Daćrrosiak pisze: O taki syfek, żona tylko szklanki chce zatrzymać.

Daćrrosiak pisze: O taki syfek, żona tylko szklanki chce zatrzymać.
mały 5150 pisze: Dać![]()
Ale tym syfkiem to się można całkiem fajnie i przyjemnie strzaskać ;)rrosiak pisze: O taki syfek
0,7 jeszcze nikomu nie zaszkodziło...ky pisze:Ale tym syfkiem to się można całkiem fajnie i przyjemnie strzaskać ;)rrosiak pisze: O taki syfek
r.
rrosiak pisze: Nie, ale jakąś butelczynę od klienta dostałem i wietrzeje.
O taki syfek,
rrosiak pisze:inquiz pisze: wysyłasz szkodniki gdzieś na ferie?
Nie, ale jakąś butelczynę od klienta dostałem i wietrzeje.
O taki syfek, żona tylko szklanki chce zatrzymać.
liwit pisze: rrosiak, co chcesz w zamian?
Dobre słowo ode mnie na wagę złota :) to kiedy wymianarrosiak pisze:liwit pisze: rrosiak, co chcesz w zamian?
Od Ciebie wystarczy dobre słowo...
...ew. kawałek ciasta upieczonego przez vibka
Może wieczorami powinieneś zatrudnić się w bibliotecemały 5150 pisze:Trochę mnie to lepienie uspokaja![]()
Na znak protestu przeciwko nieodśnieżonym miejscom parkingowym oflagowałem się dziś w domu i żadna robota mnie stąd nie wyciągnie, ale o 15:00 opuszczam miasto.liwit pisze: to kiedy wymiana
mały 5150 pisze:A ja to ostatnio zacząłem trochę lepić z papieru![]()
Najpierw zrobiłem tego WRC'a, to chyba '99?:
I do mycia okien też się nadaje...ky pisze: tym syfkiem to się można całkiem fajnie i przyjemnie strzaskać
Nie, ale mam patyczakij33mbo pisze: o kurde, mały 5150, a może ty się jeszcze chodowlą jedwabników zajmiesz?
Wydrukuj szyby na foli przezroczystej :D a i powodzenia z klatką bezpieczeństwa w środku :D męczarnia :Dmały 5150 pisze:Virus12, no pewnie, że więcej szczegółówTo ten, o którym pisałem, że się za niego zabieram
Mam już go wydrukowanego i zaimpregnowanego - 16 stron!
Tamte miały po 3
Jak zrobisz to się pochwal.
Jakbyś chciał coś z WRC'ów to mam Fokusa, Corollę, 2 Peugeoty, Xarę i Suzuki
To taka chodząca budowlaj33mbo pisze: chodowlą
Mały..ja wiem że niedyspozycja Zła może powodować rózne efekty uboczne ale...albo Cie trzeba upić albo tylko farmakologia zostajemały 5150 pisze: To ten, o którym pisałem, że się za niego zabieramMam już go wydrukowanego i zaimpregnowanego - 16 stron
Jakbyś chciał coś z WRC'ów to mam Fokusa, Corollę, 2 Peugeoty, Xarę i Suzuki
true, zastanawiałem się chwilę czemu mi FF podkreślił to słoworrosiak pisze:To taka chodząca budowlaj33mbo pisze: chodowlą![]()
Moniqa pisze: z tego pierwszego plus moze byc taki że w butelce po zrobisz Pogorie z zapałek![]()
j33mbo pisze: tak czy owak - dalej oczekuję przeprosin w sprawie Jima ;)
Moniqa, wpadnij polepimy razemMonikqa pisze: Mały..ja wiem że niedyspozycja Zła może powodować rózne efekty uboczne ale...albo Cie trzeba upić albo tylko farmakologia zostaje
z tego pierwszego plus moze byc taki że w butelce po zrobisz Pogorie z zapałek
mały 5150 pisze: Poza tym takie naoliwione łapki potrafią czyniać cuda