Auto dla dziada

Rozmowy o Subaru i nie tylko. Dział pełen offtopicu i rozmów niemotoryzacyjnych.
ODPOWIEDZ
stach22
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Impreza, Beema i jeszcze Suzuki
Polubił: 203 razy
Polubione posty: 485 razy

Auto dla dziada

Post dzisiaj, o 17:46

No nic, trzeba chlorowi łopatą :
iX3-SUV
i4-sedan

Cx iX3= Cx i4.
Paniał?

:drunk: KONIEC PISLANDU :thumb:

Chloru
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
Polubił: 254 razy
Polubione posty: 533 razy

Auto dla dziada

Post dzisiaj, o 18:07

Podpowiem Ci V60 nie jest sedanem. Nie zrozumiałeś ni krzty z tego co sie do ciebie pisze ani tego co sam tutaj wklejasz. Ja odpadam bo czuję sie jakbym grał z gołębiem w szachy.
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae

stach22
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Auto dla dziada

Post dzisiaj, o 18:15

Chloru pisze:Podpowiem Ci V60 nie jest sedanem. Nie zrozumiałeś ni krzty z tego co sie do ciebie pisze ani tego co sam tutaj wklejasz. Ja odpadam bo czuję sie jakbym grał z gołębiem w szachy.
Twój problem moim zdaniem polega na tym, że nie dopuszczasz prostych faktów, które Ci nie pasują.
Sedan podałem jako jeszcze bardziej korzystny czynnik kształtu niż kombi, jednak z tym samym cx co suv. Oczywiście te fakty dotyczą BMW, zapewne oznaczają nowe zdobycze aerodynamiki.
Volvo pozostaje z tyłu pod tym względem a Ty używałeś argumentu złej aerodynamiki jako czynnik negatywny SUVa. Dziś jak widać to nie ma znaczenia.
PS. Grałeś kiedyś w ogóle w szachy? ;-)

Chloru
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
Polubił: 254 razy
Polubione posty: 533 razy

Auto dla dziada

Post dzisiaj, o 18:28

Zajmij się lepiej swoimi problemami. Napisałem wszystko w temacie oporu aero co było tutaj do napisania. Chcesz sie czepiać słówek tp babraj sie sam.

P.S. Wlasnie kończę partie.
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae

stach22
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Auto dla dziada

Post dzisiaj, o 18:31

Chloru pisze:
P.S. Wlasnie kończę partie.
Z gołębiem? ;-)

Bilex
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Polubił: 17 razy
Polubione posty: 281 razy

Auto dla dziada

Post dzisiaj, o 21:32

Panowie, myślę, że już wszyscy wiemy, że jesteście w powyższych tematach ekspertami. Jedyne osoby, które tego nie wiedzą, to najwyraźniej wy sami...
Proponuję żebyście założyli sobie dwuosobową grupę na jakimś komunikatorze i tam codziennie się flekowali, bo najwyraźniej nie możecie bez siebie żyć.
To forum dawno już umarło i nawet jeżeli ktoś (tak jak Lukas) chciałby raz na jakiś czas coś napisać, to gdzie nie pójdzie trafia na wasza napierdalankę. O bzdury. Na trzy strony.
A ja, jako że czasem też coś naiwnie próbuję tu napisać i z kimś się skomunikować (a każdy wpis kończy się agresywną dyskusją o wyższości Świąt Bożego Narodzenia nad Wielkanocą) i już mi się odechciewa, to po prostu wadzę wam obu bany.
Bez żadnych ostrzeżeń i głaskania po główkach.
Albo zamkniemy z Remkiem to w cholerę, bo szkoda zer i jedynek.
Death ain't nothin' but a heartbeat away...

ODPOWIEDZ