Coś niedobrego

Rozmowy o Subaru i nie tylko. Dział pełen offtopicu i rozmów niemotoryzacyjnych.
ODPOWIEDZ
devlin
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Post 29 sty 2008, o 11:59

http://www.theforum.com/
To jest cos dopiero
O tak, scientologia, ciekawe zjawisko masowej martwicy mózgu... Jak się ten film nazywał? Battlefield Earth? Ciężki do zapomnienia.

http://wwojnar.com/

– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!

mały 5150
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Czarne Zło
Polubione posty: 1 raz

Post 29 sty 2008, o 12:49

No, dobra jeszcze tylko mała kawa i jadę na szkolenie redukujące punkty - 6 godzin :evilgrin:
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru :-d

esilon
6 gwiazdek
Auto: mat
Polubił: 1 raz
Polubione posty: 4 razy

Post 29 sty 2008, o 12:58

mały 5150, tylko jedź ostrożnie :mrgreen:

radekk
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: Forester, MX5

Post 29 sty 2008, o 14:26

Konto usunięte pisze: I co? Wymieniałeś, giąłeś czy kułeś? :-P
Wymieniłem

Ja pamiętam jeszcze jak jeździłem Golfem jak coś mierzyliśmy i chodziliśmy w gumiakach, więc stanąłem w jednej kałuży żebym nie musiał lecieć paru metrów więcej, a skoro mam gumiaki to sobie przejdę. Nie wziąłem tylko pod uwagę tego że stoję tak głęboko w wodzie że po otwarciu drzwi woda wlała się do środka :-P

hogi
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: Kona Stinky

Post 29 sty 2008, o 21:59

mały 5150, jak po szkoleniu?
Opisz co tam się robi. Jakieś bzdury na pewno. :->
Doradca Finansowy
http://www.greatpe.pl

mały 5150
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 29 sty 2008, o 22:25

hogi pisze:mały 5150, jak po szkoleniu?
Opisz co tam się robi. Jakieś bzdury na pewno. :->
Hogi, byłem dzisiaj już drugi raz, bo jakieś 3 lata temu też byłem zagrożony. To nie jest do końca tak, że to są bzdury. Oczywiście 3 godz. z panią psycholog to istny dramat. Następne 3 z policjantem da się przeżyć, dzisiaj nawet nie przesadzał z drastycznymi zdjęciami i filmikami. Dla mnie najgorsze są komentarze i przerywanie przychodzących mądrali :evil: - to jest zdecydowanie najgorsze na tych zajęciach. Niby dorośli ludzie :roll: a tu jakieś komentarze, docinki, dowcipy :shock: Jeden to przegiął pałę na tyle, że przywlókł ze sobą laptopa i oglądając maile i jakieś filmiki na youtub'ie dogadując przedłużył o jakieś pół godziny - myślałem, że zatłukę debila :evil:

Konkluzja moja jest taka - da się przeżyć. Szkoda tylko, że za 225 zł dostaje się tak słabo przygotowane szkolenie. Było tak samo jak 3 lata temu, tylko się cyferki w tabelkach pozmieniały. Jest niestety nudne i nużące dobrze, że mam już za sobą :-D
Z 20 pkt. zmniejszyłem konto do 14. Nawet jak mnie poniesie i dostanę 10 to dalej mogę jeździć a w czerwcu redukcja o kolejne 10 - aby do czerwca :!: :mrgreen:

hogi
Awatar użytkownika
5 gwiazdek

Post 29 sty 2008, o 22:45

mały 5150, ja też ma złą wiadomość...
Czekałem z nią do samego końca.

Mały"z cyferkami", pigwa, którą miałem do zrobienia zgniła mi na balkonie :evil: Za ciepło było, a ja na śmierć o niej zapomniałem. :evil:

edit: przecinek
Ostatnio zmieniony 30 sty 2008, o 01:34 przez hogi, łącznie zmieniany 1 raz.
Doradca Finansowy

Konto usunięte
6 gwiazdek

Post 29 sty 2008, o 23:25

Mały5150, co tu jakieś siły zbrojne organizować. Skrzyknę paru kolegów i wtedy zobaczymy co chojraki mają do powiedzenia :evilgrin:

A w ogóle to mam takie przesłanie:

Jak my jesteśmy Czeczeni, to Wy jesteście RUSKIE :-P

vibowit
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: szkoda

Post 30 sty 2008, o 01:35

Konto usunięte pisze:Jak my jesteśmy Czeczeni, to Wy jesteście RUSKIE :-P
No, chyba się zamknę w sobie. :mrgreen:
czarne jest piękne...

mały 5150
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 30 sty 2008, o 01:42

hogi pisze:Mały"z cyferkami", pigwa, którą miałem do zrobienia zgniła mi na balkonie :evil: Za ciepło było, a ja na śmierć o niej zapomniałem. :evil:
No cóż chyba tam ktoś na górze czuwa żebym w nałóg nie wpadł :mrgreen:

P.S. Hogi luzik, trochę szkoda ale za to poczekamy do przyszłego roku, będzie smaczniejsza 8-)

Bilex
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Polubił: 16 razy
Polubione posty: 273 razy

Post 30 sty 2008, o 11:57

mały 5150 pisze: P.S. Hogi luzik, trochę szkoda ale za to poczekamy do przyszłego roku, będzie smaczniejsza 8-)
Bardziej zepsuta jest lepsza? :shock:

:evilgrin:

Vibowit - jak oni są Ruskie to my...w Polsce jesteśmy! :mrgreen:
Death ain't nothin' but a heartbeat away...

vibowit
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: szkoda

Post 30 sty 2008, o 11:59

Bilex pisze:Vibowit - jak oni są Ruskie to my...w Polsce jesteśmy! :mrgreen:
Racja!
Tylko zmień sygnaturkę. :mrgreen: :evilgrin:
czarne jest piękne...

Konto usunięte
6 gwiazdek

Post 30 sty 2008, o 12:07

vibowit pisze:Tylko zmień sygnaturkę.
No właśnie Bilex, lokalizacja wskazuje na Łubiankę :mrgreen:

radekk
Awatar użytkownika
5 gwiazdek

Post 30 sty 2008, o 20:38

mały 5150 pisze:byłem dzisiaj już drugi raz
Mam znajomego który był już 8 razy :mrgreen: Mówi że po 3 śniadanie jadł podczas oglądania zdjęć z wypadków.

mały 5150 tylko uważaj bo teraz można dostać jednorazowo więcej niż 10pkt, więc zbytnio nie przesadzaj ;-)

mały 5150
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 30 sty 2008, o 22:33

radekk pisze:
mały 5150 pisze:byłem dzisiaj już drugi raz
Mam znajomego który był już 8 razy :mrgreen: Mówi że po 3 śniadanie jadł podczas oglądania zdjęć z wypadków.

mały 5150 tylko uważaj bo teraz można dostać jednorazowo więcej niż 10pkt, więc zbytnio nie przesadzaj ;-)
radekk, ja od listopada kiedy dostałem kolejne 10 pkt. to jeżdżę tak, że przykład można ze mnie brać, normalnie kulturalny kierowca WOT :mrgreen:

radekk
Awatar użytkownika
5 gwiazdek

Post 31 sty 2008, o 01:22

mały 5150 pisze:radekk, ja od listopada kiedy dostałem kolejne 10 pkt. to jeżdżę tak, że przykład można ze mnie brać, normalnie kulturalny kierowca WOT :mrgreen:
Mnie ostatnio zatrzymali bo jechałem podejrzanie zgodnie z przepisami, jeszcze kazali mi dmuchać. Jeszcze zdziwienie kolesia jak pyta się co robię tu o 3 w nocy, a ja że byłem napić się coli, bo jakiś tak mnie ochota naszła. Chyba trochę się zdziwił jak dmuchnąłem i wyszło że faktycznie byłem na coli :mrgreen:

FUX
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: jeżdżące
Polubił: 235 razy
Polubione posty: 350 razy

Post 3 lut 2008, o 22:36

So What! pisze:Nie czyściłem bo się zabezpieczyłem
Plasterek naklejasz czy pigułki lykasz.... :-P
Dolce far niente ;-)

hogi
Awatar użytkownika
5 gwiazdek

Post 9 lut 2008, o 20:28

Nie wiem gdzie to napisać.

Sławek dlaczego?!!!
Dlaczego!!!???
To musiał być jakiś wypadek, to jest po prostu niewytłumaczalne!
Jak można zastrzelić własne dziecko?
Tylko wypadek. Na pewno.
Nie mogłeś się doczekać na narodziny dziecka, cieszyliście się razem. Co się tam do cholery stało?????
Za dużo pytań, za mało odpowiedzi.
Ktoś, kto chce skończyć ze sobą, nie myśli racjonalnie. Ale nie Ty, przecież byłeś oazą spokoju. Każdy inny, tylko nie Ty.
Nie mogę w to jeszcze uwierzyć. :oops:

Spoczywajcie w pokoju.
[*][*][*]
Doradca Finansowy

rrosiak
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Duża Dacia :)
Polubił: 129 razy
Polubione posty: 198 razy

Post 9 lut 2008, o 21:56

W pobliżu mojego miejsca zamieszkania uruchomili ośrodek egzaminacyjny na prawko. eLki zaczęły mi się już śnic po nocach, ale najgorsze jest to, że parking, na którym zostawiam auto, jest ich ulubionym miejscem do ćwiczeń :evil: Ciekawe kiedy pojawią się pierwsze szkody. :-?

