Piękny dzień dziś mamy
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Re: Piękny dzień dziś mamy
Znaczy się samolubny jesteśKonto usunięte pisze:So What!, myślałem raczej o sobie

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
O, oczywiście
Podobno MY09 ma lesze parametry terenowe niż modele My03 - My08, więc należałoby go przetestować... 

mały 5150 pisze:
Oj, będziemy pili jej zdrowie![]()
![]()
![]()
Możecie zacząć już dziś

- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
Panie/Panowie Przedsiębiorcy!!!!
Kto zabecalenował do Urzędu Marszalkowskiego stosowna daninę....
http://www.abc.com.pl/serwis/mp/2007/0754.htm
Kto zabecalenował do Urzędu Marszalkowskiego stosowna daninę....

http://www.abc.com.pl/serwis/mp/2007/0754.htm
Dolce far niente 

- So What!
- 6 gwiazdek
Konto usunięte wiedziałeś o tymKonto usunięte pisze: Podobno MY09 ma lesze parametry terenowe niż modele My03 - My08, więc należałoby go przetestować...

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Ja nie kozaczę. Jak to było z tym kwiatem na tafli jeziora?So What! pisze:Konto usunięte wiedziałeś o tymKonto usunięte pisze: Podobno MY09 ma lesze parametry terenowe niż modele My03 - My08, więc należałoby go przetestować...MY'09 można by dopiero przykozaczyć

A to był zamknięty?mały 5150 pisze: Otwarli most Poniatowskiego![]()
![]()
![]()

Już nie będzie można jeździć po torach?

Doradca Finansowy
http://www.greatpe.pl
http://www.greatpe.pl
Byłem na Helu MX5, w sumie przez 6dni zrobiłem jakieś 1300km. Coraz bardziej kocham ten samochód 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
radekk pisze: Byłem na Helu MX5, w sumie przez 6dni zrobiłem jakieś 1300km. Coraz bardziej kocham ten samochód
Iiii tam. Skrzynka piwa nie mieści się do bagażnika

Narzekasz, spokojnie 2 zapakowałem i jeszcze trochę rzeczy się zmieściłoKonto usunięte pisze: Iiii tam. Skrzynka piwa nie mieści się do bagażnika![]()

- So What!
- 6 gwiazdek
Wsypałeś do bagażnika zawartość dwóch skrzynek i jeszcze trochę bielizny dołożyłeś w siateczceradekk pisze:Narzekasz, spokojnie 2 zapakowałem i jeszcze trochę rzeczy się zmieściłoKonto usunięte pisze: Iiii tam. Skrzynka piwa nie mieści się do bagażnika![]()

Kolejne 2 siateczki zmieszczą się pod siedzeniaSo What! pisze: Wsypałeś do bagażnika zawartość dwóch skrzynek i jeszcze trochę bielizny dołożyłeś w siateczce

Ajjj....Czesław Śpiewa na żywo jest jeszcze lepszy niż na płycie - rewelacja 

Na żywo słyszałem w Trójce, trochę mięsem rzuca chłopak, "płytowy" już mi się przejadł, zbyt często go słuchałem...
Ale fajne filmy ma na majspejsie!
Ale fajne filmy ma na majspejsie!
Spieszę donieść że po wielu trudach zdałem prawo jazdy/za pierwszym razem/,nigdy bym nie podejrzewał że człowiek może tak się denerwować z powodu zwykłego egzaminu,jeszcze tylko E i jestem spoko.Do końca życia żadnych egzaminów

PAWKA
Tak jest, po dopiero po zdaniu C mogę iść na E i trzeba się śpieszyć bo od września D ma kosztować coś koło 10kpln a od września 09 CE ma kosztować tyle samo a świadectwo kwalifikacji 6kpln/w tej chwili 750pln/ to jest tzw. przyjazne państwo.Ale znowu patrząc się na ilość wypadków z udziałem autobusów jestem za tym aby kurs trwał 280godz.zamiast 30.Po sobie widzę że niema fizycznej możliwości opanować w 30godz jazdę takim dyliżansem w stopniu b.dobrym.Niemniej cieszę się jak jasna cholera

PAWKA
No mi jeszcze brak E bo ludzi i tak nie zamierzam wozić,problem tkwił w tym co opisałem tutaj http://theforum.pl/bb3/viewtopic.php?f= ... start=1925 
Ps.A najgorsze jest to że wraz z upływem lat robię się coraz bardziej leniwy jeżeli chodzi o naukę czegokolwiek

Ps.A najgorsze jest to że wraz z upływem lat robię się coraz bardziej leniwy jeżeli chodzi o naukę czegokolwiek
PAWKA
NIEEEEEEEEE ,7 -lat temu to na luzaku przeszedłbym wszystko ,bo 9-lat temu miałem tak przesrane egzaminy w innym temacie że po tym to już mi wszystko inne wydawało się łatwe 

PAWKA
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Moi rodzice nie moga przyleciec we wrzesniu, brat tez, oznacza to, ze ja bede miec jakies 4 miesieczne wakaaaacje
Jak ja lubie wieczne lato

Jak ja lubie wieczne lato