Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
szycha,
Coz tak to bywa jak sie smazy na sloncu bez kremiku - wpolczuje bo wiem jaki to bol
Coz tak to bywa jak sie smazy na sloncu bez kremiku - wpolczuje bo wiem jaki to bol
- koziolek
- 4 gwiazdki
- Auto: Forester XT 2.5
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 9 razy
Dlatego wszyscy na niego stawiali-taaaki potencjałPiter 35 pisze: esilon, strasznie się zmienił ten twój malutki piesek od spotkanie Kieleckiego![]()
![]()

- dzixd
- Moderator działu
- Auto: Legacy IV "prawie spec b h6", legacy II 2.2, 2xLegacy III 2.5 MY99, Impuls - Legacy IV H6 5EAT LPG
- Polubił: 9 razy
- Polubione posty: 307 razy
Nie ma to jak złamać sobie nadgarstek w połowie wakacji
5 tygodni w gipsie
Strasznie ludzie smutni na oddziale ratunkowym.
czekałem 3 godziny tylko

5 tygodni w gipsie

czekałem 3 godziny tylko

Jeździć nie umiem, ale się staram 
Naprawiać też nie umiem, ale się staram.

Naprawiać też nie umiem, ale się staram.

- subarka665
- 5 gwiazdek
- Auto: Subaru Legacy - Luxus
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
dzixd, przyjmij wyrazy....
Mi ostatnio moja szanowna mateczka chciała złamać oba nadgarstki... Musiałem odsunąć sofę/kanapę (a że nie mogłem inaczej chwycić, więc uniosłem trochę w górę "wieko" by dostać się do pojemnika (celem chwycenia za krawędź)... A w tym momencie rodzicielka stwierdziła, że koniecznie musi wejść na kanapę (właśnie teraz) bo strasznie ją irytuje firanka, która wisi w inny sposób niż chce i trzeba to natychmiast poprawić. Pozostało mi tylko jęknąć z bólu
Mi ostatnio moja szanowna mateczka chciała złamać oba nadgarstki... Musiałem odsunąć sofę/kanapę (a że nie mogłem inaczej chwycić, więc uniosłem trochę w górę "wieko" by dostać się do pojemnika (celem chwycenia za krawędź)... A w tym momencie rodzicielka stwierdziła, że koniecznie musi wejść na kanapę (właśnie teraz) bo strasznie ją irytuje firanka, która wisi w inny sposób niż chce i trzeba to natychmiast poprawić. Pozostało mi tylko jęknąć z bólu

Ostatnio zmieniony 28 lip 2013, o 14:00 przez barton, łącznie zmieniany 1 raz.
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
dzixd wyrazy 

Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
No i przyszedł. Popatrzył, porobił fotki i...wycenił szkodę na 2900 złociszy. To "Coś niedobrego"? czy "Piękny dzień dziś mamy"?maf1 pisze:Wiecie co? Ja już chyba tylko kilnąć się muszę![]()
Wczoraj kobita wjechała mi w bok. Dopiero co pomalowane drzwi i zderzak![]()
Tak to mniej więcej wygląda:
12 lipca przychodzi Pan z PiZetjU i zobaczymy co z tego wyjdzie. Jak Pani sprawczyni potwierdzi oświadczenie bo coś mi się wydaje, że mąż próbuje ją nakręcić na niewinność
Ajajajdzixd pisze:Nie ma to jak złamać sobie nadgarstek w połowie wakacji![]()
5 tygodni w gipsie![]()
czekałem 3 godziny tylko

Znam ten ból, w poniedziałek, po 6 tygodniach, zdjęli mi szynę palcową. Została mi rehabilitacja ale z wakacji i tak nici

Szybkiego powrotu do zdrowia

maf1 pisze: Popatrzył, porobił fotki i...wycenił szkodę na 2900 złociszy. To "Coś niedobrego"? czy "Piękny dzień dziś mamy"?
przychylam się do stwierdzenia: piękny dzień

zależy, jak do tego podejść
Jak byś chciał robić w ASO, to tylko bezgotówkowo. Jeśli chcesz coś ugrać, to rób poza aso i wtedy to raczej piękny dzień dziś mamy
Nie wiem ile do Forka, ale przykładowo drzwi do STi (kompletne, uzbrojone, ale bez tapicerki), z fabrycznym lakierem kosztują 300-500zł (oczywiście mowa o używanych), a montuje je się na 4 śruby - 15 minut roboty i masz lepiej niż w ASO, bo masz fabrycznie malowane, a nie malowane przez Zbysia w salonie. Jeśli drzwi do forka są dużo droższe i/lub dużo mniej dostępne, to można to naprawiać - wgniecenie nie wygląda źle. Nadkole dobry ogarniacz bez problemu wyciągnie i zostaje tylko psiknięcie, więc powinieneś się zmieścić poniżej połowy wyliczonej kwoty. 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Eeee, to nie Forek a bug. Drzwi już mam, w kolorze, w pełni uzbrojone, wraz z tapicerką ale bez szyby. Tapicerkę będę przekładał bo moja ładniejsza a malować i tak będzie trzeba bo są drobne rysy. Pewnie do spolerowania ale...Jak już farba będzie w pistolecie 

lepiej sprawdź, czy się tego nie da spolerować.. no chyba, że są blisko nadkola, to można od razu przejście zrobić
Wymiana szyby w sumie prosta, trochę trzeba tylko się pomęczyć z ustawieniem i wyrównaniem 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Myśle ,ze kwota jest ok i nie ma co się odwoływać . Uznaj to jako piękny dzień
czasami trzeba z PZU iść na noże 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
tiaaaa, ale na stronę forum wlazłeśKonto usunięte pisze:Informatyk grzebał w sieci![]()
Nic kurwa nie działa![]()

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
busik pisze:tiaaaa, ale na stronę forum wlazłeśKonto usunięte pisze:Informatyk grzebał w sieci![]()
Nic kurwa nie działa![]()

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Wiedział co jest istotne dla wydajności F-K. 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
busik pisze: tiaaaa, ale na stronę forum wlazłeś![]()
Na szczęście mam Maka a nie Windę

Poczta też nie przechodzi przez serwer, co nie zmienia faktu że nie mam dostępu do plików na tym serwerze.
Gorzej mają ci, co są na Windzie, bo u nich w ogóle brak jakichkolwiek usług

Poza tym w razie czego mogę sobie ustawić serwer wifi na ajfonie i ciągnąć net dla kompa z telefonu

Jak to jest że nie da się zintegrować ze sobą komputerów działających na oprogramowaniu jednej firmy Majkroszajs

Nikt mnie nie zmusi do przesiadki na ten syfny sprzęt.

amen. to idę po chipsy, zanim chloru wpadnie 

Snob
my zwykli śmiertelnicy musimy borykać sie z takimi problemami jakie gotuje nam oprogramowanie mikroszajsu , ale nie narzekamy i pracujemy ku chwale dalej
Co wiecej powiem
, nie będziemy nabijac kabzy znienawidzonej jabłecznej firmie 

Co wiecej powiem

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
ale zobacz jak się od razu tłumaczy - chyba nadzorca czyta