COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
- hemi112
- 5 gwiazdek
- Auto: Były: Justy, szutrowy killer GF, jest perełeczka GC
- Polubił: 0
- Polubione posty: 13 razy
Re: COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
To ja pójdę GRUBO i tyle ;)
Rozmawia nekrofil z kanibalem :"mamy w lodówce trupa,będziesz jadł,czy mam wypier...ić?"
Rozmawia nekrofil z kanibalem :"mamy w lodówce trupa,będziesz jadł,czy mam wypier...ić?"
kiedy człowiek naprawdę chce żyć,to medycyna jest bezsilna:)
To nie kosmita jest antropoidalny, tylko my ufoidalni.Bergen pisze:Pytanie w takim razie kto wydupczył przodków kosmita, skoro jest antropoidalny.busik pisze: to jak to było z tą teorią Darwina?

Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
FUX, przecież to ściema.
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Bo to powinno być we wontku co niesie najbliższa przyszłość...

- hemi112
- 5 gwiazdek
- Auto: Były: Justy, szutrowy killer GF, jest perełeczka GC
- Polubione posty: 13 razy
W Zgorzelcu był dziś KJS ,ludzie fajnie latali, pewien osobnik naogladał się i chciał ładnie na rękawie wyjść z parku maszyn i...nie wyszło :D
kiedy człowiek naprawdę chce żyć,to medycyna jest bezsilna:)
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 82 razy
- Polubione posty: 6 razy
hemi112, a to ani śmieszne, ani nawet nie śmieszne jest.
Kredycik hipoteczny potrzebny?

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
to raczej pachnie ukrytą dotacją z budżetu dla kolejarzybusik pisze: Kredycik hipoteczny potrzebny?![]()
![]()

Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

jakim karwa cudem to coś ma żółte blachy... Cena to jakiś kosmos

"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
Ciekawe, czy konserwator zabytkow zostal poinformowany o tych przerobkach. Podejrzewam, ze nie.
Jacek "AMI" Rudowski
To chyba tego nie widziałeś -- http://otomoto.pl/inny-inny-nestor-baro ... 59311.htmlbarton pisze: Cena to jakiś kosmos![]()

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- eror
- 2 gwiazdki
- Auto: FOREK 2.0/158 A/T - LPG - PRZESZŁOŚĆ :-(
- Polubione posty: 0
Humor z zeszytów. I było by to śmieszne gdyby nie było prawdziwe.
No może gdyby to dotyczyło uczniów podstawówki ale to są cytaty z prac klasowych
uczniów 3 klasy liceum. Przypominam, że teraz to już maturzyści ! O zgrozo !
1. "wątki historyczne w "Panu Tadeuszu" to - najazd Napoleona i 3 wojna światowa",
2. ""Quo vadis" to oznacza dokąd biegniesz - to pytanie jednego świętego".
3. "Wokulski był niemo zakochany w Izabeli".
4. "Po śmierci Danusi Jurand zmienia się diametralnie. Nie pragnie już zemsty ale jest uśmiechnięty".
5. "Marek Winicjusz ostatecznie z protestantyzmu przechodzi na chrześcijanizm".

No może gdyby to dotyczyło uczniów podstawówki ale to są cytaty z prac klasowych
uczniów 3 klasy liceum. Przypominam, że teraz to już maturzyści ! O zgrozo !
1. "wątki historyczne w "Panu Tadeuszu" to - najazd Napoleona i 3 wojna światowa",
2. ""Quo vadis" to oznacza dokąd biegniesz - to pytanie jednego świętego".
3. "Wokulski był niemo zakochany w Izabeli".
4. "Po śmierci Danusi Jurand zmienia się diametralnie. Nie pragnie już zemsty ale jest uśmiechnięty".
5. "Marek Winicjusz ostatecznie z protestantyzmu przechodzi na chrześcijanizm".

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
W nawiązaniu do przedostatniego postu busika, CZY KTOŚ ZAPISAŁ GDZIEŚ PIERWSZĄ WERSJĘ "Jak umierają Focusy II" Złomnika?!?!
Przeczytałem ją rano, potem była gównoburza w komentarzach rozpętana przez współczujących mężów takich głupich pind, na których spadnie oczywiście odpowiedzialność za urwaną miskę, a potem Tymon zmienił wpis...
Przeczytałem ją rano, potem była gównoburza w komentarzach rozpętana przez współczujących mężów takich głupich pind, na których spadnie oczywiście odpowiedzialność za urwaną miskę, a potem Tymon zmienił wpis...

Ja też chętny, tylko poprawioną przeczytałem.Bergen pisze:W nawiązaniu do przedostatniego postu busika, CZY KTOŚ ZAPISAŁ GDZIEŚ PIERWSZĄ WERSJĘ "Jak umierają Focusy II" Złomnika?!?!