Gdy był prawie nowy, nie miały. Jak teraz - sprawdzimyesilon pisze: przy 200 pewnie mają przedmuchy :)

Gdy był prawie nowy, nie miały. Jak teraz - sprawdzimyesilon pisze: przy 200 pewnie mają przedmuchy :)
esilon,esilon pisze:MITO 170 KM psuje się bardzo to ?
fajnie jeździ toto ? wie kto ?
Jest trochę gorszy, ze względu na mniejszy bagażnik i wnętrzedanikl pisze:![]()
Czy jest równie zajebisty co S-Max ?
Jasne, są droższe i będą testowane na klientachЛукашэнка pisze: warto poszukać czegoś wśród nowości rynkowych?
danikl pisze: Czy jest równie zajebisty co S-Max ?
To wszystko prawda...WiS pisze:Nieeenooo, s-max jest jedyny w swoim rodzaju i nadaje się nie tylko na samochód podróżny, ale nawet na sałatkę i na żonę.
Na pewno od Alfy ma 3 razy większy bagażnik i wnętrze, przy tym jest 2 razy lżejszy i 8 razy szybszy, a no i wygląda jak DB5So What! pisze:
Jest trochę gorszy, ze względu na mniejszy bagażnik i wnętrze
Albo MAXymiliandanikl pisze: Fiesta
![]()
Chłopczyk Fokus, pies Eskort, a papuga Kortinadanikl pisze:FiestaKruszyn pisze:danikl, a dziecko jak ma na imię ?????
Indiana Jones?Kruszyn pisze: ulubiony aktor Łukaszenki wiesz jak się nazywa
No to luzik, sprawdzaj i bierz!esilon pisze:na chwile obecna , dla mnie najwieksza zaleta MITO jest cena trzylatka od pierwszego własciciela ze śladowym przebiegiem i pełną FV , czyli warto sprawdzic dogłębniej
Arno pisze: Z psuciem nie bardzo się psuje. W zasadzie się nie psuje
vibowit pisze: Jeździłem parę lat Alfą i nigdy nie widziała lawety, a do serwisu zawsze dojeżdżała
no to zakładam że psuje się " w normie"Лукашэнка pisze: Oby śladowy przebieg nie wynikał z częstotliwości podróżowania lawetą oraz postoju w serwisach tej igiełki.
A skąd obywatel wie, żem nie widział, właśnie żem widział ST. Nie na żywca ale w filmach i materiałach. W tym amerykańskich i porówniania z jakimiś autami...Лукашэнка pisze:Arno, nie zrozum mnie źle.
Nie krytykuję wyboru
Nie pisz proszę o nowym Fordzie Fiesta ST (MY 2014), skoro nawet nie widziałeś tego samochodu..
Лукашэнка pisze: Nie pisz proszę o nowym Fordzie Fiesta ST (MY 2014), skoro nawet nie widziałeś tego samochodu.