Nie zetknąłeś się tak czy inaczej w Andrzejem Draganem?Chloru pisze:Cóż mogę powiedzieć. Na laboratorium z fizyki ciała stałego robiliśmy tylko proste eskperymenty w stylu prostego xerografu.Nie było czasu na czytanie literatury popularnonaukowej ale może w wolnej chwili zajrzę i zobaczę co pamiętam ze studiów.
Auto dla dziada
- stach22
- 6 gwiazdek
- Auto: Impreza, Beema i jeszcze Suzuki
- Polubił: 203 razy
- Polubione posty: 485 razy
Auto dla dziada

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Ostrzeżenia: 1
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 244 razy
- Polubione posty: 524 razy
Auto dla dziada
Zetknąłem. Tylko, że książka o której wspomniałęś została wydana wiele lat po tym jak skończyłem studia.
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 442 razy
Auto dla dziada
Ja sobie świetnie wyobrażam. Czasem zastanawiam się, czy w niektórych firmach chociaż naturalna inteligencja jest w ogóle używana

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
Auto dla dziada
Widzisz... braki naturalnej inteligencji zostaną uzupełnione brakami sztucznej inteligencji. ;)
Pojęcie AI jest tak bardzo pojemne, że bardzo bardzo duzo mozna pod to podciągnąć i mozna powiedzieć, że w taki lub inny sposób jest to wszechobecne. Czy pomocne lub efektywne to już zupelnie inna kwestia. Pisząc, ze nie wyobrażam sobie pracy bez AI nie oznacza, ze nie będę jej w stanie wykonywać tylko, że ciężko ja bedzie zniknąć, wlasnie z powodu tej wszechobecności.
Pojęcie AI jest tak bardzo pojemne, że bardzo bardzo duzo mozna pod to podciągnąć i mozna powiedzieć, że w taki lub inny sposób jest to wszechobecne. Czy pomocne lub efektywne to już zupelnie inna kwestia. Pisząc, ze nie wyobrażam sobie pracy bez AI nie oznacza, ze nie będę jej w stanie wykonywać tylko, że ciężko ja bedzie zniknąć, wlasnie z powodu tej wszechobecności.
Auto dla dziada
Takie brzydactwo zaparkowało wczoraj obok mnie. Paskudny ten grill i nawet połysku na lakierze nie potrafią zrobić.
Wszyscy umrzemy z gorąca. 

Auto dla dziada
Takie brzydactwo zaparkowało wczoraj obok mnie. Paskudny ten grill i nawet połysku na lakierze nie potrafią zrobić.
Wszyscy umrzemy z gorąca. 

- Chloru
- 6 gwiazdek
Auto dla dziada
Przyjrzałem się ostatnio takiemu na stacji paliw z bliska i zastanawiałem sie jak mocną wadę wzroku ma stach. ;)
- stach22
- 6 gwiazdek
Auto dla dziada
….bo wszystko chłopaki zależy jak kto patrzy i z jaką intencją
…,

..bo gdybyś jaca na fotce którą wkleiłeś ustawił ten dziadkowóz z wnętrzem z Octavii na drugim planie to efekt byłby zgoła odmienny

..bo gdybyś jaca na fotce którą wkleiłeś ustawił ten dziadkowóz z wnętrzem z Octavii na drugim planie to efekt byłby zgoła odmienny

- stach22
- 6 gwiazdek
Auto dla dziada
O, sąsiad zaparkował.
To już bym tego wolał niż nudny do bólu dziadziowy sedan

Ale chyba nie da się dobrać sensownej zawartości pod maską

To już bym tego wolał niż nudny do bólu dziadziowy sedan

Ale chyba nie da się dobrać sensownej zawartości pod maską

- Chloru
- 6 gwiazdek
Auto dla dziada
Stachu to auto ma spieprzoną linie boczna z brzydko zadartym tyłem. Zresztą większość małych suvow jest delikatnie mówiąc pokraczna.
- stach22
- 6 gwiazdek
Auto dla dziada
Skoro tak twierdzisz, to tak musi byćChloru pisze:Stachu to auto ma spieprzoną linie boczna z brzydko zadartym tyłem. Zresztą większość małych suvow jest delikatnie mówiąc pokraczna.

- Chloru
- 6 gwiazdek
Auto dla dziada
Stachu ja to pół biedy, obsluga stacji brzydzila się podejść do tego X1 i pomóc w tankowaniu.

- stach22
- 6 gwiazdek
Auto dla dziada
Może w gówno kołem przy wlewie wjechałChloru pisze:Stachu ja to pół biedy, obsluga stacji brzydzila się podejść do tego X1 i pomóc w tankowaniu.![]()

- Chloru
- 6 gwiazdek
Auto dla dziada
Czego to ludzie nie zrobią, żeby auto lepiej wyglądało!
- stach22
- 6 gwiazdek
Auto dla dziada
…żeby odpędzić tłumy zawistnych gapiów z Volvo warto nawet w górno wjechać 

- Chloru
- 6 gwiazdek
Auto dla dziada
Jak już zaschnie to wjeżdżasz jeszcze raz or razu czy czekasz aż najpierw odpadnie? Chociaż z tym cherlawym motorkiem dokładanie jakiejkolwiek masy nie jest najlepszym pomysłem. ;)
- stach22
- 6 gwiazdek
Auto dla dziada
To była Twoja sytuacja a nie moja, jednak podejrzewam, że gapiów Volvo nawet gównem nie odpędzisz, 

- Chloru
- 6 gwiazdek
Auto dla dziada
Nie Stasiu. Fekalne projekcje zacząłeś Ty. Ale skoro masz takie skojarzenia z X1 to już nie moja wina.
- stach22
- 6 gwiazdek
Auto dla dziada
Wątek fekalny owszem, ale dotyczył Twojego ziomka a nie mnie, detaliczny manipulatorku

- stach22
- 6 gwiazdek
Auto dla dziada
No ziomka, założyłem że tankujesz „na dzielni”Chloru pisze:Jakiego ziomka Stasiu? Piłeś? Nie pisz...

- stach22
- 6 gwiazdek
Auto dla dziada
A właśnie, przecież mówiłeś, że ładujesz na osiedlu, czyżby cała opowieść była zmyślona??? No nie chce mi się wierzyć 

- Chloru
- 6 gwiazdek
Auto dla dziada
Skup się lepiej na zakładaniu plomb bo tutaj Ci nie wyszło. Niebieskie X1 było na rejestracji ZS.
Jeżeli ląduję to zazwyczaj na Okęciu. Jeżeli zaś chodzi Ci o ładowanie auta to tak - na osiedlu. Mam swoją ładowarkę.