Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
Nie Ci markery zrobią, czy zawału nie miałeś. Z badania krwi to powinno wyniknąć.
AAA - sorry nie sądziłem że aż tak Ci wjadę na ambicję
A tak serio - FUX ma rację, trza w takich sytuacjach dzwonić po pogotowie, bo w SORze nie czekasz w kilkuletniej kolejce na badania, tylko to co trzeba masz robione, a jak trzeba to i szybciej na oddział się dostaniesz. Ja z dwa lata temu to przechodziłem i na czworakach szedłem do szpitala zamiast dzwonić po karetkę - teraz już tego błędu nie powtórzę
Stary się robisz i tyle - rozrywkowe i nieregularne życie trza odstawić na półkę do gabloty i podziwiać jak to fajnie było

A tak serio - FUX ma rację, trza w takich sytuacjach dzwonić po pogotowie, bo w SORze nie czekasz w kilkuletniej kolejce na badania, tylko to co trzeba masz robione, a jak trzeba to i szybciej na oddział się dostaniesz. Ja z dwa lata temu to przechodziłem i na czworakach szedłem do szpitala zamiast dzwonić po karetkę - teraz już tego błędu nie powtórzę

Stary się robisz i tyle - rozrywkowe i nieregularne życie trza odstawić na półkę do gabloty i podziwiać jak to fajnie było

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Wie-ku*a-działem! Z sądów pewnie nie wyjdę przez najbliższe dwa lataAlan, Alan, Alan! pisze: Rowniez zwiazane z naszym dachem

Dobra, a tak poważniej stary to mam szczerą nadzieję, że jeszcze nie schodzisz na amen i po serii badań, które wykażą, że jeszcze nie jesteś pół-trupem weźmiesz się w końcu za siebie... ruch, dieta, faje, wóda... coś z tym trzeba zrobić

Za późno na markery. Tylko EKG i echo.FUX pisze:Nie Ci markery zrobią, czy zawału nie miałeś. Z badania krwi to powinno wyniknąć.
Remek jak chcesz namiar na dobrego kardiologa w Wawce to pisz.

Death ain't nothin' but a heartbeat away...
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Z doświadczenia wiem, że Bilex mówił serio.Alan, Alan, Alan! pisze:Powariowaliscie

czarne jest piękne...
Arti pisze: ruch, dieta, faje, wóda... coś z tym trzeba zrobić
Tylko w jakiej kolejności

Alan, Alan, Alan!, zdrowia dużo.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
cholera. wódę piję ze dwa razy w roku, wiedziałem, że zbyt rzadkoArti pisze: ruch, dieta, faje, wóda

Alan, Alan, Alan!, albo zbyt rzadką rudą na myszach 

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
To już można powiedzieć: pomór świń przeszedł na ludzi!
Teraz się zacznie stukanie organicznych panewek.

Teraz się zacznie stukanie organicznych panewek.

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Arti pisze: ruch, dieta, faje, wóda...
To tylko plotki zasłyszane na forum, ale do tego chyba intensywna praca po nocach, stres, spanie w dzień, nieregularny tryb życia...
To nie pomaga...
Też ostatnio wylądowałem na SORZe z bólami klatki piersiowej. Całe szczęście EKG było w porządku. - robi nam się tu ławeczka emerytów normalnie

Weź się AAA za siebie chłopie, wchodzisz w grupę podwyższonego ryzyka
to się nazywa SKS
nie bój - Ciebie też dopadnie - czego Ci nie życzę oczywiście
nie bój - Ciebie też dopadnie - czego Ci nie życzę oczywiście

Siedzenie przy kompie się kłania...Konto usunięte pisze: wylądowałem na SORZe z bólami klatki piersiowej
Dopiszcie mnie do listy.Bilex pisze:Siedzenie przy kompie się kłania...Konto usunięte pisze: wylądowałem na SORZe z bólami klatki piersiowej

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
tu siedzenie przy kompie, tam latanie na motorze, gdzie indziej cwaniakowanie w barze... taki lajf. bezpieczne są tylko trupyBilex pisze: Siedzenie przy kompie się kłania...

Ale chodzi o to, że cześć odczuć "sercowych" typu ucisk, pieczenie czy ból w klatce piersiowej jest spowodowana dosłownie: siedzeniem przy kompie.
Lub nadkwasotą.
Lub nadkwasotą.

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
Jeszcze trochę i zamiast tematów "Jaki blow-off" będą tematy "Jakie pampersy? "

Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
So What!, Starość Kurwa Starość

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Eeee... jak tak mam już od 15 lat...WitAce pisze:Albo ktorego kardiologa kolega poleca... Sie zyje, sie umiera, c'est la vie

-
bojar
- 6 gwiazdek
- Auto: forester 2,5XT,Q5
- Polubił: 84 razy
- Polubione posty: 234 razy
W życiu przychodzi taki czas,po upływie którego ,gdy budzisz się rano i nic Cię nie boli tzn ,że nie żyjesz.Alan, Alan, Alan! pisze: ... taki lajf. bezpieczne są tylko trupy
Oby się okazało,że to tylko mały alarmik.
burat jak widac do Krakowa SKS jeszcze nie dotarl
So What! zdradz nam recepte na dluga mlodosc

So What! zdradz nam recepte na dluga mlodosc