Rajdy 2009
Re: Rajdy 2009
Link: http://www.youtube.com/watch?v=0JCR0qTis0s
to jest pierwszy dzień część 1/2 w przeglądarkę wpisz " 66 rajd polski 1" i ci pokarze drugi dzień jest podzielony na 3 a trzeciego niema chyba
jak będzie trzeba to wkleję wszystkie co znalazłem ale teraz nie chcę zaśmiecać
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

A ja wciąż mam problem z video na http://www.wrc.com. Strasznie dziwna sprawa, bo pamiętam w piątek odtwarzałem filmiki stamtąd. Z kompem nic nie kombinowałem od tego czasu. Teraz nawet zainstalowałem IE8 i wciąż jest to samo: klikam na link do filmiku - czarne okienko - connecting to the media - ready i nic. Jakieś pomysły? 

a ktoś ma namiary na relację Polsatu z SS Mikołajki ponoć było mnie widać i chętnie bym obejrzał 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Loeb sądzi, że auto powinno wytrzymać Paprotki
To miło, że nie strzelił focha.
http://rallyonline.pl:84/index.php?1&mo ... s&&s=22869- Ale ja i tak będę narzekał z powodu tego pieńka. C4 wiele razy doznał takich wstrząsów i zawsze to wytrzymywał, zwłaszcza w Grecji czy na testach. Samochód WRC przyjmuje takie uderzenia, przechodzi przez to, to nie Clio. Czasem mówi się, że limitem nie jest wytrzymałość samochodu, ale nas. Przyjmuje wielkie ciosy, źle się go traktuje a nic się nie psuje ! Zatem zastanawiam się nad jakością spawów w mocowaniu zawieszenia. Mogą być małe różnice, no ale nie mam pewności.
To miło, że nie strzelił focha.

Ale po tym widać, jaka jest nuda na takim rajdzie

http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
się gościu sfazował jak nic 

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
oplułem klawiaturę
ale co buma to buma 

Tegoroczne GSMP w Sopocie sponsorowało właśnie BMW. Trzeba było potem zobaczyć użytkowników tych zacnych aut, w koszulkach "bmw trójmiasto" czy jakoś tak, kradnących na potęgę wszystkie możliwe banery i tablice reklamowe jakie tylko się dało zerwać i skitrać 
A sam wyścig obfitował w różne ciekawe wyczyny, np jazdę na lusterku:

A sam wyścig obfitował w różne ciekawe wyczyny, np jazdę na lusterku:

nawet prestidigitator Ken Block tak nie umieBergen pisze: np jazdę na lusterku:
Obrazek

właśnie obejrzałem relację z tej rundy GSMP w tvn turbo. jedno pytanie: czy tam naprawdę były same EVO? czy po prostu EVO wzięły większość pudeł?
w relacji innych samochodów niż EVO właściwie nie było.
w relacji innych samochodów niż EVO właściwie nie było.

dlatego, że lepiej jeżdżą, dlatego, że to jednak GSMP i liczy się moc, czy dlatego, że tak wyszło (e.g. bo akurat takie auta najlepsi kierowcy sobie przygotowali)?
OT
w relacji z 5 razy padła nazwa 4turbo

Azrael, moc mocą, ale czy poza tym Lancerami po prostu nie jeździ się najlepiej (najszybciej)?Azrael pisze:Z Lancera taniej i prościej można zrobić dużo mocy.

ale 4turbo nie miało w tym roku wystawić Subaru Jimmy'ego McRae
, bynajmniej gdzieś tak słyszałem 

gootek pisze: Azrael, moc mocą, ale czy poza tym Lancerami po prostu nie jeździ się najlepiej (najszybciej)?
![]()
W klasie open to kwestia kosztu do efektu.
burat pisze: ale 4turbo nie miało w tym roku wystawić Subaru Jimmy'ego McRae, bynajmniej gdzieś tak słyszałem
![]()
Nasze Subaru miało dość duży wypadek w Cisnej i odbudowa trwa.
ależ ten mitsumaniak z Ciebie wyłazi.gootek pisze: Lancerami po prostu nie jeździ się najlepiej

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Azrael pisze:Nasze Subaru miało dość duży wypadek w Cisnej i odbudowa trwa.
Tam, kosmetyka.

Parę kawałków blachy do wymiany i nówka sztuka.
ale na Rościszów będzieAzrael pisze: Nasze Subaru miało dość duży wypadek w Cisnej i odbudowa trwa.

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Rościszowa ma nie być, skreślony z kalendarza...burat pisze:ale na Rościszów będzieAzrael pisze: Nasze Subaru miało dość duży wypadek w Cisnej i odbudowa trwa.![]()

no toś mi teraz newsa na weekend sprzedał
w takim razie TY musisz przyjechać i poupalać

w takim razie TY musisz przyjechać i poupalać