FUX pisze: Weź se przedłużacz....![]()
![]()
![]()
![]()
FUX, zrzuta ?

FUX pisze: Weź se przedłużacz....![]()
![]()
![]()
![]()
To co wątek zaśmiecaszradekk pisze:Byłem u dentysty![]()
Ale w sumie nie było najgorzej
mały 5150 pisze: To co wątek zaśmiecaszNie widzisz, że tu wszyscy pomagają EŻ zakatować się kosiarką
Pomógł byś
![]()
dla Eterycznego to taki zestaw byłby najlepszy:radekk pisze:EterycznyŻołądź ja mam taką http://www.stiga.pl/0,187,park-pro-25-4wd.html naprawdę fajna sprawa.
E, a już się cieszyliśmyEterycznyŻołądź pisze: Cholera, jestem cholernie głupi (dzięki Fido za pozwolenie). Mam szczęście... i auto. Za wyciek oleju odpowiadała... uszczelka i poluzowany w skutek uderzenia korek
![]()
Bo Palikot to źle ujął.EterycznyŻołądź pisze:radekk, niezmiernie się cieszę, że udało mi się Was zawieść.![]()
Ciekawe skąd wiedzą, przecież nie oglądają tvn24.![]()
Gdzie wolność słowa? Przecież to nie obraza, tylko wyrażanie własnej opinii.
EterycznyŻołądź pisze:Ciekawe skąd wiedzą, przecież nie oglądają tvn24.![]()
Gdzie wolność słowa? Przecież to nie obraza, tylko wyrażanie własnej opinii.
interia.pl pisze:Warszawska prokuratura okręgowa wszczęła z urzędu postępowanie sprawdzające w sprawie wypowiedzi posła PO Janusza Palikota, który oświadczył we wtorek w TVN24: "uważam prezydenta Lecha Kaczyńskiego za chama".
...bo ów jest już dawno obrażony?gruby pisze: Z tym, ze akurat posel Palikot nie jest w stanie obrazic prezydenta...
Miedzy uwazaniem, a mowieniem jest pewna granica.EterycznyŻołądź pisze:gruby, czy uważanie, że ktoś jest chamem to jest obrażanie go? Jeśli tak to uważanie, że ktoś jest dobrym człowiekiem również jest obrażaniem, albo że ktoś jest blondyn, albo homoseksualista, albo...
Tak.EterycznyŻołądź pisze:gruby, a słowo cham ją przekracza?