem nie miły

czarne jest piękne...
- Przemeq
- 3 gwiazdki
- Auto: Plejady Plakietka STI'06 i Spuścizna Turbo '94
Yo! dla Maly5150, którego spotkałem w tym samym, co CO DO CENTYMETRA miejscu, co w ubiegłym tygodniu. Rzecz się dzieje na ul. Prostej - on jedzie z Gocławia w stronę Bielan, ja z Bemowa do Centrum. Jest to zawsze około 9:35. Nawet, gdybyśmy się umówili, nie byłoby szansy się tak zsynchronizować :D.