F1 2009
Re: F1 2009
A potem, po wyrobieniu planu na rok 2008, przenieśli większość sił na rozwój nowego. Oby ta taktyka przyniosła efekty.burat pisze: a potem zamienili się bolidami???????/![]()
![]()
![]()
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
vicu, nie, nie, tak jak pisałem, to na pewno chodzi o coś z ropą, może "up ropo", że drożeje?
Ile ty masz lat?

burat pisze:
burat pisze:
burat pisze:
Ile ty masz lat?

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
EterycznyŻołądź pisze: Ile ty masz lat?![]()
EŻ - zabiłeś mnie tym tekstem

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Chloru pisze: EŻ - zabiłeś mnie
Chloru, ale nic Ci się nie stało?

Tak poważnie to nie wiem dlaczego Cię zabiłem. Ja mam 6 i chciałem się tylko dowiedzieć się ile lat ma huburaaaaat.

Hamilton wykluczony w GP Australii - Trulli wrócił na trzecie miejsce :
http://www.formula1.com/news/headlines/2009/4/9113.html
http://www.formula1.com/news/headlines/2009/4/9113.html
biedny Trulli, dostał trofeum, oddał, dostał... Pogubić się można. Cały sezon będzie tak wyglądał?
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Właśnie chciałem o tym napisać, lecz mnie ubiegliście. EterycznyŻołądź, 1000% racji.
Co będzie dalej, jak już teraz w takim gównie sie babrają...
Co będzie dalej, jak już teraz w takim gównie sie babrają...

Dolce far niente 

naLeśnik pisze: Cały sezon będzie tak wyglądał?
Nie zdziwiłbym się - przecież prościej jest kogoś oprotestować/wykiwać niż wydać zyliony ojro na rozwój bolidu.
E tam.EterycznyŻołądź pisze:Ha(ha)milton jest jeszcze mniejszym człowiekiem niż myślałem.
Powiedział to co mu kazali.
Jak wszyscy.
Wysłane z mojego komputera przy użyciu klawiatury.
Kochani klienci, kochani dostawcy, kochany szef.FUX pisze: Gdzie Cię wcięło![]()
Wysłane z mojego komputera przy użyciu klawiatury.
A ktorych chcesz odstrzelić?Gal pisze:Kochani klienci, kochani dostawcy, kochany szef.FUX pisze: Gdzie Cię wcięło![]()

Dolce far niente 

Jeżdża zatankowani pod korek pewnie. To tylko treningi. W zeszłym roku w Malezji na treningach tracił po 1,5 sek. do liderów, a później drugi skończyłFUX pisze:Kubek po I treningu 13-ty
Wiliamsy, Brawny i Ferrari rzondzą.

FUX pisze: Kubek po I treningu 13-ty
Wiliamsy, Brawny i Ferrari rzondzą.![]()
Nie ma się co stresować - Kubica nie narzeka, więc źle nie jest.
Znaczy święto :PWRC fan pisze: Kubica nie narzeka,
A teraz z innej beczki, odrobina humoru przed weekendem:
r.F1Ultra.pl pisze: Sebastian Vettel:
„Upał panujący w Malezji jest zawsze zaskoczeniem, nawet jeżeli jesteś tutaj kilka dni zanim zasiądziesz w samochodzie. Jest bardzo gorąco w kombinezonie i bez względu na to jak się do tego przygotujesz, pierwsza jazda zawsze jest niemiłym zaskoczeniem, - ale można szybko się przystosować.”
„Za każdym razem kiedy wracasz do boksu, to tak jakbyś wchodził pod prysznic. Na szczęście mam worek z suchym lodem, który kładę obok swoich jaj, więc przynajmniej one mają miło i chłodno.
Praca dzisiaj poszła dobrze i bez zakłóceń. Przeprowadziliśmy nasz program, zrobiliśmy wiele okrążeń i zebraliśmy mnóstwo informacji na temat pracy opon. Nie było żadnych poważnych problemów z którymkolwiek z samochodów, więc to był udany dzień.”
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Borowczyk coś prawił, że teraz kierowca może mieć w sezonie 8 silników, to jak wszystkie zużyje to ogląda resztę zmagań z boksu?
Ponoć czołowe timy prowadzą już od jakiegoś czasu badania nad superdyfuzorem, tak? Nie mogli ich już teraz zainstalować? Brown na ostatnią chwilę cały bolid poskładał i nie narzeka.
Biedny taki ubezwłasnowolniony, bo nikt nie wiedział, że się wyda.

Ponoć czołowe timy prowadzą już od jakiegoś czasu badania nad superdyfuzorem, tak? Nie mogli ich już teraz zainstalować? Brown na ostatnią chwilę cały bolid poskładał i nie narzeka.

Gal pisze: Powiedział to co mu kazali.
Biedny taki ubezwłasnowolniony, bo nikt nie wiedział, że się wyda.

Nie, po prostu teraz nie ma kary po wymianie silnika, dopóki mieścisz się w przepisowych ośmiu.EterycznyŻołądź pisze:Borowczyk coś prawił, że teraz kierowca może mieć w sezonie 8 silników, to jak wszystkie zużyje to ogląda resztę zmagań z boksu?![]()
BMW zeznało wprost, że na Malezję nie będą gotowi na złożenie dopracowanego bolidu.Ponoć czołowe timy prowadzą już od jakiegoś czasu badania nad superdyfuzorem, tak? Nie mogli ich już teraz zainstalować?
In your dreams. Brawn pracował nad bolidem od blisko dwóch lat. I przeciwieństwie do BMW, u Brawna to widać.Brown na ostatnią chwilę cały bolid poskładał i nie narzeka.![]()
r.
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
ky pisze: BMW zeznało wprost, że na Malezję nie będą gotowi na złożenie dopracowanego bolidu.
To, że bmw jest sprytne i zdolne inaczej to wiadomo, ale pozostałe timy?
EterycznyŻołądź pisze: To, że bmw jest sprytne i zdolne inaczej to wiadomo
Idź Witek i naucz ich jak to się robi.