http://www.autokrata.pl/artykul/test-bmw-550i-gt-8207
Edit
Arno też będzie pasował

GLK / x3 / x1 / Evoqueesilon pisze: jedyne fajne auto spełniające kryteria FK to jednak GLK
Zamierzasz zostać ministrem, czy jego kierowcą?esilon pisze: polecam BMw740d
Superb 3.2 V6Arno pisze: Kombi też mam, ale wtedy downgrade markowy nieco
Wie.Arno pisze: co mi teoretycznie wisi a może nie. Cholera wie.
Wy, Towarzyszu jakimś slangiem grypsujecie...Gal pisze:Wie.Arno pisze: co mi teoretycznie wisi a może nie. Cholera wie.
Nie wchodzi w rachubę.
Arno,Arno pisze:Łukaszenka, pisali o tej BEEMIE gdzieś. Ale to jest dwa litry! Będzie się sypać jak głupie.
Downsizing to złóóóó jest.
Jak mi się uda, to następy duża benzyna.
... są do kosiarek. Ewentualnie motopomp.Лукашэнка pisze: 2-litrowe silniki
To jest jak z tłumaczeniem dowcipów; hadko.FUX pisze:Wy, Towarzyszu jakimś slangiem grypsujecie...Gal pisze:Wie.Arno pisze: co mi teoretycznie wisi a może nie. Cholera wie.
Nie wchodzi w rachubę.
Dzisiaj widziałem ze trzy radiowozy czarnogórskie, eskortujące S-klasę z lat 90-tych.
Pewnie jakieś zabiedzone vipy eskortowały.
No weźcie odpuście; FK nie będzie jakimiś zabytkami się przemieszczał bez obstawy; koguty se na alle drogo sam kupi, chyba że ja w okolicy zrobię za obstawę.......![]()
Koguty się znajdą.
To sprawdź jakie pojemności mają silniki Subaru, ktore są stosowane w motopompach.Gal pisze:... są do kosiarek. Ewentualnie motopomp.Лукашэнка pisze: 2-litrowe silniki
Jego Pryncypał Mu kupi...Gal pisze: Cholera (ja) wie; Arno nie kupi Skody.
Tym sposobem dojdziemy do bolidów F1 z lat 80'tych, które miały 1300 koni z silnika 1.5 litra - tylko jak to się ma do cywilnych samochodów drogowych ?Лукашэнка pisze: Niedawno czytałem o pewnym brytyjskim producencie wyścigówek, który w nowym modelu zastosował 2-litrowy silnik z GM, tyle, że wczesniej stjuningował go na 700KM.
Da się.
WiS pisze: Jak ja się cieszę, ze przez najblizszych kilka lat nie zamierzam kupować auta... wybór powala![]()
http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.ph ... 25#p313225Konto usunięte pisze:Ciekawe, że nikt mi Subaru nie zaproponował, poza RemkiemLGT
W jakim sensie będzie się sypał?Konto usunięte pisze:328i to fajny silnik w teorii, ale zgadzam się z Arno i Galem, że będzie się sypać jak nie wiadomo co. Duży wolnossak rządzi
Лукашэнка pisze: I w tym kontekście ma sens właśnie taki stosunkowo wysilony (ale tez o super kulturze pracy) motor 2-litrowy,
WiS pisze: Tribeca...?
To nie chodzi o milion km.Лукашэнка pisze: W takim, że nie wytrzyma miliona kilometrów jak jakiś wolnossący V8?
Ojtam, zaraz z Ameryki... u Piotrka zamawiasz i masz, prawie-nówkie-sztukie po holenderskim albo niemieckim księdzu-kobiecie. Trochę tego jednak na zachodnich, nadatlantyckich rubieżach Azji sprzedano.Konto usunięte pisze: Z Hameryki trzeba ciągnąć, światła i te sprawy. Tribeca owszem, fajny wóz. Nie wiem, ile to by kosztowało
Mopem natomiast - czysta ekstazaGal pisze: To jest jak czyszczenie podłogi szczoteczką do zębów, albo przemysłowym mopem.
Szczoteczką też się da wyczyścić. Tylko jakby mniej przyjemnie.
WiS pisze: Mopem natomiast - czysta ekstaza
Proponuję, pooglądaj na żywo i przejedź się i wtedy ewentualnie potwierdź te zastrzeżenia.Konto usunięte pisze: No, z tą kulturą to nie przesadzajmy... dociśnięty wyje jak odkurzacz...![]()
Niemiecka inżynieria: Start-Stop w aucie z turbiną... świetny pomysł...
"there's a diesel-like clucky noises" (1:03)...
Samochód wygląda świetnie, co do inżynierii - polecam obejrzeć
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 063&type=1
koniecznie trzeba wejść w zdjęcia i poczytać komentarze - masakra![]()
Trudno mówić o ekstazie. Raczej homeostazie.WiS pisze: Mopem natomiast - czysta ekstaza
Лукашэнка pisze: pooglądaj na żywo i przejedź się i wtedy ewentualnie potwierdź te zastrzeżenia.
Лукашэнка pisze: W Bawaria Motors w Jankach (dokładniej: w Falentach) mają takiego 328i do testów.
Piter 35 pisze: Zawsze się znajdzie jakieś rozwiązanie w postaci Forka 2,5 l wolnossącego z europy rocznik 2010