Już powinno chodzić.Chloru pisze:Jeszcze napraw dżabernię. jabber.aster.pl nie może się z nią dogadac ;)vibowit pisze: No i pozamiatane.![]()
A nieteges jest to, że mi się gniazda sieciowe w routerze skończyły.
Już powinno chodzić.Chloru pisze:Jeszcze napraw dżabernię. jabber.aster.pl nie może się z nią dogadac ;)vibowit pisze: No i pozamiatane.![]()
No to jutro na Ptasiej kupisz swicza i po problemie.vibowit pisze:A nieteges jest to, że mi się gniazda sieciowe w routerze skończyły.
Potem jeszcze prucie ścian i ....gruby pisze:No to jutro na Ptasiej kupisz swicza i po problemie.vibowit pisze:A nieteges jest to, że mi się gniazda sieciowe w routerze skończyły.
Masz zdecydowanie zbyt duzo jazni!vibowit pisze:Potem jeszcze prucie ścian i ....
Fuj. Nie lubie.vibowit pisze:Raczej AP musze dokupic..
No, ba.gruby pisze:Fuj. Nie lubie.
Kabel jest kabel.
To sie robi swicza obok gniazdka ;)vibowit pisze:Ale jak sie nie ma co sie lubi, to...
Widać, że nie masz żony i nie wiesz co grozi za wdrażanie takich rozwiązań.gruby pisze:To sie robi swicza obok gniazdka ;)vibowit pisze:Ale jak sie nie ma co sie lubi, to...
Nie mam! Dzieki temu u mnie kable sa na wierzchu!vibowit pisze:Widać, że nie masz żony i nie wiesz co grozi za wdrażanie takich rozwiązań.![]()
Jakieś kawiorowe radio w środku miałeś, czy zostawileś puszkę piwa?esilon pisze: jakies gnojki wybiły szybe boczną od strony kierowcy
FUX pisze: Jakieś kawiorowe radio w środku miałeś, czy zostawileś puszkę piwa?
Oni na to, że to nie oni....pawka35 pisze: z zapytaniem co oni na to?
Pierwszym wynikiem tej walki będzie Twój Osobisty Radiowóz, czyhający na najdrobniejsze Twoje wykroczeniapawka35 pisze: wyślę te zdjęcia do Komendy Wojewódzkiej z zapytaniem co oni na to?O wynikach walki będę informował na bieżąco
Hmmm... Niesłusznie skasowali? Bo nie rozumiem...pawka35 pisze: Właśnie p....szona milicja skasowała żonę za brak pasów
Chyba nie ,podobny przypadek był w sąsiednim mieście i gość tak się wściekł że wynajął fotografa i przez miesiąc fotograf napstrykał tyle zdjęć łacznie z tym jak zakupują na służbie gorzałe że w całym województwie omijają go szerokim łukiem.WiS pisze:Pierwszym wynikiem tej walki będzie Twój Osobisty Radiowóz, czyhający na najdrobniejsze Twoje wykroczeniapawka35 pisze: wyślę te zdjęcia do Komendy Wojewódzkiej z zapytaniem co oni na to?O wynikach walki będę informował na bieżąco