ASO KOPER TYLKO DO ZUPY
Re: ASO KOPER TYLKO DO ZUPY
lukim, chciałem Ci pogratulować. gdyż albowiem niezwykle spokojny człowiek (czyli ja) zakłada pierwszego na forum ignora.
i dodam jeszcze (znowu po raz pierwszy), coś ad personam: nie pasujesz tu, nic nie rozumiesz, nie bądź tutaj. najlepiej zrobisz jak zorganizujesz w końcu porządny zlot, a dopiero potem wrócisz.
ja do tego wątku nie wracam. nawet dla małego i Kruszyna.
P.S.
jestem trzeźwy, a to powyżej jest jak najbardziej serio.
i dodam jeszcze (znowu po raz pierwszy), coś ad personam: nie pasujesz tu, nic nie rozumiesz, nie bądź tutaj. najlepiej zrobisz jak zorganizujesz w końcu porządny zlot, a dopiero potem wrócisz.
P.S.
Michl, dla Ciebie bany to chyba norma:) po co te emocje?michal pisze:zdaje się, że będzie pierwszy ban na tym forum - i to kalibru zlotu nad jeziorem białym :>

mały 5150, toczy się tu miła dyskusja o zupie, a wpada tu znowu jakiś analfabetyczny, podnietliwy, rzucający wykrzyknikami jożin z białych bażin i wodę w zupie nieudolnie próbuje mącić swym małym ogonkiem 

Pogratulować Ci głupoty człowieku tylko!!!!!!!!damaz pisze:lukim, chciałem Ci pogratulować. gdyż albowiem niezwykle spokojny człowiek (czyli ja) zakłada pierwszego na forum ignora.
P.S.
Czy temu Panu możemy zaserwować już czarną polewkę?
Tylko cholera, nie mam pojęcia jak się ją robi.

Tylko cholera, nie mam pojęcia jak się ją robi.

Czarownica prawdę Ci powie :D
Chlorze, nie należy dotykać się do zepsutych składników zupy gdyż fetor ich może przejść na odzież wierzchnią Twą 

michal, fakt
Chloru, można by go jeszcze olać, albo ewentualnie polecieć w kulki
Chloru, można by go jeszcze olać, albo ewentualnie polecieć w kulki

barbie, jak zostanie zrobiona zupa forumowa to nawet i trola w wigilię można nakarmić 

barbie, ale my nie trolla tylko siebie.
Na trollowe posty już chyba nikt nie odpowie... mam nadzieję
Wszyscy tylko o zupie, o dupie...
Na trollowe posty już chyba nikt nie odpowie... mam nadzieję

Wszyscy tylko o zupie, o dupie...

Zastanówcie się! Albo chleb, albo mleko u Kopra! a może zupa mlecza?
zofija, walnij jakiś spoko tekst, bo tego tu brakuje, dla troli! proszę!
zofija, walnij jakiś spoko tekst, bo tego tu brakuje, dla troli! proszę!

nadejszła wielkopomna chwiła na pierwszego banana na forum 

Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Zupa bananowa proszę dla wszystkich!inquiz pisze:nadejszła wielkopomna chwiła na pierwszego banana na forum

inquiz, no co Ty?
Może jeszcze chcesz regulamin napisać?
The Forum się tak łatwo nie podda

Może jeszcze chcesz regulamin napisać?

The Forum się tak łatwo nie podda

regulamin to Arti mógłby napisać taki porządek na pojeżdżawkach wprowadził. a podroczyć to się trzeba.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
lukim, jesteś bracie pierwszym, marnym niebytem na tym forum, który doprowadził damazia do takich stwierdzeń a to złoty człek jest. Szkoda, że się o tym nie przekonasz. Nie masz klasy, dystansu, niczego. Nawet kolega, którego nick'a nie pomnę (chciał pobrykać czyimś subarakiem na piękne oczy
) nie był tak toksyczny. Oczywiście możesz dalej tutaj przedstawiać kloakę swoich tekstów. To jest wolny kraj i jestem przekonany, że nikt Ci tego tutaj nie zabroni
ale nie tędy droga. Ja na Twoim miejscu zacząłbym od nowa, trochę inaczej. Metodę sam wybierz.
P.S. barbie, skarbie nie mogłem się powstrzymać - wybacz, więcej nie będę.

P.S. barbie, skarbie nie mogłem się powstrzymać - wybacz, więcej nie będę.
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

Odnośnie zlotu nad Białym któryś pisał, jak w ubiegłym roku będzie pijano(może nie aż tak). 3 LIPCA 2010 JEZIORO BIAŁE
mały 5150 : nie było tak od razu pisać? ("wszyscy wielcy humaniści k.... j... m..")
Ok, jak to odebrałem na początku forum mojego wątku? najpierw zbitka na maxa, by dać wszystkim fory, potem degradacja lukim`a. Czy nie tak to wygląda?

mały 5150 : nie było tak od razu pisać? ("wszyscy wielcy humaniści k.... j... m..")
Ok, jak to odebrałem na początku forum mojego wątku? najpierw zbitka na maxa, by dać wszystkim fory, potem degradacja lukim`a. Czy nie tak to wygląda?
Jeszcze raz powtórzę; nikt z zamiłowania w Koprze nie musi degradować/tuszować mego wątku o jego spierdzielonej robocie. Jeżeli jest tak jak na http://subaru.pl/forum, że ludzie którzy do niego latają do motelu i robią dalej u niego swe bryki, cięli mój wątek, bo opisałem całą sprawę po kolei jak wyglądała reklamacja złożona przez mnie u niego(zresztą nie mnie pierwszego o Koprze).
Jeżeli tak wygląda i to forum, to proszę napisać, albo się zbijamy z tego, albo piszemy normales.
Jeżeli tak wygląda i to forum, to proszę napisać, albo się zbijamy z tego, albo piszemy normales.