Ależ przecież zrobił to, w kwalifikacjachPaweł_BB pisze:Kurde, coraz bardziej nie podoba mi się postawa Niemieckich "strategów", śmierdzi mi to jakimiś specjalnymi działaniami, żeby Robert nie skillował Nicka
F1 2008
Re: F1 2008
"...Z dużymi rozmiarami kół jest jak z condomami w rozmiarze XL- Krótka chwila dobrej autoprezentacji nie jest warta późniejszych kłopotów."-Krzysztof Hołowczyc
Dłubię to, dłubię tam to. :)
Bo tam jest taka taktyka: "Coco jumbo i do przodu..."gimof pisze: Ależ przecież zrobił to, w kwalifikacjach![]()
Doradca Finansowy
http://www.greatpe.pl
http://www.greatpe.pl
- Interceptor
- 3 gwiazdki
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Kwalifikacje to jedno a wyscig to drugie ... Zwyciezcy sa na mecie ... A z tym Robert ma klopoty (nie ze swojej winy jak widac) Nie podoba mi sie to jak Robert jest traktowany w BMW ...hogi pisze:Bo tam jest taka taktyka: "Coco jumbo i do przodu..."gimof pisze: Ależ przecież zrobił to, w kwalifikacjach![]()
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
A jakiego inżyniera miał w zeszłym roku... człowieka bez nazwiska i przyszłości, trochę to dziwne na chcącą się liczyć ekipę.
W ubiegłym roku Robert był trochę królikiem doświadczalnym (to tylko moje zdanie i odczucie), miałem nadzieję że to się zmieni. Dzisiaj za głowę się złapałem, jak zobaczyłem że zjeżdża zalać wachę. Zawsze mistrzami strategii było Ferrari.
Amatorzy zbudowali Arkę, profesjonaliści Titanica...
u niemców "ordnug muss sein" (czy jak to się pisze), i w ogóle jak w pruskiej armii: nie szarża a ile lat służysz się liczy. Kubica został wzięty jako świerzynka i tak jest traktowany. Nick (co za niemieckie imię! pewnie Nicolas) jest dłużej więc "jemu się należy i pewnie wie, co robi". a poza tym, B-S to TEAM. nie nazwiska. jeśli będą zdobywać miejsca 1-4 to będą szczęśliwi i nie ma znaczenia, kto te miejsca zdobędzie (z uwzględnieniem zdania pierwszego). B-S nie jest zainteresowane promowaniem gwiazdy (tak to wygląda) a Robert ma pracować na team. tak będzie do momentu, kiedy on nie stanie się tym "doświadczonym" (to nie jest kwestia narodowości tylko doświadczenia; to jest kwestia mentalności B-S. na wskroś niemieckiej mentalności*).
*
"niemiecka mentalność" to nic pejoratywnego. to jest po prostu mentalność inna od naszej (polskiej). tak jak amerykańska, na przykład.
*
"niemiecka mentalność" to nic pejoratywnego. to jest po prostu mentalność inna od naszej (polskiej). tak jak amerykańska, na przykład.
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 257 razy
- Polubione posty: 533 razy
Bedzie 
"...Z dużymi rozmiarami kół jest jak z condomami w rozmiarze XL- Krótka chwila dobrej autoprezentacji nie jest warta późniejszych kłopotów."-Krzysztof Hołowczyc
no teoretycznie 3 gdyby nie massa nie wypadl.no ale ciesze sie tak czy siak bardzo.mielismy adama teraz mamy roberta 
to ja. wasz Rysiek Ochucki
W następnym zrobimy zamach na jeszcze jednegoVert pisze: no teoretycznie 3 gdyby nie massa nie wypadl
No i prezent od McLarena. Chyba nie mamy się co spodziewać następnych.
r.
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
ky pisze: No i prezent od McLarena. Chyba nie mamy się co spodziewać następnych.
Rekin a moze po prostu Ci którzy do niedawna byli szybcy nie ogarniaja bez TC ? Zresztą, bez prezentu Robert zająłby trzecie miejsce
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Vert pisze: no teoretycznie 3 gdyby nie massa nie wypadl
Gdyby, gdyby - ale wypadł, to jest sport a zwycięzcy są na mecie
Nie chodzi o Massę, który chyba się gubi bez TC (przyznam, że chętnie bym widział Roberta na miejscu Massy). Pamiętaj, że oba Maki poszły po pięć oczek w dół na starcie za blokowanie Jody i Alonso w kwalifikacjach. To był ten prezent.Chloru pisze:Rekin a moze po prostu Ci którzy do niedawna byli szybcy nie ogarniaja bez TC ? Zresztą, bez prezentu Robert zająłby trzecie miejsce
r.
- Chloru
- 6 gwiazdek
ky pisze: To był ten prezent.
Dla mnie to była głupota... prezentem nazwałbym właśnie wtopę Massy. Zobaczymy jak będzie w Turcji i tyle
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Tak jest brawo dla Roberta ,tępo które utrzymywał było świetne regularne kółka o to chodzi . Co do McLarenów nie taki diabeł straszny no i najważniejsze że Robert ma INŻYNIERA a nie barana który nie kuma co i jak i wogule tak dalej

- Chloru
- 6 gwiazdek
Mają pomajstrować przy przepisach i już nie będzie takich głupot. A w dziesiejszych czasach wyprzedza się ciężko (widać to było choćby po wyczynach LH, który wyłaził z siebie, żeby przejść Webbera, a potem Trulliego; BTW, czyżby to był powrót Toyoty? brak RSC jakoś im na zdrowie wyszedł).Chloru pisze:Dla mnie to była głupota...ky pisze: To był ten prezent.
Massa zapowiada się na dobrego rzeźbiarza, zwłaszcza że jak dotąd Ferrari nie potwierdziło żadnych problemów z bolidem.prezentem nazwałbym właśnie wtopę Massy.
r.
Massa podobał mi się w zeszłym sezonie bardziej niż Raikkonen. Czysto widowiskowo - był agresywny na torze, ryzykował i czasami to dawało rezultaty, ale często nie - ale było co oglądać.ky pisze:
Massa zapowiada się na dobrego rzeźbiarza, zwłaszcza że jak dotąd Ferrari nie potwierdziło żadnych problemów z bolidem.
A Raikkonen jeździ jak maszyna.
Wysłane z mojego komputera przy użyciu klawiatury.