Do pokładu szorowania są odpowiednie jednostki zabraneFUX pisze: Pokład szorować...

To jest coś podobnego jak ma Mały

Z resztą co wy szczury lądowe możecie wiedzieć o pływaniu na oceanach

Do pokładu szorowania są odpowiednie jednostki zabraneFUX pisze: Pokład szorować...
Piter 35 pisze: Dobra . Tylko jakby co to nie ja , zreszta Mały tu nie zagląda![]()
Nie, myślę nad terminamiEterycznyŻołądź pisze: Pit, a Ty na PW przypadkiem nie zapomniałeś odpowiedzieć?
Piter 35 pisze: To jest coś podobnego jak ma Małymam na mysli jakie dywaniki wybrać
![]()
Kruszyn pisze: Piter 35, kto robił zdjecia dywaników?
Piter 35 pisze: Ja tam mam jakieś ale z telefonu więc poczekam na paparazich ( wiesz jakość)
No, pozabijam q...a jak nicKruszyn pisze: Piter 35, daj na maila
To ja wpadłem tutaj żeby Ci pokibicować, po naszej Chlejadowej rozmowie a tu...Piter 35 pisze: Dobra . Tylko jakby co to nie ja , zreszta Mały tu nie zagląda![]()
Ho Ho Ho zazdrośnikEterycznyŻołądź pisze: Ja tam nic przeciwko mentosom nie mam, byle mi tylko zbyt ostentacyjnie na forumie się nie panoszyli.
A te dywaniki to może od Seweryna odkupiłeś?mały 5150 pisze: No, pozabijam q...a jak nic![]()
![]()
![]()
![]()
Żeby Wam mięso od kości odeszło, żebyście wiecznej czkawki dostali... i biegunki
Hogi napisał bym Ci na PW skąd Mały je ma ale boje się ,że inwigiluje całe forumhogi pisze: A te dywaniki to może od Seweryna odkupiłeś?
Jestem, jestem PietiaPiter 35 pisze: Oj tak Kruszynku oj tak , mam już przechlapane , jestem inwigilowany.
On twierdzi znaczy Mały ,że jest moim wielbicielem ale ja mam wrażenie ,że to prześladowanie![]()
No ja myślęPiter 35 pisze:Będę musiał jakiś specialny tuningowy gadżet Mu załatwićbo inaczej mnie dopadnie
![]()
![]()
A nie mówiłemmały 5150 pisze: Jestem, jestem Pietia