Telefony, telefony...
Re: Telefony, telefony...
jarmaj, 13-24 pensję za wynalezienie intrygującej nazwy... 

Dolce far niente 

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Ostrzeżenia: 1
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 244 razy
- Polubione posty: 524 razy
WRC fan, podobno za mały. No i trochę już leciwy model.
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
WRC fan, kup sobie dotykowy z Androidem. Zobaczysz, że Ci się spodoba jak już się przyzwyczaisz.
IP jest nawet fajny (oczywiście nie tak jak SGS2), ale cene ma chorą...
IP jest nawet fajny (oczywiście nie tak jak SGS2), ale cene ma chorą...
Ale w połączeniu z rodzinką spod znaku japka, to konkurencji nie widzę...Godlik pisze: IP jest nawet fajny (oczywiście nie tak jak SGS2), ale cene ma chorą...
Dolce far niente 

- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
Ale czy to należy w ogóle ze sobą łączyć? Telefon to telefon, a lap to lap.FUX pisze: Ale w połączeniu z rodzinką spod znaku japka, to konkurencji nie widzę...
Bawiłem się ostatnio IP4 i jakoś mi nie leży. Ciężki, mały, kolory jakieś takie wyprane (porównuje z Samsungiem).
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
po skróceniu i napisaniu w normalny sposób przez google polityki prywatności, nie jestem pewien czy cokolwiek opartego na androidzie jest ok. Problem z tym taki, ze i japko i microsoft pewno robią to samo.
masz pełną klawiaturę w czymś takim http://www.htc.com/pl/product/chacha/overview.htmlWRC fan pisze: Ehh, nie mogą zrobić niedotykowego telefonu z Androidem ? :/
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Ostrzeżenia: 1
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 244 razy
- Polubione posty: 524 razy
Arti ma tego białego HTC. Może da Ci potodykać ;)
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
każda sieć ma swoje za uszami, ale tego numeru to jeszcze nie wiziałem 
http://supermarket.blox.pl/2012/02/Siec ... -Plac.html
po 12 mies, nie mamy obowiązku rozpatrywać reklamacji? że co ja patrze?

http://supermarket.blox.pl/2012/02/Siec ... -Plac.html
po 12 mies, nie mamy obowiązku rozpatrywać reklamacji? że co ja patrze?

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
A o co dokładnie chodzi ? Bom niezorientowany.Alan, Alan, Alan! pisze: po skróceniu i napisaniu w normalny sposób przez google polityki prywatności, nie jestem pewien czy cokolwiek opartego na androidzie jest ok.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
tutaj masz całość http://www.google.pl/intl/pl/policies/privacy/preview/

Gdy użytkownik korzysta z usług lub wyświetla treści udostępnione przez Google, możemy automatycznie zbierać określone informacje i zapisywać je w dziennikach serwerów. Wśród nich mogą być
[...]
dane z dziennika połączeń telefonicznych, takie jak numer telefonu użytkownika, numer rozmówcy, numery docelowe przekazywania, daty i godziny rozmów, czasy trwania rozmów, ustawienia przesyłania wiadomości SMS oraz typy połączeń telefonicznych.
takie tam kwiatkiJeśli użytkownik korzysta z usługi Google, która uwzględnia jego lokalizację, możemy gromadzić i przetwarzać informacje na temat rzeczywistego miejsca pobytu użytkownika, takie jak sygnały GPS wysyłane przez jego komórkę. Możemy również stosować różne technologie, aby określić tę lokalizację, w tym dane z czujników urządzenia, np. dotyczące pobliskich punktów dostępu do sieci Wi-Fi czy stacji bazowych sieci komórkowej.

- pablonas
- 5 gwiazdek
- Auto: Zielone z turbinom i srebrne też z turbinom
- Polubił: 1 raz
- Polubione posty: 0
WRC fan, mam E66 ze dwa lata. Pancerna owszem jest, spadała mi wielokrotnie i działa. Ale bateria to totalna porażka. Przy gadaniu na poziomie 30 minut dziennie, muszę ją co noc ładować
Telefon nie jest zły ale dyskwalifikacja jest za idiotycznie małą baterię.
Alan, Alan, Alan!,
Chyba trzeba do Nokii 3310 wrócić. Chyba nawet gdzieś taką mam...

