Jak znam zycie, to gdzies w okolicach /dev/null.Alan, Alan, Alan! pisze: hmmm, nie mogę znaleźć. daj namiar na repozytorium.
g.
Jak znam zycie, to gdzies w okolicach /dev/null.Alan, Alan, Alan! pisze: hmmm, nie mogę znaleźć. daj namiar na repozytorium.
Dla kowbojów jest debug mode i wpisywanie hexów w rejestry. Najlepiej za pomocą dziurkacza i karty perforowanej.Konto usunięte pisze: Bash jest dla rozemocjonowanych licealistów. Zsh albo ksh (nie mówiąc o sh) jest dla kowbojów.![]()
gruby pisze: Jak znam zycie, to gdzies w okolicach /dev/null.
Bergen pisze: Dla kowbojów jest debug mode i wpisywanie hexów w rejestry.
Tak się dzieje za każdym razem, czy dopiero jak się rozgrzeje, bo to mi wygląda na przegrzewanie się.gruby pisze:MacBook obraca jablko 15 minut i sie wylacza.
Proba wejscia do trybu "awaryjnego" (czy jak go tam zwa), konczy sie podobnie.
Podobno jest zimny... Zimny trup.vibowit pisze:Tak się dzieje za każdym razem, czy dopiero jak się rozgrzeje, bo to mi wygląda na przegrzewanie się.gruby pisze:MacBook obraca jablko 15 minut i sie wylacza.
Proba wejscia do trybu "awaryjnego" (czy jak go tam zwa), konczy sie podobnie.
BilexKonto usunięte pisze:Czy ktoś używa kindle'a w wersji z "Free 3G wireless"?
Działa. np. subskrybowane gazety przychodzą.Konto usunięte pisze:Czy i jak to działa na naszym terytorium?
Moim zdaniem nie, ale Ty jesteś hardcorem w tym względzie, więc kto wie.Konto usunięte pisze:Czy wbudowana przeglądarka może służyć awaryjnie do jakichś działań?
Ja się zadowoliłem i nie żałuję.Konto usunięte pisze:Czy może dać sobie spokój i zadowolić się wersją bez 3G?
Mój brat na przykład.Konto usunięte pisze: Czy ktoś używa kindle'a w wersji z "Free 3G wireless"?
Tak. Nikt tylko nie wie, jak długo to będzie działać. Działa bez karty SIM.Konto usunięte pisze: Czy i jak to działa na naszym terytorium?
jestemKonto usunięte pisze: Czy ktoś używa kindle'a w wersji z "Free 3G wireless"?
działa, przyzwoicie, jeszcze nie trafiłem żeby nie działało, ale też nie używam za wiele bo...Konto usunięte pisze: Czy i jak to działa na naszym terytorium?
jedynie bardzo bardzo awaryjnie, najczęściej chyba używam do przesyłania książek, bo nie chce mi się nigdy podłączać do kompa (ładuję z zasilacza od telefonu). Tak więc - jak nie jesteś w zasięgu wifi (albo nie chce ci się konfigurować jakiś nowych) to całkiem niezłe rozwiązanie.Konto usunięte pisze: Czy wbudowana przeglądarka może służyć awaryjnie do jakichś działań?
unikałbym argumentów pieniężnych (bo to różnie różnym się kalkuluje), ale tu różnica była (jest) nieznaczna, a wyszedłem z założenia, że na pewno ktoś znajdzie wkrótce jakieś zacne zastosowanie do tego... no i w tym pozostaję, całkiem szczęśliwy.Konto usunięte pisze: Czy może dać sobie spokój i zadowolić się wersją bez 3G?
To najpewniejszy będzie dual boot, bo przy virtualach często są problemy ze współpracą urządzeń na interfejsach USB i RS (niektóre rozwiązania w ogóle takowej nie przewidują) .WRC fan pisze:Potrzebuję do programów diagnostycznych w pracy (Clip, Lexia itd).
Yyy, a czym to się je ?rrosiak pisze: To najpewniejszy będzie dual boot