Hmmm... wczoraj właśnie przyniosłem boule do domu i mam zamiar jakoś wygospodarować boisko. Podobno super zabawa.aliza pisze:ok, dzieki za pocieszenie...Kruszyn pisze:aliza, do soboty jeszcze parę dni . Nie panikuj
nie jest źle, wczoraj po raz pierwszy w życiu grałam w boule, czy jak kto woli petanque. Odlot. Moja druzyna wygrała najpierw 13:0, potem przegrała 9:13, a potem wygrała 13:6!!!!Okazało się, że to po prostu łatwiazna, trzeba tylko mieć dobrego cela! wot i wsio
![]()
dzisiaj gramy na królikarni, obiecali mi dać licencję!
PODZIĘKOWANIA
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Re: PODZIĘKOWANIA
Konto usunięte pisze: Podobno super zabawa.
grałem w to ,emocje podobne jak podczas gry w darta tylko "lotki" cięższe
Oj, nie powiemBaficzka pisze: mały 5150, a co tam jeszcze w głowie słyszysz? ;>

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

No tak. W pewnym wieku te dynamiczne sporty zaczynają wciągać.Konto usunięte pisze:Hmmm... wczoraj właśnie przyniosłem boule do domu i mam zamiar jakoś wygospodarować boisko. Podobno super zabawa.

czarne jest piękne...
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Złośliwiec!!vibowit pisze:No tak. W pewnym wieku te dynamiczne sporty zaczynają wciągać.Konto usunięte pisze:Hmmm... wczoraj właśnie przyniosłem boule do domu i mam zamiar jakoś wygospodarować boisko. Podobno super zabawa.

BTW jak tam plecki? Przewiało? W pewnym wieku trzeba dbać i się ciepło ubierać

(zapraszam na partyjkę bouli po skończonej kuracji)

mały 5150 pisze: Jak zwykle w moim przypadku usta szybsze niż rozum.
Tak jak mówiłem, słyszę w głowie różne rzeczy więc od czasu do czasu zdarza mi się powtórzyć to na głos![]()
mały, Ty po prosty masz wolny wydech

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
I kto to mówi?Konto usunięte pisze:Złośliwiec!!![]()
A dziękuję, lepiej. Zastrzyk z ketonalu czyni cuda.Konto usunięte pisze:BTW jak tam plecki? Przewiało? W pewnym wieku trzeba dbać i się ciepło ubierać![]()

Będę na siebie uważał.

czarne jest piękne...
Konto usunięte pisze:Hmmm... wczoraj właśnie przyniosłem boule do domu i mam zamiar jakoś wygospodarować boisko. Podobno super zabawa.aliza pisze:ok, dzieki za pocieszenie...Kruszyn pisze:aliza, do soboty jeszcze parę dni . Nie panikuj
nie jest źle, wczoraj po raz pierwszy w życiu grałam w boule, czy jak kto woli petanque. Odlot. Moja druzyna wygrała najpierw 13:0, potem przegrała 9:13, a potem wygrała 13:6!!!!Okazało się, że to po prostu łatwiazna, trzeba tylko mieć dobrego cela! wot i wsio
![]()
dzisiaj gramy na królikarni, obiecali mi dać licencję!
odlot!!! znowu ubyło mi jakieś dwadzieścia lat!!!
dzień bez śmiechu uważam za stracony!
Wasz stary wiarus w spódnicy
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
o to mi chodzilo, tylko za bardzo poskracalem - w sensie, ze niezle palnales przy nas, ale LOLa mam za kazdym razemmały 5150 pisze: Byli wszyscy a ja mówiłem do Chlora. Jak to powiedziałem to na chwilę zapadła martwa cisza, spojrzałem na barbie, nastąpiło szybkie kojarzenie i... myślałem, że się zapadnę pod ziemię myśląc sobie "zły język, zły"

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Taaak, przejrzał WAS - bo wy do siebie te 400 km jeździcie na... jak to Maly było??remek pisze:Maly nas przejrzal poprostu

Life's too short to get upset.

