Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
Konto usunięte, w Grecji? to im nie zaszkodzi
a tak na serio - kopia bezpieczeństwa na pewno jakaś musi być, ale mimo wszystko dodatkowej roboty w pytę
a tak na serio - kopia bezpieczeństwa na pewno jakaś musi być, ale mimo wszystko dodatkowej roboty w pytę
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
nie no, wszystko naprawione, ale mieli godzinną degradacę usług komercyjnych. Ja pierdolę, ale pizda ze mnie
Kliknąłem niechcący prawym klawiszem myszki i na urządzenia zaczęła się wgrywać zła konfiguracja. Przerwałem od razu, ale co się zmieniło to już poszło w pizdu 

- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Konto usunięte, to się nazywa rutyna
Ja kiedyś zamiast "Backup" wcisnąłem "Restore" i wywaliłem w kosmos dokumentacje szpitalne z ostatniego tygodnia 

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Wpadka w mojej dawnej pracy (nie moja ale pod moim nadzorem), przy wgrywaniu aktualizacji dla funduszu inwestycyjnego wtopa spowodowała wysłanie sms do wszystkich użytkowników, iż saldo na koncie jest zerowe 

Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
joanna7f, gruba afera z tego była.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- hemi112
- 5 gwiazdek
- Auto: Były: Justy, szutrowy killer GF, jest perełeczka GC
- Polubił: 0
- Polubione posty: 13 razy
Pan sobie wczoraj myślał,że na wąskiej drodze uda mu sie minąc tirem z naszą karetką , ucieczka na pobocze skończyła się konkretną obcierą zamiast centralnym dzwonem

kiedy człowiek naprawdę chce żyć,to medycyna jest bezsilna:)
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Jak każdy inny pojazd... no chyba, że jechała na sygnale (choć nie sądzę, bo to zwykła transportowa karetka)
Ostatnio zmieniony 10 lip 2015, o 12:05 przez Konto usunięte, łącznie zmieniany 1 raz.
w sensie?WitAce pisze:FUX, Karetka?
Na kogutach jechali? Nie wiemy?
Droga wąska, pobocze dziurawe, to tir ma w nosie aby hamować do zera.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 82 razy
- Polubione posty: 6 razy
A co za różnica czy karetka czy samochód osobowy,
którym np jedzie matka z dwójką małych dzieci?
Albo staruszek z żoną?
którym np jedzie matka z dwójką małych dzieci?
Albo staruszek z żoną?
Może taka, że karetka na sygnale jest pojazdem uprzywilejowanym, a osobówka, niezależnie od tego kto nią jedzie, już nie.
czarne jest piękne...
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Yhmm. Czyli oburzenie jest bo pojazd taki a nie inny.
Rozumiem ale pojąć nie mogę.
Rozumiem ale pojąć nie mogę.
-
bojar
- 6 gwiazdek
- Auto: forester 2,5XT,Q5
- Polubił: 84 razy
- Polubione posty: 234 razy
Jeśli nie była na sygnale to jest uczestnikiem ruchu jak każdy.Chciałbym poznać jeden powód dlaczego to tir ma ustąpić ,a nie karetka i vice versa. W/g mnie wina taka sama po obu stronach.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Dokładnie tak. Duży może np. zsunąć się do rowu z miękkiego pobocza, które go nie utrzyma, co lekkiemu małemu już niekoniecznie musi grozić.Konto usunięte pisze:bojar,![]()
Małemu łatwiej się schować niż dużemu.
Jak zawsze trzeba myśleć.
- hemi112
- 5 gwiazdek
- Auto: Były: Justy, szutrowy killer GF, jest perełeczka GC
- Polubione posty: 13 razy
Kumplowi poleciłem kolege (sam sobie auto konkretnie tuninguje,dokładnie,szczegółowo,ze smakiem) co by mu Accorda zrobił , i jak zobaczyłem choćby wydech to jestem załamany :(
Sobie elegancko ,a innemu ujnie odwalic :(
Pacjent :honda accord
Sobie elegancko ,a innemu ujnie odwalic :(
Pacjent :honda accord
kiedy człowiek naprawdę chce żyć,to medycyna jest bezsilna:)
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Pomijając estetykę, to widać że flansza ma taką samą średnicę co końcowy. Więc należało założyć rurę o identycznej średnicy. Nie robi się takich zawężeń i to o dwa rozmiary.
- Mr.StationWagon
- 2 gwiazdki
- Auto: Zielona Lodówka
- Polubione posty: 0
Robiłem hamulce przy aucie kumpla(ściągaliśmy z przodu jarzma i zaciski bo idą do piaskowania), zapiąłem na węże zaciski i powoli chciałem ruszyć do tyłu, automatem... W tzw. międzyczasie, kobieta brata zaparkowała za moim lewym tyłem swoje auto... Depnąłem w hamulec,wdepnąłem ręczny,wrzuciłem P... Nie zdążyłem... Zarobiłem błotnik i zderzak u kumpla i 2 drzwi i słupek w drugim... A wczoraj spier***** mi się laptop... Cóż za k, piękny wieczór... Pieniądze na Forka chyba właśnie się rozeszły... 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
- Mr.StationWagon
- 2 gwiazdki
- Auto: Zielona Lodówka
- Polubione posty: 0
Na dotatek tej wesołej wieści, właśnie zniknęło ogłoszenie z samochodem który obserwuję od tygodnia i miałem jechać w przyszłym tygodniu go oglądać
Co jeszcze zdarzy się dziś?

Co jeszcze zdarzy się dziś?