a niby taka wypasiona lodówka a się nie da ?Konto usunięte pisze:Mnie się nie da zamknąć.szamot pisze:konkurencja ?Konto usunięte pisze: to drze ryja.![]()

a niby taka wypasiona lodówka a się nie da ?Konto usunięte pisze:Mnie się nie da zamknąć.szamot pisze:konkurencja ?Konto usunięte pisze: to drze ryja.![]()
podłoga krzywa i się nie domyka.szamot pisze: a niby taka wypasiona lodówka a się nie da ?
Konto usunięte pisze: tylko ja jestem niezamykalna
Oni obydwaj ściemniają.Konto usunięte pisze:szamot, ściemniasz, Konto usunięte mówił, że w skrzynce miał dużo, prócz młotka.![]()
Szamot mówi, że młotek był, ja mówię, że nie było, a obaj ściemniamy ...leon pisze:Oni obydwaj ściemniają.Konto usunięte pisze:szamot, ściemniasz, Konto usunięte mówił, że w skrzynce miał dużo, prócz młotka.![]()
Ściemniasz, nie to napisałem.Konto usunięte pisze:Szamot mówi, że młotek był, ja mówię, że nie było, a obaj ściemniamy ...leon pisze:Oni obydwaj ściemniają.Konto usunięte pisze:szamot, ściemniasz, Konto usunięte mówił, że w skrzynce miał dużo, prócz młotka.![]()
Tja, gdzieś już to widziałem.Konto usunięte pisze:Kiedy właśnie wyjaśnić próbuję
Ten, no, niewierny.Konto usunięte pisze:Kto to jest Tomasz?
Tak na niego wołają: To masz ten młotek ?Konto usunięte pisze:Kto to jest Tomasz?
nieeee, on jest młoteczkiem jebńęćl_ewy pisze: A to on jest Niemieć?
Włożę to między baśnie i legendy.szamot pisze: nieeee, on jest młoteczkiem jebńęć