Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
Ponieważ nikt z nas pewnie nigdy nic sobie nie złamał, EterycznyŻołądź, opowiedz nam o tym więcej. Proooooooooszę.EterycznyŻołądź pisze:Gal, współczuję. Ja w zeszłym roku o tej pięknej porze roku załatwiłem sobie palca u ręki (odprysk przy stawie) i... myślałem, że kogoś zabiję. Po tygodniu zdejmowałem sobie gips na godzinę (czółenko było więc wystarczyło bandaż odplątać), a całkowicie i tak zdjąłem szybciej niż mi kuzyn kazał. Piszę to, aby wyrazić, że ciut lepiej łączę się z Tobą w bólu niż powyżsi prześmiewcy. Mniej więcej rozumiem męczarnię jaką będziesz przechodzić, bo lekko nie będzie. I tak najgorsze, że Ci się nogi krzywo opalą. Powodzenia.

-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
barbie pisze: Ponieważ nikt z nas pewnie nigdy nic sobie nie złamał
Bardzo mnie to cieszy.

barbie pisze: EterycznyŻołądź, opowiedz nam o tym więcej. Proooooooooszę.![]()
Szczegóły tylko na GG/PW, więc jak tak bardzo chcesz coś więcej to pytaj tam.
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Konto usunięte pisze: Gal, ale to Cię chyba nie blokuje aby przyjechać do Kielc?![]()
Myślę , że wręcz przeciwnie....dojedzie znacznie szybciej , bo ma teraz cięższą nogę

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z tego co wiem to nie jest tak kolorowo, z tego co wiem to obydwaj nie mają szans na wyjście ze szpitala w najbliższym czasie. Ale jestem dobrej myśli, kolegę przewieźli gdzie indzie, nogę mu poskładali, śrub to on ma więcej niż ja chyba w samochodzie, a teścia stan przynajmniej się ustabilizował, więc niby nie najgorzej
Okęcie od dzisiaj zamknęło jeden z 2 pasów startowych, wszystkie loty wychodzą z krótszego nad Ursynów/Mokotów. Czyli przelatują nad moim domem, a ja dostaję świra, bo jak wiemy bardzo lubię samoloty. Przez najbliższe 2 tygodnie będzie fajnie 

hihibarbie pisze:Okęcie od dzisiaj zamknęło jeden z 2 pasów startowych, wszystkie loty wychodzą z krótszego nad Ursynów/Mokotów. Czyli przelatują nad moim domem, a ja dostaję świra, bo jak wiemy bardzo lubię samoloty. Przez najbliższe 2 tygodnie będzie fajnie

Barbie, serdecznie współczuje

if anyone asks...i'm a bubbly ray of sunshine, coated with sweetness.
U mnie też zrobili sobie korytarz i koło 2 w nocy codziennie przelatuje dość nisko jakiś samolot, lotnisko jest jakieś 15 km ode mnie więc nie zdąży się jeszcze wzbić wysoko. Na szczęście ja o tej godzinie jeszcze nigdy nie śpię 

Ależ błoga cisza, od dziś spię przy otwartym oknie, co przez ostatnie dwa tygodnie nie było możliwezagatka pisze: hihiw końcu u mnie będzie spokój, bo przez ostatnie dwa tygdonie latały co 3 minuty
![]()
![]()

http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
wredne małpydevlin pisze:Ależ błoga cisza, od dziś spię przy otwartym oknie, co przez ostatnie dwa tygodnie nie było możliwezagatka pisze: hihiw końcu u mnie będzie spokój, bo przez ostatnie dwa tygdonie latały co 3 minuty
![]()
![]()

radekk, ja mam do tego pasa startowego 1,5km. Jak się postaram to widzę pasażerówradekk pisze:U mnie też zrobili sobie korytarz i koło 2 w nocy codziennie przelatuje dość nisko jakiś samolot, lotnisko jest jakieś 15 km ode mnie więc nie zdąży się jeszcze wzbić wysoko. Na szczęście ja o tej godzinie jeszcze nigdy nie śpię

barbie pisze:ja mam do tego pasa startowego 1,5km.
Ale Mig`i juz nie lataja...
g.
A kiwasz imbarbie pisze: radekk, ja mam do tego pasa startowego 1,5km. Jak się postaram to widzę pasażerów![]()

-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
radekk pisze: A kiwasz im![]()
Nie. Uroki rzuca, a że ich widzi to może osobiste.

P.S. Pytanie czy barbie to Yennefer, czy może Baba Jaga? Mam swoje przypuszczenia, ale na razie ich lepiej nie zdradzę.

Specjalnie dla Ciebie w poniedziałek (o ile dotrę do pracybarbie pisze:Okęcie od dzisiaj zamknęło jeden z 2 pasów startowych, wszystkie loty wychodzą z krótszego nad Ursynów/Mokotów. Czyli przelatują nad moim domem, a ja dostaję świra, bo jak wiemy bardzo lubię samoloty. Przez najbliższe 2 tygodnie będzie fajnie

Usatysfakcjonowana?

Czy chcesz mieć zawsze rację, czy wolisz być szczęśliwy?
H. Jackson Brown, Jr
H. Jackson Brown, Jr
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
Coś niedobrego dzieje się na Rajdzie Finlandii w klasie WRC.
Masochista. Przynajmniej szczery.

radekk pisze: Może przelecę się gdzieś samolotem
Masochista. Przynajmniej szczery.
Gdybyś wiedział jaki jeszcze mam zboczeniaEterycznyŻołądź pisze: Masochista. Przynajmniej szczery.

może lepiej nie zdradzaj... to nie to forum 

Czy chcesz mieć zawsze rację, czy wolisz być szczęśliwy?
H. Jackson Brown, Jr
H. Jackson Brown, Jr
Z gory wiesz ktore to miejsce? No i zdaje sie, ze masz racje!osa551 pisze:uff to nie ja na szczęście- chociaż ja jeżdżę tam 70...
Ja jezdze tam 60. Bo dla niektorych jest zbyt wasko i wole nie ryzykowac.
g.