Telefon nie jest zły ale dyskwalifikacja jest za idiotycznie małą baterię.
Alan, Alan, Alan!,

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Tu mam porównanie, bo poprzednio miałem służbofon e66, teraz e52. Ten pierwszy faktycznie trzyma bardzo krótko. E52 za to kilka razy dłużej.pablonas pisze:WRC fan, mam E66 ze dwa lata. Pancerna owszem jest, spadała mi wielokrotnie i działa. Ale bateria to totalna porażka. Przy gadaniu na poziomie 30 minut dziennie, muszę ją co noc ładować
Starsze telefony wogole jakies wytrzymale byly. Ojcu spadla z 15 m na beton stara nokia z klapka. Wlozylismy baterie i dzialalapablonas pisze: Pancerna owszem jest, spadała mi wielokrotnie i działa

Na n8 narazie nie moge narzekac, przytrafilo sie jej wiele ( lacznie z zalaniem calej kawą ) i - odpukać - śmiga. Ojciec mial e-cośtam - padla po I upadku...
Life is a Joke !
pablonas, jarmaj, ok, czyli e66 odpada. Kurde gdyby E52 miała aparat z autofocusem to już bym był po nią w salonie
Miałem taką, pomarańczową, wspominam z rozrzewnieniem.

E tam, co najmniej do 5110pablonas pisze: Chyba trzeba do Nokii 3310 wrócić.

WRC fan pisze: co najmniej do 5110
Niestety tylko na 900 działa, czyli obecnie zero zasięgu.
Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
WRC fan,
chcesz mieć wygodne funkcje komunikacyjne, gps, dobry aparat z autofocusem, dobrze trzymającą baterię, itd...
ale bez ekranu dotykowego,
to pomyśl o jednym z aparatów BlackBerry.
I to wcale nie musi być najnowszy w ofercie t-mobile: Bold 9900.
Myślę, że optymalny mógłby być Bold 9780 - chyba najlepszy stosunek jakości parametrów do ceny.
A może nawet wystarczający byłby jeszcze starszy i tańszy 9300.
chcesz mieć wygodne funkcje komunikacyjne, gps, dobry aparat z autofocusem, dobrze trzymającą baterię, itd...
ale bez ekranu dotykowego,
to pomyśl o jednym z aparatów BlackBerry.
I to wcale nie musi być najnowszy w ofercie t-mobile: Bold 9900.
Myślę, że optymalny mógłby być Bold 9780 - chyba najlepszy stosunek jakości parametrów do ceny.
A może nawet wystarczający byłby jeszcze starszy i tańszy 9300.
Лукашэнка, dzięki za sugestię. Z tego co widzę to 9300 ma aparat słaby, więc odpada.
Jak to właściwie jest z BlackBerry - jest sens posiadania takiego telefonu bez wykupionej usługi BB ?
Jak to właściwie jest z BlackBerry - jest sens posiadania takiego telefonu bez wykupionej usługi BB ?
9780 jest niezlyWRC fan pisze:Лукашэнка, dzięki za sugestię. Z tego co widzę to 9300 ma aparat słaby, więc odpada.
Oczywiscie jeśli naprawdę chodzi o funkcjonalnosc a nie eksccytowanie się nasyceniem barw czy czyms rownie drugorzednym
Ja przenioslem się do Orange
Usluga BIS (obsluga do 10 kont e-mailowych) kosztuje tu ok. 20zl/mc
Uwazam, że warto tyle zaplacic za wygode.
Ale nawt bez BIS to po prostu dobre telefony do rozmow, sms, itd..
Ja płacę rachunki po 40-45PLNЛукашэнка pisze: Usluga BIS (obsluga do 10 kont e-mailowych) kosztuje tu ok. 20zl/mc

A jak wygląda np korzystanie z Internetu i jakichś aplikacji bez usługi BB ?Лукашэнка pisze: Ale nawt bez BIS to po prostu dobre telefony do rozmow, sms, itd..