Oczywiście, miałem na myśli CX-5

Sorry.
Arno,Arno pisze:Mazda 6, pokazawszy mojej małżonce, która może będzie musiała automatem posuwać. Powiedziała, brzydki, nadmuchany, wielki... Odpadł więc silnik 2.4 benzyna.
W tej samej cenie na oko zaznaczam: Lexus IS250 - v6, automat. Nie kąbi. Ale trwałość, itepe.. No i nie downsizing.
to jak byś nazwał ten koncept?WiS pisze:ociężałą grubaską
Stary forek jest bezkonkurencyjny. Szkoda ze nie zrobiłeś zdjęcia. Akurat biała mazda mi sie najlepiej podobaWiS pisze:Apropo aut dla dziada, sugerowanych tu niegdyś dla Konto usunięte![]()
O ile Mazda MX-5 na zdjęciach i w realu wygląda całkiem dobrze solo, to ustawiona obok starego Forka (przypadkiem mi się tak dziś zdarzyło na parkingu) staje się kupą nieszczęścia i ociężałą grubaską.
Może część winy spada na biały, który jak wiadomo pogrubia, ale obawiam się, że i czarna nie robiłaby w takim zestawieniu dużo lepszego wrażenia.
No, ale, jak wiadomo... wrażeniami się nie jeździ![]()
Podobno za to w środku można walca tańczyć, NIE?
To może dla porównania coś takiego?Arno pisze:dzis popylam foresterem. ideal
Coś w tym jest. Kiedy zdarzy mi się dłużej nie wsiadać do yetiego, wtedy myślę o innych autach: które ładne, które szybsze, które bym może kupił... Wsiadam za fajerę do Forka, i jak ręką odjąłArno pisze: popylam foresterem. ideal
Popatrz na nią jeszcze raz, od tyłka strony i lekko skos.Konto usunięte pisze: Akurat biała mazda mi sie najlepiej podoba
To istotnie ciekawy pojazd, wczoraj w mojej miejscowości dwa podobne, lecz białe, widziałem. Niestety, pies mi nie wejdzie :)Лукашэнка pisze:To może dla porównania coś takiego?Arno pisze:dzis popylam foresterem. ideal
Ostatni dzwonek!
http://superauto24.se.pl/auto/mercedes- ... 66155.html
Jak się znam na polityce, to pewnie na takim, lecz kombi się skończy. Ale poczekamy, zobaczymy.gregski pisze:no jak co? normy bezpieczenstwa (maska wysoko nad silnikiem) plus nowy paskudny design..
imho jedynie Eklasse sie broni, ale pewnie za chwile 'poprawia' :))
Najgorzej sprzedający się samochód klasy średniej w Polsce?lukass pisze:Jeździł ktoś Suzuki Kizashi 4x4 ?
Bo z wyglądu super i silnik nie downsize ;)
lukass pisze: Bo z wyglądu super
to tak mniej więcej jak Impreza Sti ;)lukass pisze:2 letni ze skromnym przebiegiem kosztuje połowę ;)