Który jest nowszy?Bergen pisze:
Zderzak :) Zobacz jak jedynie zmiana zderzaka może wpływać na postrzeganie samochodu :)

Który jest nowszy?Bergen pisze:
Zderzak :) Zobacz jak jedynie zmiana zderzaka może wpływać na postrzeganie samochodu :)
na postrzeganie może wpłynąć wiele maleńkich detali, prawie niewidocznych na pierwszy rzutBergen pisze: Zderzak :) Zobacz jak jedynie zmiana zderzaka może wpływać na postrzeganie samochodu :)
Na podstawie zdjęć odnoszę wrażenie, że ten u góry ma lepszy kąt natarciaBergen pisze:
Ten u dołu jest od '87
oszalałeś?So What! pisze: Na podstawie zdjęć odnoszę wrażenie, że ten u góry ma lepszy kąt natarcia.
Tym razem Ci się upiekłoAlan, Alan, Alan! pisze:
czyli znowu wyszedłem na pierdołę?![]()
Ufff... A myślałem, że tylko ja o tym pomyślałem i coś ze mną nie tak...Konto usunięte pisze: zino, po co w ogóle 6 latce komputer jeśli można zapytać?? Będzie programować, czy czekać na ataki pedofilów?
Korzystać jak najbardziej. Moja 5-latka od czasu do czasu bawi się w różne gry logiczne. Ale nie potrzebuje do tego własnego kompa...zino pisze: w takim razie kiedy dziecko powinno zacząć korzystać z komputera?
nie FB, nie NK, nie inne bzdety
ale np. gry logiczne, rysowanie...
Moim osobistym zdaniem do porysowania wystarczy komputer taty, rysowanie się szybko nudzi. Gry logiczne podobnie. Najfajniejsze są idiotyczne gierki we flashuzino pisze: Konto usunięte, nikt nie napisał o dostępie do sieci
w takim razie kiedy dziecko powinno zacząć korzystać z komputera?
nie FB, nie NK, nie inne bzdety
ale np. gry logiczne, rysowanie...
vibowit pisze: E no chwila. Teraz dzieci idą do szkoły w wieku 6 lat. Tam mają zajęcia komputerowe, gdzie poznają co to jest myszka, monitor, klawiatura. Uczą się rysować w paintcie itd.
Mój syn ma 6,5 roku i ma komputer. Fakt, że włącza go raz na miesiąc by pograć w gierki we flashu, ale...
W domu mam jeszcze 5 innych komputerów, więc jeden jest syna i on ma najlepszy monitor.
Acha. Córka, 4 letnia nie ma jeszcze komputera.![]()
Kto bogatemu zabroni?Konto usunięte pisze:Wydawanie 2000 zł na komputer dla dziecka, który zostanie użyty raz w miesiącu jest oczywiście dozwolone, ale czy ma jakikolwiek głębszy sens?
No, a jak najłatwiej przekonać żonę, że koniecznie musisz wydać 2k na komputer? Dziecko musi mieć, by sobie lepiej radzić w szkole.Konto usunięte pisze:No chyba, że pod tym pretekstem tata chce sobie kupić zabawkę
zino pisze: co jeśli to będzie jedyny komp w domu? bo rodzicom wystarczają kompy w pracy
Konto usunięte pisze: Wydawanie 2000 zł na komputer dla dziecka, który zostanie użyty raz w miesiącu jest oczywiście dozwolone, ale czy ma jakikolwiek głębszy sens? No chyba, że pod tym pretekstem tata chce sobie kupić zabawkę![]()