Droga młodzieży offroadowa.
Przed chwilą rozmawiałem z nieziemsko zajętym kolegą Esilonem; uzgodniliśmy, że jutro (piątek) około południa jedziemy OSTATECZNIE i PRECYZYJNIE umawiać sprawy noclegowo-żarciowe w bazie.
W związku z tym jeszcze raz upraszam o OSTATECZNE i PRECYZYJNE deklaracje, dotyczące w/w kwestii - do godziny 10.00, 1.08.2008 r.

.
Póki co, wiem, że:
1. Gal - przyjazd sobota 9 - 9:30, kolacja - tak, nocleg - nie
2. Devlin - przyjazd sobota 9 - 9:30, kolacja - tak, nocleg - nie (najprawdopodobniej)
3. Chlor i Zagatka - jezeli juz to sobota 9-9:30, kolacja - tak, nocleg - sie zobaczy elastyczni jesteśmy ;)
4. Fux- piątek pod wieczór lub sobota rano
5. WiS - piątek pod wieczór, sobota pod wieczór, kolacja - tak, nocleg - tak
6. liwit i vibowit i ta cała reszta - sobota (jakoś rano), kolacja - tak, nocleg - sie zobaczy, czy mnie żona do łózka wpuści.
7. wil3 z drugą połową - sobota (dostosujemy się, myślę że 9.30 jest ok), kolacja - tak, nocleg - raczej nie, aczkolwiek okolicznosci mogą się zmienić. Moi znajomi - kolacja - tak, nocleg - nie, ale mogą zostać do późna.
8. rrosiak - sobota (czy Wy z tą 9-9:30 nie przesadzacie?), kolacja tak, nocleg - zaczynam wątpić czytając powyższe deklaracje
9. Konto usunięteDido z częscią stada - sobota, kolacja - tak, nocleg - tak
Chciałbym np. wiedzieć, ile noclegów rezerwować...
PS. Podobno trasę terenową macie tak opisaną, że pojedziecie bez przewodnika - wypadałoby się tylko umówić na jakąś konkretną godzinę na start... Ale to już beze mnie, proszę wycieczki, ja będę na Was wieczorem czekał w bazie.