Konto usunięte pisze: W drugim cwaniakujesz.
Bynajmniej. Jedynie stwierdzam fakty, a Ty się znowu czepiasz...

Konto usunięte pisze: W drugim cwaniakujesz.
Chloru, błądzisz - genialni i medialni młodzieńcy z Wrocławia się nigdy nie myląChloru pisze: Witek, jak kulą w płot chłopaku
michal pisze: Chloru, błądzisz - genialni i medialni młodzieńcy z Wrocławia się nigdy nie mylą![]()
Konto usunięte pisze: Poszczuję strusiem i będzie![]()
remek pisze: juz na pewno nie polepszaj zycia Konto usunięteDido, bo zdaje sie sa calkiem zadowoleni.
remek jeszcze Ci nic nie amputował - ale jak poprosisz ładnie małego to Cię przegryzie w półWitek pisze:Czy to jest powód, abyś mi imputował złe rzeczy?
zofija pisze: jeszcze Ci nic nie amputował
Ja nie wiem, czy Mały będzie chciał gryźć w pół to, co remek mógłby amputować :Pzofija pisze:remek jeszcze Ci nic nie amputował - ale jak poprosisz ładnie małego to Cię przegryzie w półWitek pisze:Czy to jest powód, abyś mi imputował złe rzeczy?
vicu masz wybaczone oczywiścievicu pisze:uups
wybacz
Baficzka ja chyba wolę nie wiedziec co to jest toBaficzka pisze:Ja nie wiem, czy Mały będzie chciał gryźć w pół to, co remek mógłby amputować :P
Witek, ja mam jedynie dobrego mężaWitek pisze: Dido, a dlaczego nie na lewym?Hę? W końcu jako jedyna w domu masz subaru.
![]()
Remek, nie płosz, nigdy nie pogardzę subarynką czy sjs w prezencieremek pisze: Witek, zlituj sie plz, a juz na pewno nie polepszaj zycia Konto usunięteDido, bo zdaje sie sa calkiem zadowoleni.
Mały5150, z Tobą zawsze i wszędziemały 5150 pisze: Dido, kiedyś polatamy razem - obiecuję![]()
Dido pisze: Remek, nie płosz, nigdy nie pogardzę subarynką czy sjs w prezencie![]()
![]()
![]()
Ja też trzymamWitek pisze:Dido pisze: Remek, nie płosz, nigdy nie pogardzę subarynką czy sjs w prezencie![]()
![]()
![]()
Obyś dostała taki prezent, trzymam kciuki.