Baficzka pisze: Taaak, przejrzał WAS - bo wy do siebie te 400 km jeździcie na...
Tak, powiedzmy to głośno na ostry, zwierzęcy sex

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

ta i znowu wolny wydech małego daje o sobie znać 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Aha, już kumam, skąd ten bojkot mnie:
po pierwsze primo: nie mam subaru
po drugie primo: mam 50 (jeszcze nie +)
po trzecie primo mam słabe poczucie humoru (może honoru!?)
po czwarte primo: nie wiem, ale chcę wiedzieć więc proszę dopisywać do mojej listy prim

po pierwsze primo: nie mam subaru
po drugie primo: mam 50 (jeszcze nie +)
po trzecie primo mam słabe poczucie humoru (może honoru!?)
po czwarte primo: nie wiem, ale chcę wiedzieć więc proszę dopisywać do mojej listy prim

a tam bojkot od razu
po prostu nie mam czasu w sobotę
reszta prim dopiszą inni albo bedą rzucac tymi metalowymi kulkami w miejsce najbliższe tej małej plastikowej
aliza pisze: po czwarte primo
po prostu nie mam czasu w sobotę

reszta prim dopiszą inni albo bedą rzucac tymi metalowymi kulkami w miejsce najbliższe tej małej plastikowej

[quote="esilon"]nigdy w życiu
ale sa może zestawy dla tych co im forum zamuuuula
.......
ale odlotowy, mój nie jest taki piękny, jakaś reklamówa czegoś tam, miałam na weekend jechać z ekipą do Zywca, ale jeden się biedacyna rozchorował na jakąś odmianę chyba świńskiej grypy, czy cuś...
okazało się we w tak zwanem międzyczasie, że też chyba nie mam czasu we w temn week-end...
ufff

ale sa może zestawy dla tych co im forum zamuuuula

.......
ale odlotowy, mój nie jest taki piękny, jakaś reklamówa czegoś tam, miałam na weekend jechać z ekipą do Zywca, ale jeden się biedacyna rozchorował na jakąś odmianę chyba świńskiej grypy, czy cuś...
okazało się we w tak zwanem międzyczasie, że też chyba nie mam czasu we w temn week-end...

dziękuję Allahowi, któren jest wielki (jestem tyko zwykłą arabistką po kuntrakcie w Libii z resztą 2-letnim, ale nie muzułmanką, gdyby któś miał jakieś wątpliwości, Islam znam tylko jako orientalistka, która na temat kultu świetych w tejże religii napisała pracę magisterską (można się do mnie od 1986 roku zwracać per Megi...)), że dobrnęłam do piątkowego wieczoru o własnych siłach, bo po pieciu dniach w Guantanamo2, tudzież po 10 od 3-miesięcznego zwolnienia lekarskiego to chyba cud mniemany...
od jutra szef jest na urlopie do 24 sierpnia, to może złapię jeszcze jakiś oddech, albo zginę... śmiercią męczeńską i będą się do mnie pielgrzymi udawać na pielgrzymki z resztą...
od jutra szef jest na urlopie do 24 sierpnia, to może złapię jeszcze jakiś oddech, albo zginę... śmiercią męczeńską i będą się do mnie pielgrzymi udawać na pielgrzymki z resztą...

gruby pisze: No to co glowe zawraca, ze czasu ma za duzo jak nie ma?
No właśnie na tu ble ble a potem sama na dancing z d........m

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Po prostu: jak żeśta się wszystkie na mnie wypięły, to jakiś cud się wydarzył i nie muszę się już rozmieniać na drobniaki, tylko łapię szczęście za nogi i zwiewam, gdzie pieprz rośnie, a cuda się zdarzają, co zaświadczam niniejszym, jak juz człowiek znajdzie się na dnie i nie widzi nawet skrawka nieba, nagle niebo się znajduje,Kruszyn pisze:gruby pisze: No to co glowe zawraca, ze czasu ma za duzo jak nie ma?
No właśnie na tu ble ble a potem sama na dancing z d........m
a nawet tęcza na niem!

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Podziękowania dla odłączonej chwilowo od sieci Doxy za super fajne trymery psie i kocie. Kot po prostu odlatuje 

Chciałbym w tym miejscu podziękować Szociowi za to, że zapewnił mi rozrywkę w dniu dzisiejszym, podsyłając w tempie ekspresowym i zupełnie niespodziewanym uszczelniacze i włącznik(i) cofania.
Co prawda poległem przy (dzisiejszej) próbie wymiany uszczelniaczy (znów nie mogę odkręcić śruby mocującej koło pasowe na wale
), ale za to Srebrzana, odkąd jeździ po polskich drogach, po raz pierwszy ma światła cofania 
Co prawda poległem przy (dzisiejszej) próbie wymiany uszczelniaczy (znów nie mogę odkręcić śruby mocującej koło pasowe na wale