Konto usunięte
6 gwiazdek
Polubił: 14 razy
Polubione posty: 19 razy

Post 9 lut 2008, o 21:58

hogi, to był Twój znajomy?

michal
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Polubił: 61 razy
Polubione posty: 13 razy

Post 9 lut 2008, o 22:03

dziś jest bardzo zły dzień...

jeżeli ktoś z Was jest/zna/może polecić dobrego prawnika znającego się na sprawach o błędy w diagnozie medycznej to bardzo poproszę o kontakt na priv.

hogi
Awatar użytkownika
5 gwiazdek

Post 9 lut 2008, o 23:50

Konto usunięte pisze:hogi, to był Twój znajomy?
Znałem go jak jeszcze nie pracował w Policji, pracowaliśmy razem wtedy.
Wszyscy, tylko nie on. Wesoły, pełen życia facet.
Jestem w szoku do tej pory...

michal, :arrow: PW
Doradca Finansowy

mały 5150
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 11 lut 2008, o 14:31

No, to sobie k^#*a pojeździłem. Zawiozłem dzisiaj Smoczycę do serwisu na klocuszki. Cosik tarło więc myślę albo ubabrane albo koniec klocków (brałem pod uwagę mimo, że mam dopiero 8,5 tys. przebiegu :roll:). Dzwonili przed chwilą z DaWoja - klocki marnie i sugerują wymianę, tarcze przegrzane, fioletowe do przetoczenia :shock:

Na miły Bóg :!: :evil: Jeżdżę pomalutku, powolutku jak ostatnia pierdoła, bo punktów na koncie masa. Owszem byłem 3 tygodnie temu w Ułężu trochę poszalałem, ale żeby tak od razu tarcze przegrzać, przecież one są stworzone po to by znosić wysoką temperaturę :-? no i to przecież jest Subaru :shock:

I przyjdzie mi się teraz tak bawić :evil: Będę przetaczał tarcze co 8-10 tys. (bo inaczej to ja jeździł nie będę jak jeżdżę obecnie - po prostu nie umiem jeszcze spokojniej) aż powiedzą, że muszę kupić nowe, oczywiście seryjne, homologowane w pudełku Subaru i tak dalej czyli takie same :!: . I tak w koło pier..., Oczywiście nic lepszego nie dadzą mi założyć, chyba, że się na znak protestu podpalę tam w Krakowie przed siedzibą SIP'u :evilgrin:

Jestem zły :evil: przejdę się w firmie po pokojach może znajdę jakąś ofiarę to się wyładuję :mrgreen:

Konto usunięte
6 gwiazdek
Polubił: 14 razy
Polubione posty: 19 razy

Post 11 lut 2008, o 14:58

mały 5150 pisze:I przyjdzie mi się teraz tak bawić :evil: Będę przetaczał tarcze co 8-10 tys. (bo inaczej to ja jeździł nie będę jak jeżdżę obecnie - po prostu nie umiem jeszcze spokojniej) aż powiedzą, że muszę kupić nowe, oczywiście seryjne, homologowane w pudełku Subaru i tak dalej czyli takie same :!: . I tak w koło pier..., Oczywiście nic lepszego nie dadzą mi założyć, chyba, że się na znak protestu podpalę tam w Krakowie przed siedzibą SIP'u :evilgrin:
Że co? Ktoś Ci mały naopowiadał. Spróbuj przetoczyć, a jak nie pomoże, to kup po prostu lepsze tarcze od carfit'a albo gdzie tam lubisz. IMHO nikt Ci nie może kazać zakładać firmowych tarcz.

mały 5150
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 11 lut 2008, o 15:06

Konto usunięte pisze:
mały 5150 pisze:I przyjdzie mi się teraz tak bawić :evil: Będę przetaczał tarcze co 8-10 tys. (bo inaczej to ja jeździł nie będę jak jeżdżę obecnie - po prostu nie umiem jeszcze spokojniej) aż powiedzą, że muszę kupić nowe, oczywiście seryjne, homologowane w pudełku Subaru i tak dalej czyli takie same :!: . I tak w koło pier..., Oczywiście nic lepszego nie dadzą mi założyć, chyba, że się na znak protestu podpalę tam w Krakowie przed siedzibą SIP'u :evilgrin:
Że co? Ktoś Ci mały naopowiadał. Spróbuj przetoczyć, a jak nie pomoże, to kup po prostu lepsze tarcze od carfit'a albo gdzie tam lubisz. IMHO nikt Ci nie może kazać zakładać firmowych tarcz.
Konto usunięte mi chodzi o jakiś półprofesjonalny zestaw przynajmniej na przód czyli większe tarcze, inne zaciski, przewody w oplotach etc. A na to, chyba liczyć bez utraty gwarancji nie mogę :?:

Mogę :?:

ODPOWIEDZ