Co do robienia z Robsona męczennika to jestem jak najdalej od tego i nigdy ,w żadnym poście tak nie pisałem

no i to też pokazuje charakter Robercika

skillował jąburat pisze: tutaj odpowiedz na felieton Środy
Ja będę, zwłaszcza że szczerze za nią nie przepadambarbie pisze: No i zauważyli, a że zrobiła z siebie kretynkę, to kto to będzie pamiętał![]()
Zabłysnąć, jak zabłysnąć. Ale jest sporo intelektualizującego lewactwa w internetsach gotowe jest bronić zdania Środy jak najwyższych wartości Marksizmu-Leninizmu. Aż dumny jestem, żem taki troglodyta, co lubi patrzeć na zawody sportowe i to te elitarne, niedostępne dla ludu, a tylko dla nieprzyzwoicie bogatych kułaków, którzy ,,idą na pełnej kurwie, mając w dupie prawo obowiązujące maluczkich'' ;)))barbie pisze: Środa miała potrzebę zabłysnąć
Zaryzykowałem i podążyłem. I dobrze.ky pisze: PS. Nerwowi niech sobie odpuszczą podążanie za powyższym sznurkiem, bo tylko wkurw im skoczy.
Nie, nie będzie sobie "spokojnie żyła w swoim świecie", tylko właśnie szykuje się do wejścia w Twój - ZTCW, będzie mianowicięż niedługo kandydować do Sejmu z list SLD.jarmaj pisze: Niech sobie żyje w tym swoim wydumanym świecie spokojnie dalej.
WiS pisze: Nie, nie będzie sobie "spokojnie żyła w swoim świecie", tylko właśnie szykuje się do wejścia w Twój - ZTCW, będzie mianowicięż niedługo kandydować do Sejmu z list SLD.
jarmaj pisze: I sądząc po wklejonym wyżej blogu, nawet jakiś elektorat będzie mieć.
no to może być trudneKonto usunięte pisze: Nie wybierać idiotów
szowinistaAzrael pisze: Będzie będzie, w kręgach feministycznych Pani Profesor jest bardzo popularna.
Zawsze myślałem że jesteś lewicującyky pisze: Ale jest sporo intelektualizującego lewactwa
W większej skali nierealne, zamach stanu potrzebny. Później zniesiemy wszelkie ograniczenia, pełen darwinizm na drogachKonto usunięte pisze: Recepta na to jest jedna. Nie wybierać idiotów i nie słuchać idiotycznych stacji tv i radiowych.
WiS pisze: A u nas "cała naprzód": Środa zaistniała, Kaczyński list wysłał z troską, Buzek się wypowiedział błyskotliwie i lotnie, nawet kardynał Dziwisz skorzystał i zareklamował nowy towar firmowy, pod rynkową nazwą "relikwie".
Brzmi prawie jak Drogi Bronek, ale już go nie ma. Ach bym te wszystkie profesorki feministki wysłał na rok do kopalni, niech będzie uranu dla Bergena.Azrael pisze: Pani Profesor
Feminizm kończy się gdy trzeba wnieść pralkę na 3 piętroinquiz pisze: Brzmi prawie jak Drogi Bronek, ale już go nie ma. Ach bym te wszystkie profesorki feministki wysłał na rok do kopalni, niech będzie uranu dla Bergena.