Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
gruby, to teraz wytłumacz nam od jakiej szybkości i dlaczego jest się wieśniakiem. 

czarne jest piękne...
vibowit pisze:gruby, to teraz wytłumacz nam od jakiej szybkości i dlaczego jest się wieśniakiem.
Od takiej, gdy jedziesz zdecydowanie szybciej niz inni. Lamiac przy okazji przepisy i stanowiac zagrozenie na drodze.
g.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
czyli sama szybka jazda sie nie lapiegruby pisze: Lamiac przy okazji przepisy i stanowiac zagrozenie na drodze.
g.

Sama szybka jazda nie jest zla. Ale trzeba znac miejsce i czas na to.remek pisze:czyli sama szybka jazda sie nie lapie
g.
Czyli, gdy nie ma innych to idziemy do oporu?gruby pisze:Od takiej, gdy jedziesz zdecydowanie szybciej niz inni. Lamiac przy okazji przepisy i stanowiac zagrozenie na drodze.
Zawsze mi się podobały "noty za styl". Zasady punktowania są bardzo jasne.... dla oceniających.
czarne jest piękne...
Nie nazwe Cie wiesniakiem za jechanie po pustej gierkowce 160.vibowit pisze:Czyli, gdy nie ma innych to idziemy do oporu?
g.
Co by nie mówić mieszkam na wsi.gruby pisze:Nie nazwe Cie wiesniakiem za jechanie po pustej gierkowce 160.vibowit pisze:Czyli, gdy nie ma innych to idziemy do oporu?

czarne jest piękne...
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Ale kto widział pustą gierkówkę, nie ma takiego zjawiska nawet w niedzielę o drugiej nad ranem 

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
A mogę takiego kogoś nazwać wtedy zawalidrogą....?gruby pisze:Nie nazwe Cie wiesniakiem za jechanie po pustej gierkowce 160.
g.

Ale gorąco
a na dodatek tak się urządziłem, że nie mam żadnego alkoholu w domu, nawet małego piwa 

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

Ale tylko biorac pod uwage prawa. Sam sie zdziwilem przejezdzajac przez Kielpin jakies dwa miesiace temu, jak tam sie zmienielo.vibowit pisze:Co by nie mówić mieszkam na wsi.
Poltora miesiaca temu wracalem z Wro. W niedziele. Okolo 12 bylo zupelnie pusto. Moze mialem szczescie...Konto usunięte pisze:Ale kto widział pustą gierkówkę, nie ma takiego zjawiska nawet w niedzielę o drugiej nad ranem![]()
g.
ps. Maly - wczoraj kumpel to samo powiedzial i skonczylo sie na popijawie u mnie :P
Tylko jak blokuje lewy pas!jarmaj pisze:A mogę takiego kogoś nazwać wtedy zawalidrogą....?
g.
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
vibowit pisze: mały 5150, u mnie coś jest.![]()
I u mnie też

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
gruby pisze:Tylko jak blokuje lewy pas!jarmaj pisze:A mogę takiego kogoś nazwać wtedy zawalidrogą....?
g.
Oooo, zaskoczenie!
Z tym zgadzam się w 100 procentach!
vibowit pisze: mały 5150, u mnie coś jest.![]()
Chloru pisze: I u mnie też![]()
Panowie, jestem w takim stanie, że nie zdziwcie się jak za chwilę usłyszycie pukanie do drzwi - wódko pozwól żyć

P.S. Chloru, na obiadek z vibowit'em musimy się koniecznie umówić. Na PW wysyłam do siebie kontakt, bo jakoś wczoraj nie było okazji

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
mały 5150 pisze: P.S. Chloru, na obiadek z vibowit'em musimy się koniecznie umówić. Na PW wysyłam do siebie kontakt, bo jakoś wczoraj nie było okazji![]()
Aye aye sir. Odpisane ;)
mały 5150, widzisz, w zasadzie to nawet z Chlorem moglibyśmy razem do pracy dojechać. Musimy wylosować kierowcę. 

czarne jest piękne...
Może liwit?vibowit pisze:mały 5150, widzisz, w zasadzie to nawet z Chlorem moglibyśmy razem do pracy dojechać. Musimy wylosować kierowcę.

Ostatnio zmieniony 3 sie 2008, o 23:06 przez mały 5150, łącznie zmieniany 1 raz.

Czarnym złem to ja :)vibowit pisze: Musimy wylosować kierowcę.![]()
- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
liwit pisze:Czarnym złem to ja :)vibowit pisze: Musimy wylosować kierowcę.![]()
Oj, coś mi się tak wydaje, że jeszcze nie raz pojeździsz

No i pozamiatane.liwit pisze:liwitmały 5150 pisze: Może livit?![]()

czarne jest piękne...
- Chloru
- 6 gwiazdek
vibowit pisze: No i pozamiatane.![]()
Jeszcze napraw dżabernię. jabber.aster.pl nie może się z nią dogadac ;)
Upsvibowit pisze:No i pozamiatane.liwit pisze:liwitmały 5150 pisze: Może livit?![]()

Wyedytowane