Ale z 10-11" może być problem - to może się nie zmieścić do torebkiChloru pisze:damaz, netbook - Samsung, Acer, Asus, Lenovo. Zwroc uwage, zeby brac raczej te 10-11 cali. Mniejsze imho maja zbyt male klawiatury (nie zeby te 10-11 mialy normalne).

Ale z 10-11" może być problem - to może się nie zmieścić do torebkiChloru pisze:damaz, netbook - Samsung, Acer, Asus, Lenovo. Zwroc uwage, zeby brac raczej te 10-11 cali. Mniejsze imho maja zbyt male klawiatury (nie zeby te 10-11 mialy normalne).
spokojnie, spokojnie. nie chcemy czegoś, czego nie da się używać. się dostosuje torebkę najwyżej.siewcu pisze: może się nie zmieścić do torebki
Chrome pozwala na synchronizowanie "ulubionych" online, jeżeli posiadasz konto @gmail.Barthol pisze: Wsiadam na google chrome'a Może przepiszę je raz, ale potem jak coś się sypnie (wirus. pad dysku, itd), będzie można je importować bezboleśnie z jakiejś kopii bezpieczeństwa...
Konto usunięte pisze: Albo ktoś, kto wymyślił ten nowy interfejs jest geniuszem, albo ja jestem idiotą
Konto usunięte,Konto usunięte pisze:Chyba się przełączę z powrotem na gnome, tam jest staro ale jaro
ale skoro nie widać różnicy, to po co przepłacać. a jeśli widać, to już zupełnie nie ma tematu.Witek pisze:Лукашэнка, Fido po prostu dba o wizerunek i dlatego mu łindołs nie pasuje. Gdybyś czytał inne wątki to byś wiedział.
Włącz sobie styl klasyczny ubuntu (czy jakoś tak) - do wyboru np. w dolnej części ekranu przy logowaniu. Będziesz miał, jak dawniej.Konto usunięte pisze: Zainstalowałem ubuntu 11 na netbooku. Albo ktoś, kto wymyślił ten nowy interfejs jest geniuszem, albo ja jestem idiotą![]()
Fluxboxa polecam ;) Trzeba się przyzwyczaić, ale bardzo minimalistyczne, sprawne i zasobów dużo nie zabiera.subarutux pisze:A u siebie szykuję się na przejście na Xfce, między innymi po to, żeby odzyskać trochę zasobów.
potwierdzam, poziom Basha schodzi na psy. Coraz rzadziej jest się z czego pośmiać.Konto usunięte pisze: Bash jest dla rozemocjonowanych licealistów.
lolKonto usunięte pisze:Bash jest dla rozemocjonowanych licealistów. Zsh albo ksh (nie mówiąc o sh) jest dla kowbojów.
hmmm, nie mogę znaleźć. daj namiar na repozytorium.gruby pisze: lol