Sugerujesz spisekvibowit pisze: Bramkarze mają problemy z ich łapaniem, a piłkarze wręcz przeciwnie.

Sugerujesz spisekvibowit pisze: Bramkarze mają problemy z ich łapaniem, a piłkarze wręcz przeciwnie.
To typuj kolejne mecze a nie marudzisz.Przemeq pisze:Kurde, przegapiłem kolejne dni, bo byłbym w czubie, może nawet na czele.
a wczoraj obejrzałem sobie Niemców. wychodzi na to, że zarówno Podolski jak i Kloze owszem, urodzili się "z matki Polki" (no ok. Ślązaczki). jedyny szkopuł w tym, że zaczęli grać, byli prowadzeni i rozwijani przez niemiecki system szkolenia.Zdajmy sobie sprawę, że w Polsce nie rodzą się Ronaldo czy Iniesta i grać tak jak Brazylijczycy czy Hiszpanie nie będziemy.
damaz pisze: yle tylko, że odpowiednio wcześnie dopada ich "polska myśl szkoleniowa". dopada i już nie puszcza.
Jak mnie wkurza takie gadanie. Chyba sztandarowy tekst Engela. 8 lat temu śmialiśmy się z Korei, że piłkarsko jesteśmy od niej dużo lepsi, ale i tak przegraliśmy.damaz pisze:a mi się skojarzyła taka drobnostka:
po przegranej 0:6 z Hiszpanią, nasz nowy trener-selekcjoner powiedział w którymś wywiadzie:Zdajmy sobie sprawę, że w Polsce nie rodzą się Ronaldo czy Iniesta i grać tak jak Brazylijczycy czy Hiszpanie nie będziemy.
Odnoszę wrażenie Boguś i jesteś wielkim fanem piłki nożnejvibowit pisze: Jak mnie wkurza takie gadanie. Chyba sztandarowy tekst Engela. 8 lat temu śmialiśmy się z Korei, że piłkarsko jesteśmy od niej dużo lepsi, ale i tak przegraliśmy.
Patrząc na mecz Korea - Grecja muszę stwierdzić, że obecnie piłkarsko jesteśmy dużo gorsi od Koreańczyków.
Żartujesz? Kompletnie się nie znam na piłce i strzelamKonto usunięte pisze: pewnie was żony nie kochają
Godlik pisze: A wczoraj zamiast meczu w TV leciał finał TzG
To widaćrrosiak pisze: Godlik, obejrzałeś chociaż jeden mecz ?, bo ja póki co żadnego, wyniki na Onecie tylko sprawdzam
Codziennie przymierzam się do tych o 20.30, ale co się położę na kanapie, to przysypiamrrosiak pisze: Godlik, obejrzałeś chociaż jeden mecz ?, bo ja póki co żadnego, wyniki na Onecie tylko sprawdzam