Link: https://www.youtube.com/watch?x-yt-cl=8 ... 1421914688
Kibice to jednak potrafią wszystko na takim rajdzie i teraz gdzie są słowa pewnego "zawodnika" który mówi ,że się im nic nie należy

Tak dla odświeżenia Twojej pamięci to było to tak:burat pisze:"zawodnika" który mówi ,że się im nic nie należy![]()
Jeżeli nie rozumiesz tego zdania, to.... nic na to nie poradzę.Maciek Baran powiedział pisze:Jeżeli nie potraficie uszanować szczerości Zespołu, to nic się Wam nie należy.
W "pełnej" relacji z trzeciego dnia na WRC+ nie pomijają już RK, więc jakiś postęp jest.burat pisze:
barton, dla mnie nie ma i nigdy nie było rozgraniczenia tylko na Mistrzów świata ,a inni to się nie liczą nawet jak wygrywają odcinki (...)
Fieście się cierpliwość skończyłaTERZO pisze: Ciekawe co się poddało.
Sie mi też tak wydaje. Są trzy ślady - wg mnie dwa z tylnych opon i jeden z przeniej lewej. Nie musiało to być przegrzanie. Nie znam budowy układu "hamulcy"ryjeks pisze: najciemniejszy ślad hamowania, zostawia lewy przód
kłopoty z heblem zaczęły się na OS wcześniej. Niestety, tak mi to wygląda, że Robert zużywa sprzęt i tyle.eMTi pisze: 170. No i ponoć nic tego nie wróżyło, pedał nie robił się miękki, czy coś, po prostu depnął i pedał wpadł...
no ale to, że Latvali skończył się hebel nie znaczy, że obaj nie zużywają auteMTi pisze: A co do hebli, to Latvala na tym samym odcinku też je skończył.
mnie tam takie bardzo live live nie interesuje. Bardziej mnie zaciekawiło pod względem technicznym, co oni tam mają fajnego z mojej działkieMTi pisze: o ile działa, to ponoć bardzo. Zazwyczaj działa, ale pierwszego dnia Monte ponoć były jakieś lagi, zwiechy itp, może przeciążenia serwerów, nie wiem...