nie było tańszych + puszka sprayu w zestawie?

Na co mi sti? Mało mam kłopotów?Konto usunięte pisze:Możesz sobie pomarzyć.
Możesz?![]()
W ilu?bojar pisze:Trza się pochwalić. Zdaliśmy............. Czekamy.........
Gratki, może niedługo dostaniecie się na studia (razem??)bojar pisze:Trza się pochwalić. Zdaliśmy na( razie ustnie ) maturę.Polski na 80% ,rozszerzony angielski na 100 %. Czekamy z niecierpliwością na wyniki pisemne.Nie ukrywam ,że rodzina humanistyczna ( z matematyki głąby).
Dzięki,ale pełne gratulacje to po matematyce.Konto usunięte pisze:Gratuluję
Wszystkiel_ewy pisze:W ilu?bojar pisze:Trza się pochwalić. Zdaliśmy............. Czekamy.........
Gratulacje. Tylko co będzie, jak podzielą procenty przez liczbę zdających?bojar pisze:Trza się pochwalić. Zdaliśmy na( razie ustnie ) maturę.Polski na 80% ,rozszerzony angielski na 100 %. Czekamy z niecierpliwością na wyniki pisemne.Nie ukrywam ,że rodzina humanistyczna ( z matematyki głąby).
A przyjemności nigdy dośćl_ewy pisze:Na co mi sti? Mało mam kłopotów?Konto usunięte pisze:Możesz sobie pomarzyć.
Możesz?![]()
Kupić szpanerski rower, żeby se po osiedlu z nim pochodzić ...Konto usunięte pisze: Obchód osiedla na rowerze zaliczony.
Elka prowadzi się lepiej niż ja.[/b]
Czepie się jeża, jak se kupi szpanerski rower, żeby po osiedlu z nim spacerowaćKonto usunięte pisze: Czep się pegulcu jeża.[/b]
To ORMO reaktywowali ?Konto usunięte pisze:
Obchód synonim patrol.![]()
![]()
w pracy 32....nie umiem znaleźć stopni...C, wilgotność27%....procenta znalazłem...u nas na elektrach, johny loco, gazelach się ciężko poruszać.... taki to u nas do krążenia po kwadracie jestKonto usunięte pisze:vojta, bardziej nie może być![]()
jak tam w pracy??