Coś niedobrego
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 4 razy
- Polubione posty: 7 razy
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 37 razy
- Polubione posty: 76 razy
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 4 razy
- Polubione posty: 7 razy
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 37 razy
- Polubione posty: 76 razy
Re: Coś niedobrego
Ty mnie tu nie bierz pod włos, panie
Rozmawiałem już z kim trzeba , ale dla 100 % pewności podjade gdzieś u siebie na test co2 bo pozniej sie okaże że jest ok i czar pryśnie

Rozmawiałem już z kim trzeba , ale dla 100 % pewności podjade gdzieś u siebie na test co2 bo pozniej sie okaże że jest ok i czar pryśnie

Ktoś nam ukradł przednią tablicę rejestracyjną z Legacy
Dowód rejestracyjny odebrałam cały tydzień temu i znowu muszę zacząć od zera...
Policja mówi, że bezpieczniej jest wymienić komplet na nowe numery, ale średnio mi się uśmiecha cała procedura od nowa i 180zł...
Duplikat 53zł.
Jakieś porady?

Dowód rejestracyjny odebrałam cały tydzień temu i znowu muszę zacząć od zera...
Policja mówi, że bezpieczniej jest wymienić komplet na nowe numery, ale średnio mi się uśmiecha cała procedura od nowa i 180zł...
Duplikat 53zł.
Jakieś porady?

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Konto usunięte, no że nową przyspawam to wiem, pytanie czy robić duplikat, czy nowe blachy.
Policja mówi, że jak się ktoś nią posłuży, to będą mnie w pierwszej kolejności wzywać i wyjaśniać. W Wiśni AAA miał duplikat i w efekcie każda kontrola policji trwała w nieskończoność, bo sprawdzali jakoś dużo uważniej - w dowodzie wbite "duplikat", więc chyba oczywiste, że to nie jest to auto co ew. może mieć tą tablicę nielegalnie
ale może się nie znam.
Z drugiej strony powiedzieli, że gdyby ktoś chciał się nią posługiwać, to raczej by obie ukradł, a nie tylko przód. No i mam rozkminę teraz.
Policja mówi, że jak się ktoś nią posłuży, to będą mnie w pierwszej kolejności wzywać i wyjaśniać. W Wiśni AAA miał duplikat i w efekcie każda kontrola policji trwała w nieskończoność, bo sprawdzali jakoś dużo uważniej - w dowodzie wbite "duplikat", więc chyba oczywiste, że to nie jest to auto co ew. może mieć tą tablicę nielegalnie

Z drugiej strony powiedzieli, że gdyby ktoś chciał się nią posługiwać, to raczej by obie ukradł, a nie tylko przód. No i mam rozkminę teraz.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
barbie, myślę, że ktoś zawinął, żeby ukraść paliwo. Ale z tym duplikatem jeśli macie złe doświadczenia, to może lepiej zrobić obydwie od nowa...
Raz mi kiedyś ukradli jedną tablicę, chyba po prostu zrobiłem nową, ale kompletnie nie pamiętam, żeby to generowało jakieś kłopoty
Raz mi kiedyś ukradli jedną tablicę, chyba po prostu zrobiłem nową, ale kompletnie nie pamiętam, żeby to generowało jakieś kłopoty
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
z przodu inna, z tyłu innabarbie pisze: Z drugiej strony powiedzieli, że gdyby ktoś chciał się nią posługiwać, to raczej by obie ukradł, a nie tylko przód. No i mam rozkminę teraz.

Od jakiś 4 aut zawsze tablice przykręcam na wkręty, co sprzedawcom w salonach nie mieściło się w ptasich główkach.
-
stefanekmac
- 5 gwiazdek
- Auto: był forek XT jest OBK 2,5
- Polubił: 26 razy
- Polubione posty: 91 razy
Od lat też nituję, tylko w skuterze mam na ozdobne nakrętki.
Pamietajmy o Wołyniu.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 82 razy
- Polubione posty: 6 razy
.
Ostatnio zmieniony 11 sty 2016, o 10:22 przez Konto usunięte, łącznie zmieniany 1 raz.
greg raczej spodziewanie właśnie - 18 miesięcy walczył z rakiem przez co spieszył się z wydaniem płyty - 2 dni temu obchodził urodziny i jakoś tak pierwszego singla z nowej płyty wydali
świeczuszka dla niego
świeczuszka dla niego
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
on się wycofał z życia publicznego ze dwa lata temu - nie udzielał wywiadów, na ścianki nie chodził
były podejrzenia że choruje, tym bardziej gdy przeciekały jakieś zdjęcia jego jak np to

mimo wszystko to zaskoczenie
były podejrzenia że choruje, tym bardziej gdy przeciekały jakieś zdjęcia jego jak np to

mimo wszystko to zaskoczenie
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
Okazuje się teraz, że Bowie miał tylu wiernych fanów w Polsce.
Aż dziw, że jego jedyny koncert w Polsce...
został odwołany z powodu niklego zainteresowania.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
ta i fejs pełen wirtualnych świeczekЛукашэнка pisze:Okazuje się teraz, że Bowie miał tylu wiernych fanów w Polsce.

ps:
szkoda faceta jak każdego, smutne jest to - masz mało czy duzo z rakiem nie wygrasz

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Nie pamiętam czyj to cytat, ale kiedyś mi się obił o uszy
"Należy uważać, by w modzie na indywidualizm, nie stać się cudzym odbiciem"
"Należy uważać, by w modzie na indywidualizm, nie stać się cudzym odbiciem"