nie rozumiemrrosiak pisze:To kupisz router

jak zwykle czujny jak ważka.

nie rozumiemrrosiak pisze:To kupisz router
to dlatego ja napisałem do czego wykorzystuję i jakiego sposobu działania oczekuję. Bo dysk USB to podpinałem jak mi się przypomniało - czyli raz na 2 latadamaz pisze: zwłaszcza, że napisane: W MOJEJ konfiguracji się sprawdza.
To kupię konsolęChloru pisze: Jak Ci zabraknie do jakiegos grania najwyżej wymienisz.
damaz pisze: nie rozumiem
Konto usunięte pisze: Co Wy z tym NAT-em? Może to WAT, a nie NAT?
rrosiak pisze:
no właśnie.Alan, Alan, Alan! pisze: zasugerowałem się i poszło :)
Np. na spool proxy w sam raz :)Konto usunięte pisze: RAID 0 na dwóch dyskach to jest sprawa dla prawdziwych kowbojów![]()
Ongiś zrobiłem na dwóch stacjach dyskietekKonto usunięte pisze: RAID 0 na dwóch dyskach to jest sprawa dla prawdziwych kowbojów
Pod warunkiem, że były to dyskietki 5,25'Bergen pisze:Ongiś zrobiłem na dwóch stacjach dyskietekKonto usunięte pisze: RAID 0 na dwóch dyskach to jest sprawa dla prawdziwych kowbojówJestem prawdziwym kowbojem?
jak znam Bergena to znalazł jakieś 8"Konto usunięte pisze: Pod warunkiem, że były to dyskietki 5,25'
To jest żart z tym zasilaczem ?WRC fan pisze:Azrael, kwestia tego jakie kto ma wymagania. Mój obecny komp 4 lata temu kosztował podobne pieniądze i do dzisiaj spokojnie daje radę. Co prawda o najnowszych grach mogę zapomnieć, ale Modern Warfare I śmiga bez problemówO pewnie dalej bym go używał, gdyby nie to, że moja mama potrzebuje komputera stricte do internetu, więc wykorzystuję sytuację i robię u siebie mały upgrade. Fajerwerków nie potrzebuję, ot żeby nie zamulał jak otwieram sesję Chroma, czy tam FFoxa z zapisanymi 40 zakładkami
![]()
Pewnie skończy się na czymś takim:
siewcu pisze: To jest żart z tym zasilaczem ?
WRC fan pisze:To zamiast się nabijać to coś doradźcie
WRC fan pisze: a tak serio to składam kompa do kwoty 1400-1500 bez dysku -[...]
Chloru pisze:rrosiak, moze dlatego![]()
WRC fan pisze: a tak serio to składam kompa do kwoty 1400-1500 bez dysku -[...]
WRC fan pisze: robię u siebie mały upgrade
To chyba wam, bo ja nie zwróciłem uwagi na błąd.rrosiak pisze:WRC fan pisze:To zamiast się nabijać to coś doradźcie
Tak jak napisał Chloru, chodzi o błąd w opisie
Nie, nie jest. Jest tylko tragicznyWRC fan pisze:rrosiak, dzięki - myślałem, że zasilacz jest kiepski czy cuś
siewcu, ile znasz przypadków uszkodzenia kompa przez zasilacze Logicsiewcu pisze:Nie, nie jest. Jest tylko tragicznyWRC fan pisze:rrosiak, dzięki - myślałem, że zasilacz jest kiepski czy cuś