Auto dla dziada
Auto dla dziada
Mi tam się styl neue klasse podoba. Jak ktoś zna odrobinę historii motoryzacji, to wie też do czego to jest nawiązanie. Volvo z serii EX to taka puszka bez stylu. Kolejnych chiński samochód, do których co prawda nic nie mam, ale wszystkie wyglądają jakoś tak podobnie i nijak.
- stach22
- 6 gwiazdek
- Auto: Impreza, Beema i jeszcze Suzuki
- Polubił: 203 razy
- Polubione posty: 489 razy
Auto dla dziada
Trudno się nie zgodzićMoto pisze: Volvo z serii EX to taka puszka bez stylu.
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 267 razy
- Polubione posty: 542 razy
Auto dla dziada
Jaca68, jak widać po najnowszych wpisach to nie kierownica. To ikona stylu!
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
-
bojar
- 6 gwiazdek
- Auto: forester 2,5XT,Q5
- Polubił: 87 razy
- Polubione posty: 235 razy
Auto dla dziada
Nie mam ani Volvo ani BMW (choć i jedno i drugie miałem) dlatego wypowiem się autorytatywnie.
Gdyby nie ten znaczek z przodu to bym się założył, że to Chińczyk. Przód- Chińczyk, profil- Chińczyk, cały taki z zewnątrz chiński.
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
Auto dla dziada
Przecież to i tak nie ma znaczenia bo suvy to zło. 
- Chloru
- 6 gwiazdek
Auto dla dziada
Długo mam jeszcze czekać? ;)bojar pisze:Poczekaj, poczekaj, przyjdzie taki czas, że znajdziesz jedną zaletę. Za to decydującą.
Auto dla dziada
Aż pesel zrobi swoje i przy wsiadaniu do normalnego auta plecy będą boleć. stach22, już przerobił temat.
Wszyscy umrzemy z gorąca. 
Auto dla dziada
Król kupił chińczyka. Bo Lotus to Geely, a Geely to Volvo.
- stach22
- 6 gwiazdek
Auto dla dziada
Jaca, nie zrozumiałeś, to nie chodzi o to, że ten nowy suv Volvo jest zły „bo chiński”, tylko że jest brzydki „jak chiński” 

Auto dla dziada
Poza tym wszystko jest ładniejsze od neue klasse. Nawet takie "volvo" 
- stach22
- 6 gwiazdek
Auto dla dziada
Śnij dalejJaca68 pisze:Poza tym wszystko jest ładniejsze od neue klasse. Nawet takie "volvo"

Auto dla dziada
Czy to fotki i opisy neue classe? Nie to nowy chińczyk. stach22, ile masz głośników w swoim premium hifi?
- Chloru
- 6 gwiazdek
Auto dla dziada
To może być kwestia peselu ale nie można też wykluczyć kija w dupie ;)
- Użytkownicy, którzy polubili ten post :
- Jaca68 (29 sty 2026, o 09:40)
- stach22
- 6 gwiazdek
Auto dla dziada
Aż zmądrzejesz?Chloru pisze:Długo mam jeszcze czekać? ;)bojar pisze:Poczekaj, poczekaj, przyjdzie taki czas, że znajdziesz jedną zaletę. Za to decydującą.

- Chloru
- 6 gwiazdek
Auto dla dziada
Napisał osobnik któremu problem sprawia złożenie rączki w kosiarce...stach22 pisze:Aż zmądrzejesz?Chloru pisze:Długo mam jeszcze czekać? ;)bojar pisze:Poczekaj, poczekaj, przyjdzie taki czas, że znajdziesz jedną zaletę. Za to decydującą.
- stach22
- 6 gwiazdek
Auto dla dziada
Chłopie, wyjmij Ty se tego kija z dupyChloru pisze:Napisał osobnik któremu problem sprawia złożenie rączki w kosiarce...stach22 pisze:Aż zmądrzejesz?Chloru pisze:Długo mam jeszcze czekać? ;)
- Chloru
- 6 gwiazdek
Auto dla dziada
Ja wiem, że przebieg w Volvo mam niewielki ale nie implikuje to od razu problemów z wsiadaniem do auta...stach22 pisze:Chłopie, wyjmij Ty se tego kija z dupyChloru pisze:Napisał osobnik któremu problem sprawia złożenie rączki w kosiarce...stach22 pisze: Aż zmądrzejesz?
- stach22
- 6 gwiazdek
Auto dla dziada
Fux, pacz

Polska Policja dysponuje znaczną flotą pojazdów marki BMW, w tym ponad 220 samochodami osobowymi (głównie modele 330i xDrive i 320i w wersjach oznakowanych i nieoznakowanych z grup SPEED) oraz blisko 478 motocyklami BMW R 1250 RT, które trafiły do służby na początku 2023 roku.
Kluczowe informacje o policyjnych BMW:
Samochody: Używane są głównie modele serii 3 (generacja F30/F31 oraz nowsze G20/G21), często wyposażone w silniki 2.0 turbo o mocy 245-252 KM, napęd xDrive (4x4) oraz wideorejestratory.
Motocykle: W 2023 roku policja odebrała 478 motocykli BMW R 1250 RT, co było największym takim zakupem w historii polskiej policji.
Zastosowanie: Auta te są używane głównie przez policyjne grupy SPEED do walki z agresywnymi kierowcami na drogach szybkiego ruchu i autostradach.
Flota BMW jest regularnie odmładzana, a te mocne pojazdy stanowią istotny element wyposażenia drogówki w walce z piratami drogowymi.
- Chloru
- 6 gwiazdek
Auto dla dziada
No dużo ich rozbijają to musieli dużo kupić. 

- Użytkownicy, którzy polubili ten post :
- FUX (30 sty 2026, o 07:28)
- stach22
- 6 gwiazdek
Auto dla dziada
Logika KalegoChloru pisze:No dużo ich rozbijają to musieli dużo kupić.

- Chloru
- 6 gwiazdek
Auto dla dziada
Napisał typ który kupując auto kierował się wygodą kosiarki w bagażniku.stach22 pisze:Logika KalegoChloru pisze:No dużo ich rozbijają to musieli dużo kupić.

- stach22
- 6 gwiazdek
Auto dla dziada
Napisał ten mądry inaczej, który auto 0-100<5sek. rżnie codziennie butem w podłogęChloru pisze:Napisał typ który kupując auto kierował się wygodą kosiarki w bagażniku.stach22 pisze:Logika KalegoChloru pisze:No dużo ich rozbijają to musieli dużo kupić.