Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
dobrej myśli jesteśmy... ale kurde bidula ma pasmo chorób od dwóch lat.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
Arno, ja ze swoim starszym szkodnikiem trochę przechodziłem teraz z młodszym ale nie ma co się podłamywać. Musi być dobrze i tej ,jedynej słusznej , linii partii trzeba się trzymać 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Arno, będzie dobrze
. Pozdrowienia od Jeleniogórzan 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Arno, pozdrów i od słuchaczy radia M.
Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
leonie, dzięŻuję.
Nie wiedziałem, że Mostostal ma swoje radio
Nie wiedziałem, że Mostostal ma swoje radio
Jak mogłeś tak dominex.pl do pilenia ogródka czy innych niemiłych czynności zaprząc.... 

hm, nie było mnie chyba przy tym ale miano fajneArno pisze: dominex.pl to moja małżona niemorganatyczna, która zdobyła takie miano podczas ostatniego spotkania pod Kielcamy.
Małżonce powrotu do zdrowia życzymy, trzymać się !
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
no właśnie po odpoczynkowym weekendzie w BERLINIE tak jej się stało.
Wzasadzie hitleroskie miasto ją niszczy, bo:
W maju mieliśmy pierwszy raz jechać.I zachorowała. W lipcu drugi i zachorowała. teraz pojechalim - zachorowała.
CO SIĘ DZIEJE!?
W maju mieliśmy pierwszy raz jechać.I zachorowała. W lipcu drugi i zachorowała. teraz pojechalim - zachorowała.
CO SIĘ DZIEJE!?
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
te objawy to alergia ? czy moze z trzustki czy innej cholery te objawy ?Arno pisze:no właśnie po odpoczynkowym weekendzie w BERLINIE tak jej się stało.
CO SIĘ DZIEJE!?
coś wiecie czy na razie po omacku działania ?
ps:
nie na widzę szpitali brrrrrrrrrrrrrrr

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Arno,
dopiero teraz czytam... rany julek, trzymajcie się mocno oboje!
Na szczęście, jak jeden kolega tutaj ma mądrze wspomniane w podpisie, gdy człowiek naprawdę chce żyć - to nawet współczesna medycyna jest bezsilna.
Monika da radę, wierzę w to głęboko i trzymam kciuki. A Ty odgoń czarne myśli i zagrzewaj ją do walki.

Na szczęście, jak jeden kolega tutaj ma mądrze wspomniane w podpisie, gdy człowiek naprawdę chce żyć - to nawet współczesna medycyna jest bezsilna.
Monika da radę, wierzę w to głęboko i trzymam kciuki. A Ty odgoń czarne myśli i zagrzewaj ją do walki.
Bo to się skonstruowało przy stole u Żyda w Chmielniku, Ty wtedy odpoczywałeśesilon pisze: nie było mnie chyba przy tym

Ernest miał ciekawsze widać zajęcia
Arno pozdrów dominę i trzymajcie się mocno - będzie dobrze
nasza służba nie rychliwa, ale w tych kitlach czasem dobrzy ludzie chodzą - ja na takich trafiłem w zeszłym roku, więc bądźcie dobrej myśli

Arno pozdrów dominę i trzymajcie się mocno - będzie dobrze
nasza służba nie rychliwa, ale w tych kitlach czasem dobrzy ludzie chodzą - ja na takich trafiłem w zeszłym roku, więc bądźcie dobrej myśli
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Dlatego właśnie 14 ton węgla mam na chacie, i jeszcze w grajdole
Rosjanie wieszczą mrozy a Amerykańcy pluchę i kto ma rację ?

Rosjanie wieszczą mrozy a Amerykańcy pluchę i kto ma rację ?
Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
Do grudnia 2013 styknie...Gump pisze: Dlatego właśnie 14 ton węgla mam na chacie,

-
stefanekmac
- 5 gwiazdek
- Auto: był forek XT jest OBK 2,5
- Polubił: 26 razy
- Polubione posty: 91 razy
Patrząc na dziewannę(!) to trochę zimy trochę odwilży.Dość częste zmiany pogody, czyli kompromis między mocarstwami.
Pamietajmy o Wołyniu.
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Mam nadziejęFUX pisze: Do grudnia 2013 styknie...

Legio Patria Nostra
Rzeźnika "
Rzeźnika "
Piter 35, dokładnie wiele z nich to już klasyka 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

FUX pisze: Stracił panowanie...
Nie dostosował prędkości ...
Gdyby stał tam widełoradar, na pewno by do tego nie doszło.
Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
zginęło 8 osób a kilkadziesiąt zostało rannych, więc temat chyba nie do naśmiewania.. 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
stawiał bym na zacięty gaz