Nie warto!

Jak dupa się przestaje prezentować estetycznie, to naprawdę nie ma znaczenia czy jest na niej tatuaż. Ludzie z odrobiną poczucia estetyki ten tatuaż trzymają już wówczas pod majtkamieuyot pisze: Kwiecisty wzor upiekszajacy częśc 20 letniego posladka bez głebszego znaczenia bedzie 20 lat później tylko rozlazła plamą na 40 letniej dupie.
ja tam palenie rzuciłembarbie pisze:Nałóg nie wybiera.
no bo da siębusik pisze: ja tam palenie rzuciłem
dlatego napisałem, że jeżeli nie ma czegoś więcej niż sam wzór (jakieś idei, jakiejś myśli, wspomnienia... no czegokolwiek) to potem jest to tylko wstydliwa plama.barbie pisze: Ludzie z odrobiną poczucia estetyki ten tatuaż trzymają już wówczas pod majtkami
wiem, że jestem ignorowany, ale zabrałem głos w sprawie wcześniej.busik pisze: a serio, to dobrze że ktoś z tatuażem zabrał głos w dyskusji, a nie tylko pierdoły stare i młode, co tylko dywagować chcą
Idąc tym tropem zmarszczki też mogą wywoływać wstydeuyot pisze:hm. No dla Pań estetyka może być ważna. Jeśli jest nieestetyczny może być wstydliwy, jeśli jest... nie wiem: głupi może być wstydliwy. Można się wstydzić np. kanarka na brzuchu który pod wpływem lat zmienił się w kondora.
rozciągnięty tatuaż może wywoływać wstyd u nosiciela.
I tak byłyby nieaktualne 9 lat później, bo zmieniłam nieco kształty
No właśnie wyjaśnialem, ze mogą ale nie muszą... zreszta jakby niewywoływaly to sporo biznesow zerujacych na próznosci poszlo by z torbami...barbie pisze: Idąc tym tropem zmarszczki też mogą wywoływać wstyd![]()
O! To to to!Czujnik pisze: pytanie innych o zdanie swiadczy, ze nie powinno sie go robic
Nie piszę o starych ludziach.FUX pisze:nieKonto usunięte pisze: Teraz tatuaż mają wszyscy.
Nie czytaj pudelka tylko się rozejrzyj.Konto usunięte pisze: Nie piszę o starych ludziach.
Na próżności żeruje, jak to nazywasz, pewno jakieś 95% biznesu. Więc sporo to nie. "Próżniacza maszyna" by nawet nie poczuła ich braku.euyot pisze: zreszta jakby niewywoływaly to sporo biznesow zerujacych na próznosci poszlo by z torbami...
tu pełna zgoda 2-3 lata temu bardzo dużo ludzi widziana z e-fajeczkiem teraz jak jedną -dwie osoby na mieście widzę to wszystkoFUX pisze: Nawet elektrofajki odchodzą do lamusa.