Pozdrowionka jeszcze razPrzemeq pisze:Yo! dla Maly5150, którego spotkałem w tym samym, co CO DO CENTYMETRA miejscu, co w ubiegłym tygodniu. Rzecz się dzieje na ul. Prostej - on jedzie z Gocławia w stronę Bielan, ja z Bemowa do Centrum. Jest to zawsze około 9:35. Nawet, gdybyśmy się umówili, nie byłoby szansy się tak zsynchronizować :D.
Pozdrawiamy się
Re: Pozdrawiamy się
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 277 razy
- Polubione posty: 546 razy
vibowit, posypuję sobie łeb popiołem. No i naszła mnie taka myśl, że jak sie nie ma do czego przypieprzyć w treści to się czepia formy

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 277 razy
- Polubione posty: 546 razy
vicu, może ale nie musi. Wsypałeś biednego vibka z rocznicą i teraz nadrabiasz stracone zaufanie

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Vibek to tylko we wtorki, bo jadę prosto p. Milenyvibowit pisze:Nieroby.Przemeq pisze:Jest to zawsze około 9:35.
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
- wime
- 1 gwiazdka
- Auto: OBK
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
pozdrawiam swojego OBK, który stoi teraz w Rzeszowie i sobie tylną klapkę lakieruje 
Mamo, mamo, widziałam dziś białego GT-R na Sobieskiego - ryczy to tak straszliwie, jakby elektryczne było 
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
-
damiansubaru
- 1 gwiazdka
- Auto: subaru impreza 1,6l
Witam Ciebie.
Świnke możesz zamówić u Forumowicza o ksywce Godlik.
P.S. Czy możesz pisać w sposób zbliżony do języka polskiego?
Świnke możesz zamówić u Forumowicza o ksywce Godlik.
P.S. Czy możesz pisać w sposób zbliżony do języka polskiego?
Dolce far niente 
-
damiansubaru
- 1 gwiazdka
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
A ja nie wiem czy to wolno świnkę sobie naklejać jak się ma kawałek rynny na masce. 
-
damiansubaru
- 1 gwiazdka
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
-
damiansubaru
- 1 gwiazdka
No to ja się pochwale, dopadłem dzisiaj wiśni
Prawdą jest, że była dociążona gaśnicą, ale ...
No i z właścicielem troche pogadałem i wogóle było miło

Mówisz o tym dużym, podłużnym metalowym cylindrze z napisem "Stako" w bagażniku? 
http://wwojnar.com/
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 89 razy
- Polubione posty: 443 razy
Tak, jak się będziecie tak nabijać, to w końcu napiszę że spotkałem niuńka w 4t jak montował w gacku takie niebieskie/fioletowe lampki (chyba ze Szwajcarii). Ojej, już to napisałem.... eee no sorry ....

PS
Oczywiście pozdro, kurdę czy już kiedyś mowiłem, że czarne STi MY03-05 to absolutnie najładniejsza Impreza?
PS
Oczywiście pozdro, kurdę czy już kiedyś mowiłem, że czarne STi MY03-05 to absolutnie najładniejsza Impreza?
jarmaj pisze: PS
Zawsze jak popijesz to powtarzasz te brednie
GC8 FOREVER
No! mądrego to i miło posłuchać.LouCyphre pisze:GC8 FOREVER![]()
![]()
![]()
Choć przyznam szczerze, że gacoperz jest wyjątkowo ładny jak na te nowe brzydactwa.
czarne jest piękne...
Powiem Ci tyle, NIE LUBIE CIĘ, to miała być tajmenica a ty się tu naśmiewasz.jarmaj pisze:Tak, jak się będziecie tak nabijać, to w końcu napiszę że spotkałem niuńka w 4t jak montował w gacku takie niebieskie/fioletowe lampki (chyba ze Szwajcarii). Ojej, już to napisałem.... eee no sorry ....![]()
![]()
No dobra, kurde musze to przyznać, Lubie Cię jednak ale za te lampki to ...
Vibowit, to jest chyba jedyne auto w którym nie krwawiszvibowit pisze:No! mądrego to i miło posłuchać.LouCyphre pisze:GC8 FOREVER![]()
![]()
![]()
Choć przyznam szczerze, że gacoperz jest wyjątkowo ładny jak na te nowe brzydactwa.
w sumie, to jakby mnie zachodzili od tyłu też bym drapał.niuniek pisze:Vibowit, to jest chyba jedyne auto w którym nie krwawisz
czarne jest piękne...