Coś niedobrego
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
Re: Coś niedobrego
Ale co z tym skryptem? :)
Oskryptowanie to nie problem. Sztuka cierpi. I nie da się niestety tego nie zrobić.
Oskryptowanie to nie problem. Sztuka cierpi. I nie da się niestety tego nie zrobić.
- ptk22
- 6 gwiazdek
- Auto: Subaru Impreza 2.0 GX blobeye LPG
- Polubił: 2268 razy
- Polubione posty: 137 razy
E tam, w kodzie bardzo mało zmian, więc sztuka tworzenia ładnego kodu nie cierpi.
A na zmodyfikowaną stronę nie musisz wchodzić przez świąteczny okres
A na zmodyfikowaną stronę nie musisz wchodzić przez świąteczny okres

Jest ryzyko, musi być wybór.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
wystarczy, że będę widzieć to przez parę godzin* podczas roboty.ptk22 pisze: A na zmodyfikowaną stronę nie musisz wchodzić przez świąteczny okres
* bo tutaj nie ma tak prosto:
- wersja preview
- kompilacja do dev
- staging testy
- produkcja
- ptk22
- 6 gwiazdek
- Auto: Subaru Impreza 2.0 GX blobeye LPG
- Polubił: 2268 razy
- Polubione posty: 137 razy
Teraz rozumiem. Współczuję.Alan, Alan, Alan! pisze: Cierpię.
Jest ryzyko, musi być wybór.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Alan, Alan, Alan! pisze: wystarczy, że będę widzieć to przez parę godzin* podczas roboty.
* bo tutaj nie ma tak prosto:
- wersja preview
- kompilacja do dev
- staging testy
- produkcja
No ale dzięki temu mam nadzieję, że wystawisz im większą fakturę. Coś, co można zrobić w 15 min, zajmie ze 3 dni

inspracja potrzebna ?Alan, Alan, Alan! pisze: Dodać padający śnieg do strony. Cierpię.
prosze bardzo, może oldskulowo trzeba podejść do tematu

Zmarł o. Jan Góra. Miałem kiedyś okazję go poznać. Niesłychanie optymistycznie i pozytywnie nastawiony do życia i ludzi człowiek.
- hemi112
- 5 gwiazdek
- Auto: Były: Justy, szutrowy killer GF, jest perełeczka GC
- Polubił: 0
- Polubione posty: 13 razy
Samo z siebie.barton pisze:hemi112, tam to chyba cała rodzina się nadaje do leczenia....Bo jakoś nie sądzę, żeby owa sytuacja (bieganie z nożem) powstało spontanicznie/samo z siebie...
Do tej pory młodziak spokojny ,średnio sie uczący,ale bez jakiś strasznych przypałów z ocenami ,czy nieobecnością,bez wybuchów agresji,czy to w szkole ,czy też w domku.No nic.
Więc każdy ma wielkie

kiedy człowiek naprawdę chce żyć,to medycyna jest bezsilna:)
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
http://jalopnik.com/this-is-what-it-loo ... 1751195561
na szczęście dobrze się skończyło... (możecie przewinąć do 1:00)
na szczęście dobrze się skończyło... (możecie przewinąć do 1:00)
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 4 razy
- Polubione posty: 7 razy
Współczuję. Jakiś dziwny ten początek roku. Kijanka stojąc na parkingu straciła olej z przedniego dyfra. Ciekawe jest to, że tuż przed świętami była w serwisie, a później praktycznie stała.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Dziękuję.l_ewy pisze:Współczuję.
Może ukradli?l_ewy pisze:Kijanka stojąc na parkingu straciła olej z przedniego dyfra. Ciekawe jest to, że tuż przed świętami była w serwisie, a później praktycznie stała.

Zadzwonię do ubezpieczalni.
A poważnie już obejrzałem go od spodu i wiem skąd, ale nie wiem jak to możliwe. Może woda weszła pod osłonę, a mróz zrobił resztę.
Wniosek, auto ma jeździć, a nie stać i marznąć
A poważnie już obejrzałem go od spodu i wiem skąd, ale nie wiem jak to możliwe. Może woda weszła pod osłonę, a mróz zrobił resztę.
Wniosek, auto ma jeździć, a nie stać i marznąć
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Z tym staniem czy jezdzeniem to roznie bywa. W niedziele po poludniu wrocilismy z bieszczad, trasa 460 bezproblemowo. W poniedzialek ok 8 odpalam samochod a tu paliwo się leje od spodu. Okazalo sie ze podstawa obudowy filtra paliwa postanowila sie rozszczelnic. Widze, ze nie tylko ja początek roku mialem udany 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Woda rozsadzila filtr.adixi1 pisze:Z tym staniem czy jezdzeniem to roznie bywa. W niedziele po poludniu wrocilismy z bieszczad, trasa 460 bezproblemowo. W poniedzialek ok 8 odpalam samochod a tu paliwo się leje od spodu. Okazalo sie ze podstawa obudowy filtra paliwa postanowila sie rozszczelnic. Widze, ze nie tylko ja początek roku mialem udany
To musi być jakaś zorganizowana akcja.Konto usunięte pisze:Może to ten sam złodziej, co l_ewemu olej ukradł
Inicjały sprawcy H2O?
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 37 razy
- Polubione posty: 76 razy
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
-
stefanekmac
- 5 gwiazdek
- Auto: był forek XT jest OBK 2,5
- Polubił: 26 razy
- Polubione posty: 91 razy
Nowy 2016 u znajomego mechanika- stłuczka, pies w stanie ciężkim, wizyta w dużym mieście, duży rachunek, ten sam pies zdrowiejąc pod kroplówką w domu jak usłyszał domofon skoczył, stojak rozwalił nowy tv....Dziś się zastanawiał czy jadąc na narty zabrać zapas gipsu i bandaży 

Pamietajmy o Wołyniu.