Coś niedobrego
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Re: Coś niedobrego
Edmund raczej

Tak, czy inaczej [*]
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Niziurski, chwilę wcześniej Joanna Chmielewska... autorzy ukochanych książek mojego dzieciństwa 

Nie Fux, tego tyou pomyłki, robione przez całkowicie niewykształconą młodzież, która jego książek w ręku nie miała to skandal i nie ma dla tego wytłumaczenia. Bylejakość to bylejakość.
Podonie jak jedna pomyliła Sławomira ze Stanisławem.
Grozą wieje - nie tłumacz debili zatrudnianych w różnych mediach ze względu na niskie stawki.
Podonie jak jedna pomyliła Sławomira ze Stanisławem.
Grozą wieje - nie tłumacz debili zatrudnianych w różnych mediach ze względu na niskie stawki.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
Arno, ulżyło?
Trochę książek EDMUNDA Niziurskiego poczytałem.
Pierwszą książkę w ogóle, którą przeczytałem, była właśnie „Księga urwisów".
Mam streścić, żeby udowodnić, coś o bocianie napisać, czym był karmiony, o Osuchu, ping-pongach, wosku i spongu?

Mam streścić, żeby udowodnić, coś o bocianie napisać, czym był karmiony, o Osuchu, ping-pongach, wosku i spongu?

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
FUX pisze: Mam streścić, żeby udowodnić, coś o bocianie napisać, czym był karmiony, o Osuchu, ping-pongach, wosku i spongu?
![]()
Przepytamy Cię na chlejadach. Zza monitora to wszystko można streścić

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
I sprawdzimy czy nie ma bryka na ajpadzie! 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Fux, kurde baląns - czy ja napisałem, że ty nie czytałeś? Napisałęm o młodzieży, która w rękach książek nie miała i o pani Rusin.FUX pisze:Arno, ulżyło?
![]()
I napisaęłm, żebyś nie usprawiedliwiał kretynów pisząc, że pomyłka...
O co się rozchodzi?
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Tym bardziej, że google koryguje błędne zapytanieChloru pisze:
I sprawdzimy czy nie ma bryka na ajpadzie!![]()

O to, że to jednak Fux się pomyliłArno pisze: Fux, kurde baląns - czy ja napisałem, że ty nie czytałeś? Napisałęm o młodzieży, która w rękach książek nie miała i o pani Rusin.
I napisaęłm, żebyś nie usprawiedliwiał kretynów pisząc, że pomyłka...
O co się rozchodzi?
Nie doczytałeś po prostu

A to przepraszam, bo gdyby się był zorientiował, że to Fux, a nie jakaś autorzyna w TVN czy w Onecie to bym jednak się nie uzewnętrzniał.
Bo my akurat to się mylić możemy ile chcemy, w przeciwieństwie do całe reszty.
Bo my akurat to się mylić możemy ile chcemy, w przeciwieństwie do całe reszty.
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

żeby to jeszcze za kierownicą, a tak...

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- KamilP
- 4 gwiazdki
- Auto: FXT MY04, MX-5 Miracle MY00
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
nie mialem pojecia gdzie wrzucic..
nieteges, a zarazem teges.. (uwaga - dla pelnoletnch)
Link: http://www.youtube.com/watch?v=yz0Q5mOJhto
nieteges, a zarazem teges.. (uwaga - dla pelnoletnch)
Link: http://www.youtube.com/watch?v=yz0Q5mOJhto
eMTi,
gdyby polegl za kierownica to dostal by od Ciebie +1/-1 do Szacunu ? ( +1, bo zginal wykonujac prace, ktora lubil LUB -1 ,bo Jednak nie umial jezdzic ). Inne ?
Nie zebym sie czepial, po prostu nigdy nie rozumialem takich argumentacji i chcialbym to okielznac ( jak z Colinem - szkoda, ze zginal w taki glupi sposob... ). Czy to cos zmienia w postrzeganiu jakim byl Czlowiekiem ?
Zdarzalo mi sie latac Generatorem 160 km/h po lodzie ale jak zgine razony piorunem to Forum powinno mniej / wiecej sie nade mna uzalac ?
gdyby polegl za kierownica to dostal by od Ciebie +1/-1 do Szacunu ? ( +1, bo zginal wykonujac prace, ktora lubil LUB -1 ,bo Jednak nie umial jezdzic ). Inne ?
Nie zebym sie czepial, po prostu nigdy nie rozumialem takich argumentacji i chcialbym to okielznac ( jak z Colinem - szkoda, ze zginal w taki glupi sposob... ). Czy to cos zmienia w postrzeganiu jakim byl Czlowiekiem ?
Zdarzalo mi sie latac Generatorem 160 km/h po lodzie ale jak zgine razony piorunem to Forum powinno mniej / wiecej sie nade mna uzalac ?
Life is a Joke !
@lbert, kompletnie mnie nie zrozumiałeś. Nie ma to nic wspólnego z szacunem jak i z oceną, jakim był człowiekiem.. To jest bardziej porównywalne do tego, jak się np. odnosisz do tego, że masz walnięte drzwi, bo o coś przyhaczyłeś szalejąc po śniegu w górach, czy też bo takie zastałeś po tym, jak nieznany ktoś Ci je rozwalił pod Twoją nieobecność pod supermarketem... Niby efekt taki sam, ale jednak to coś zupełnie innego... Obawiam się, że może część rodziny też trochę inaczej całą tą sprawę postrzega przez to, w jakich okolicznościach się to stało..
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
grrrr... a sprawca chociaż jest? tylna ćwiarka najbardziej upierdliwa 

WRC fan, dobrze ,że ty cały jesteś
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają"