Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
Tomciu współczuję .
Monitoringu nie było jakiegoś miejskiego ?
Monitoringu nie było jakiegoś miejskiego ?
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Podobno teraz to jest bardzo częste zjawisko przyrody. Masowo wycinają.Konto usunięte pisze:Ja pierdolę, w jakim ja kraju żyję![]()
![]()
![]()
Ktoś w nocy na parkingu w W-wie wyciął mi katalizator w 10 letnim VW (sic!).
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Dzięki za współczucie. Właściwie nie ma za bardzo czego współczuć, bo taki używany katalizator z 10 letniego staruszka, to są jakieś grosze. Po prostu mi ręce opadły jak można odstawiać takie szopki
Dzwoniłem do serwisu, wspawają mi kawałek rury i po temacie.

Dzwoniłem do serwisu, wspawają mi kawałek rury i po temacie.
Ostatnio czytałem, że nagminne jest pozbawianie importowanych aut atrakcyjnych elementów wyposażenia.
Poduszki, katalizatory.
Mało zorientowani kupujący nawet tego nie zauważają.
Poduszki, katalizatory.
Mało zorientowani kupujący nawet tego nie zauważają.
Taki kat nowy kosztuje wraz z kawalkiem rury 400 pln do vw...
Nie kuemam...
U mnie w podziemnym garazu ukradli sasiadowi kiere w nowym A6. Zorientowal sie, jak juz ruszyl...
Nie kuemam...
U mnie w podziemnym garazu ukradli sasiadowi kiere w nowym A6. Zorientowal sie, jak juz ruszyl...
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy

...a dziwiliśta mi się, dlaczego ja staram się zawsze garażować auta, i dla dziecka też szukałem lokum z garażem

gregski pisze: ukradli sasiadowi kiere w nowym A6. Zorientowal sie, jak juz ruszyl...

-
bojar
- 6 gwiazdek
- Auto: forester 2,5XT,Q5
- Polubił: 84 razy
- Polubione posty: 234 razy
No nie wiem czy to takie grosze.Za katalizator z jeszcze starszej mazdy 626 dostałem 4,5 stówy.Nie wiem ile kosztuje od vw ,ale pewnie podobnie skoro wycięli.Konto usunięte pisze:Dzięki za współczucie. Właściwie nie ma za bardzo czego współczuć, bo taki używany katalizator z 10 letniego staruszka, to są jakieś grosze. Po prostu mi ręce opadły jak można odstawiać takie szopki![]()
![]()
.
To policz sobie ile to kasy dla jakiegoś papudraka ,gdy sobie w noc ze 3 wytnie? Ryzyko wpadki niewielkie,a przy systematycznej "pracy" zysk całkiem spory.
VW Vento wpakowało mi się w płocku do bagażnika.
płocku z premedytacją z małej, powinienem tam z egzorcystą jeździć.

płocku z premedytacją z małej, powinienem tam z egzorcystą jeździć.

Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
No to niedobrze. Dużo Ci zajął tego bagażnika?leon pisze: VW Vento wpakowało mi się w płocku do bagażnika.![]()
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
Kilka dni temu mojemu szwagrowi ktoś wyrwał z przodu znaczek Lexusa (sam Lexus dość leciwy, bo ponad 10-letni - nie wiem nawet jaki model, bo niedawno kupił i jeszcze nie widziałem). Następnego dnia na tablica.pl pojawił się 'używany znaczek Lexusa' za 47 PLN (słownie: czterdzieści siedem złotych). Przypadkowo sprzedający mieszka dwa bloki dalej niż szwagier. Cóż za przypadek, prawda...?gregski pisze: Taki kat nowy kosztuje wraz z kawalkiem rury 400 pln do vw...
Nie kuemam...
Ciekaw jestem dalszego rozwoju sytuacji (o ile będzie), bo sprawa została zgłoszona na Policję.
Odjechałem sam, więc strasznej tragedii nie ma, ale bagażnik można otworzyć tylko od wewnątrz.rrosiak pisze:No to niedobrze. Dużo Ci zajął tego bagażnika?leon pisze: VW Vento wpakowało mi się w płocku do bagażnika.![]()
leon najważniejsze, że nic się nie stało - auto się wyklepie
wyrazy
wyrazy
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
leon, Konto usunięte, wyrazy 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

leon wyrazy, Konto usunięte współczuje, ale swoja droga zastanawiam się jak Ci złodzieje włażą pod te samochody i czym/jak on to przecina.
l_ewy pisze: zastanawiam się jak Ci złodzieje włażą pod te samochody i czym/jak on to przecina.
Szlifierką akumulatorową
Konto usunięte, przykro mi, ale chyba jednak bardziej dlatego, o czym napisałeś na początku - w jakim świecie żyjemy

przecież uruchomienie tego i używanie do cięcia metalu w nocy powoduje niemiłosierny hałasKubik1 pisze: Szlifierką akumulatorową

Ja niestety trzymałem Imprezę na parkingu przy ulicy (na Woli) i poniosłem konsekwencje. W ubiegłym tygodniu, w nocy, ktoś mi urwał 2 lusterka (przy okazji uszkadzając drzwi), rozbił szybę i ukradł tablicę rejestracyjną.jarmaj pisze:Konto usunięte, współczuję...
Ja przyjeżdżając do W-wy trzymam samochód już tylko na parkingach strzeżonych.
Teraz samochód stoi na parkingu strzeżonym (przy okazji pozdrowienia dla niebieskiej Imprezy na blachach WF, która też jest zaparkowana przy Żytniej) i czeka na wizytę w serwisie :(
Wczoraj był likwidator oglądać Kąąbi. I się dowiedziałem, że wajcha między fotelami to nie od reduktora jest, tylko "fachowo to się nazywa rozdzielacz napędu".
Co ja za popierdółką jeżdżę ?

Co ja za popierdółką jeżdżę ?